header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Generative AI in BFSI Market Size to Reach USD 10,564.5 Billion at an 26.90% CAGR by 2032 – Report by Market Research Future (MRFR)

Feb 20, 2024 7:00 PM ET

Generatieve AI in BFSI-marktoverzicht:

Generatieve AI is een relatief nieuwe technologie, maar heeft het potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de BFSI-markt. Naarmate generatieve AI zich verder ontwikkelt, kunnen we nog meer innovatieve toepassingen in de financiële sector verwachten. Generatieve AI maakt golven in de BFSI-markt (Banking, Financial Services and Insurance) en zorgt voor innovatie en efficiëntie op verschillende gebieden. Hier gaan we dieper in op de toepassingen:

De Generative AI in BFSI Market zal naar verwachting groeien van USD 1.205 miljoen in 2023 tot USD 10.564,5 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 26,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Belangrijke bedrijven in de Generative AI in BFSI-markt zijn onder andere

  • Quantifind
  • OpenAI
  • Accenture
  • DataRobot
  • SAS
  • IBM
  • Microsoft
  • Adobe
  • NVIDIA
  • Intel
  • Google

Generatieve AI is een type kunstmatige intelligentie (AI) dat nieuwe gegevens kan creëren, zoals tekst, afbeeldingen of code. Het doet dit door te leren van een grote hoeveelheid bestaande gegevens en patronen te identificeren. Hierdoor kan generatieve AI nieuwe gegevens creëren die lijken op de gegevens waarop het is getraind, maar ook uniek zijn.

Download gratis PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12182

In de BFSI-markt wordt generatieve AI voor verschillende doeleinden gebruikt, waaronder:

  • Fraudeopsporing:Generatieve AI kan worden gebruikt om synthetische gegevens te creëren die lijken op frauduleuze transacties. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om fraudedetectiemodellen te trainen, waardoor de nauwkeurigheid van fraudedetectie kan worden verbeterd.
  • Risicobeheer:Generatieve AI kan worden gebruikt om synthetische gegevens te creëren die verschillende risicoscenario’s vertegenwoordigen. Deze gegevens kunnen vervolgens worden gebruikt om financiële modellen te stresstesten en potentiële risico’s te identificeren.
  • Klantenservice:Generatieve AI kan worden gebruikt om chatbots te maken die vragen van klanten kunnen beantwoorden en ondersteuning kunnen bieden. Dit kan helpen om de klanttevredenheid te verbeteren en de kosten te verlagen.
  • Productontwikkeling:Generatieve AI kan worden gebruikt om nieuwe financiële producten en diensten te creëren. Generatieve AI kan bijvoorbeeld worden gebruikt om gepersonaliseerde beleggingsaanbevelingen te maken of om nieuwe verzekeringsproducten te ontwikkelen.

Verbeterde klantervaring:

  • Gepersonaliseerde chatbots: AI-gestuurde chatbots met generatieve modellen kunnen vragen van klanten efficiënt afhandelen, vragen beantwoorden en zelfs gepersonaliseerde aanbevelingen doen op basis van individuele behoeften en financiële geschiedenis.
  • Geautomatiseerde contentcreatie: Genereer gepersonaliseerde financiële rapporten, productbeschrijvingen en marketingmateriaal op maat van specifieke klantsegmenten.
  • Interactieve financiële tools: AI-tools ontwikkelen die gebruikers betrekken bij hun financiën, zoals simulaties, risicobeoordelingen en investeringsplannen, om financiële kennis en betrokkenheid te bevorderen.

Koop dit Premium rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12182

Gestroomlijnde operaties en risicobeheer:

  • Fraudedetectie: Analyseer enorme hoeveelheden transactiegegevens om afwijkingen te identificeren en potentiële frauduleuze activiteiten met hoge nauwkeurigheid te signaleren.
  • Kredietrisicobeoordeling: Genereer synthetische financiële gegevens voor verschillende demografische en risicoprofielen, zodat banken weloverwogen beslissingen over kredietverlening kunnen nemen.
  • Naleving van regelgeving: Automatiseer het genereren van rapporten en gegevensanalyses voor naleving van de regelgeving en bespaar tijd en middelen.

Verbeterde productontwikkeling en marketing:

  • Gepersonaliseerde productaanbevelingen: Analyseer klantgegevens en financieel gedrag om de meest relevante producten en diensten voor te stellen, waardoor conversiepercentages en klanttevredenheid toenemen.
  • Trendanalyse van de markt: Genereer inzichten uit marktgegevens en sociale media om financiële trends te voorspellen en marktgerichte producten en diensten te ontwikkelen.
  • Contentcreatie voor marketing: Genereer automatisch marketingmateriaal dat is afgestemd op specifieke demografische gegevens en kanalen om de campagneprestaties te optimaliseren.

Extra voordelen:

  • Kostenbesparing: Automatiseer taken, stroomlijn processen en optimaliseer de toewijzing van middelen, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.
  • Verbeterde efficiëntie: Genereer documenten, rapporten en gegevensoverzichten snel en nauwkeurig, waardoor de operationele efficiëntie toeneemt.
  • Data-uitbreiding: Creëer synthetische data om dataschaarste te voorkomen en model training voor AI-toepassingen te verbeteren.

Toegang tot het volledige rapport Generatieve AI in de BFSI-markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/generative-ai-in-bfsi-market-12182

Over het algemeen heeft Generative AI in BFSI een enorm potentieel om een revolutie teweeg te brengen in de sector door gepersonaliseerde ervaringen, verbeterde efficiëntie en datagestuurde besluitvorming te bieden. Een verantwoorde ontwikkeling en ethische overwegingen zijn echter cruciaal om de positieve impact op klanten, financiën en de maatschappij als geheel te waarborgen.

Onze andere gerelateerde rapporten:

Generative AI in BFSI Market Size:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/generative-ai-in-bfsi-market/market-size

Generatieve AI in BFSI markttrends
https://www.marketresearchfuture.com/reports/generative-ai-in-bfsi-market/market-trends

Generatieve AI in BFSI-marktanalyse
https:// www.marketresearchfuture.com/reports/generative-ai-in-bfsi-market/market-analysis

Generatieve AI in BFSI-marktaandeel
https://www.marketresearchfuture.com/reports/generative-ai-in-bfsi-market/market-share

Generatieve AI in de BFSI-markt in de VS
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-generative-ai-in-bfsi-market-18744

Generatieve AI in BFSI-bedrijven
https://www.marketresearchfuture.com/reports/generative-ai-in-bfsi-market/companies

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Generative AI in BFSI Market,Global Generative AI in BFSI Market,Generative AI in BFSI Market Size,Generative AI in BFSI Market Analysis,Generative AI in BFSI Market Growth,Generative AI in BFSI Market Trends,Generative AI in BFSI Market Demand