header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Omvang van de Joint Compound-markt, producttrends, belangrijkste drijfveren, aandeelanalyse en prognose tot 2032

Feb 20, 2024 6:00 PM ET

De markt voor voegkitten maakt wereldwijd een aanzienlijke groei door, gedreven door een toename van bouwactiviteiten, renovatieprojecten en de ontwikkeling van infrastructuur. Voegvulling, ook bekend als gipsplaat of modder, speelt een cruciale rol in de bouwindustrie door de voegen tussen gipsplaatpanelen glad te strijken en te verbergen, waardoor een naadloze afwerking ontstaat. Dit veelzijdige materiaal is door de jaren heen getuige geweest van innovaties en verbeteringen, wat heeft geleid tot een dynamisch marktlandschap dat wordt gekenmerkt door evoluerende trends en opkomende kansen.

De omvang van de Joint Compound-markt werd in 2022 geschat op USD 5,2 miljard. De Joint Compound-industrie zal naar verwachting groeien van USD 5,5 miljard in 2023 tot USD 9,2 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Ontvang een gratis proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19198

Marktoverzicht: De wereldwijde markt voor voegmortel groeit gestaag onder invloed van factoren zoals verstedelijking, een stijgend besteedbaar inkomen en een toenemende focus op esthetische aantrekkingskracht in bouwprojecten. Marktspelers innoveren voortdurend om te voldoen aan de veranderende eisen van aannemers, bouwers en doe-het-zelvers. De markt is gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing, eindgebruiker en regio en biedt een breed scala aan opties en kansen voor belanghebbenden.

Belangrijkste spelers:

  • Knauf Gypsum Pty Ltd.

  • DAP Products Inc.

  • Solid Products, Inc.

  • ProForm Afwerkingsproducten LLC

  • Compagnie de Saint-Gobain S.A.

  • Freeman Products, Inc.

  • Supermastick S.A.S

  • Hamilton Gipsproducten

  • ASG Gips

  • India Gips Pvt. Ltd

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=19198

Trends die de marktgroei aandrijven:

  • Duurzame samenstellingen: Met een groeiende nadruk op duurzaamheid en milieubewustzijn, investeren fabrikanten in de ontwikkeling van milieuvriendelijke verbindingen. Deze formuleringen hebben meestal een laag gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOS), waardoor schadelijke emissies worden beperkt en een gezondere luchtkwaliteit binnenshuis wordt bevorderd.

  • Technologische vooruitgang: De integratie van geavanceerde technologieën zoals geautomatiseerde mengsystemen en verbeterde verpakkingsoplossingen heeft het aanbrengproces gestroomlijnd, waardoor de efficiëntie en productiviteit op bouwplaatsen is verbeterd. Daarnaast zorgt de ontwikkeling van lichtgewicht voegmassa’s voor een gemakkelijke verwerking en transport, wat tegemoet komt aan de behoeften van zowel professionals als doe-het-zelvers.

  • Oplossingen op maat: De markt is getuige van een verschuiving naar op maat gemaakte oplossingen voor voegvullingen die zijn afgestemd op specifieke toepassingseisen. Fabrikanten bieden een breed scala aan formuleringen met verschillende droogtijden, hechtingseigenschappen en schuurbaarheid, waardoor eindgebruikers producten kunnen kiezen die aansluiten bij hun projectbehoeften en voorkeuren.

  • Marktuitbreiding in opkomende economieën: De snelle verstedelijking en infrastructurele ontwikkeling in opkomende economieën bieden lucratieve mogelijkheden voor marktexpansie. Groeiende bouwactiviteiten in regio’s zoals Azië-Pacific en Latijns-Amerika stimuleren de vraag naar voegverbindingen, wat fabrikanten ertoe aanzet om hun aanwezigheid en distributienetwerken in deze markten uit te breiden.

  • Stijgende vraag naar geprefabriceerde bouw: De toenemende toepassing van prefab bouwmethoden stimuleert de vraag naar voegmassa’s, omdat ze een cruciale rol spelen bij de assemblage en afwerking van prefab componenten. Fabrikanten spelen in op deze trend door gespecialiseerde producten aan te bieden die ontworpen zijn voor gebruik in modulaire bouwprojecten.

Uitdagingen en kansen: Ondanks het positieve groeitraject heeft de markt voor voegmassa’s te maken met uitdagingen zoals fluctuerende grondstofprijzen en strenge wettelijke normen met betrekking tot productsamenstelling en veiligheid. Deze uitdagingen bieden echter ook kansen voor innovatie en differentiatie binnen de markt. Fabrikanten investeren in onderzoek en ontwikkeling om kosteneffectieve oplossingen te formuleren die voldoen aan de wettelijke vereisten en tegelijkertijd superieure prestaties leveren.

Bovendien wordt verwacht dat het huidige herstel van de bouwsector van de gevolgen van de COVID-19 pandemie de marktgroei zal stimuleren, met name in regio’s waar initiatieven worden genomen voor de ontwikkeling van infrastructuur en stadsvernieuwing. De renovatie- en verbouwingssector biedt ook aanzienlijke kansen voor marktspelers, omdat huiseigenaren de esthetische aantrekkingskracht van hun eigendommen willen verbeteren door het interieur op te knappen.

Conclusie: Concluderend kan worden gesteld dat de markt voor voegmassa’s klaar is voor gestage groei, gedreven door technologische vooruitgang, duurzaamheidsinitiatieven en groeiende bouwactiviteiten wereldwijd. Marktspelers moeten blijven innoveren en zich aanpassen aan veranderende trends om in te spelen op nieuwe kansen en een voorsprong te behouden op de concurrentie in deze dynamische industrie. Met een focus op duurzaamheid, maatwerk en technologische innovatie blijven de vooruitzichten voor de toekomst van de markt voor voegvullingen veelbelovend, met vooruitzichten voor groei en ontwikkeling in verschillende geografische regio’s.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Natriumcarbonaat Marktomvang, Aandeel & Prognose | Rapport, 2030

De omvang, het aandeel en de groei vande natriumpercarbonaatmarkt | Rapport, 2032

Zilver Marktprijs, Analyse & Prognose | Verslag, 2030

High-Density Polyethyleen Marktomvang, Aandeel & Prognose 2030

Isolatie Marktgrootte, Aandeel & Prognose Rapport 2032

Decoratief Beton Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

Magnesium Metaal Marktomvang, Aandeel & Groei | Verslag, 2032

Biochar Marktomvang, Aandeel & Voorspelling [Rapport 2030]

Omvang, Aandeel, Groei | Verslag, 2030

Acrylaten Marktomvang, Aandeel & Prognose Rapport 2032

Harde Plastic Verpakkingen Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2030

LED Materialen Marktomvang, Aandeel, Trends | Verslag 2030

Gerecycleerd polyethyleentereftalaat Marktgrootte, Aandeel & Industrie Rapport, 2030

Waterbehandelingssystemen marktgrootte, aandeel & industrie rapport 2032

Marktgrootte, marktaandeel &voorverpakkingen voor verse voedingsmiddelen, 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  joint compound market,joint compound market Trends,joint compound market Analysis,joint compound market Growth,joint compound market size,joint compound market Price,joint compound market Demand