header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opstijgen: de markt voor cateringdiensten aan boord stijgt met een verwachte groei van 9,3% van 2022 tot 2030

Feb 20, 2024 11:00 AM ET

Marktoverzichtcateringdiensten aan boord

De omvang van de markt voor cateringdiensten aan boord van vluchten werd in 2021 geschat op USD 15,5 miljard. De markt voor cateringdiensten aan boord van vluchten zal naar verwachting groeien van USD 16,9 miljard in 2022 tot USD 31,6 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,3% tijdens de voorspellingsperiode (2022 – 2030).

De markt voor cateringdiensten aan boord speelt een cruciale rol in het verbeteren van de algehele reiservaring voor passagiers wereldwijd. Omdat vliegreizen blijven stijgen, groeit de vraag naar hoogwaardige, diverse en op maat gemaakte cateringdiensten aan boord van vluchten aanzienlijk. Dit artikel gaat in op de dynamiek van de markt voor cateringdiensten aan boord, waaronder de marktgrootte, de belangrijkste spelers, de marktsegmentatie, de regionale analyse en de trends in de sector.

De markt voor cateringdiensten aan boord is gestaag gegroeid als gevolg van factoren zoals het toenemende aantal luchtreizigers, de stijgende verwachtingen voor hoogwaardige diensten aan boord en de groeiende trend van differentiatie bij luchtvaartmaatschappijen door middel van cateringaanbiedingen.

Marktdynamiek

De markt voor cateringdiensten aan boord bestaat uit verschillende spelers, waaronder cateringbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en leveranciers van voedingsdiensten. Deze entiteiten werken samen om een scala aan culinaire opties te bieden die zijn afgestemd op de uiteenlopende voorkeuren van passagiers. De markt wordt gekenmerkt door innovaties in het menu-aanbod, vooruitgang in voedselbereidingstechnieken en een focus op duurzaamheid en gezondheidsbewuste eetkeuzes.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1303

Segmentatie

De markt voor cateringdiensten aan boord wordt gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder servicetype, keuken en reisklasse. Servicetypes omvatten maaltijden, snacks, dranken en speciale dieetopties, die tegemoet komen aan de behoeften van economy class-, business class- en first class-passagiers. Verder is de markt gesegmenteerd per keuken, variërend van regionale delicatessen tot internationale gastronomische selecties, om tegemoet te komen aan de verschillende culturele achtergronden van reizigers.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste bedrijven op de markt voor cateringdiensten aan boord zijn.

  • SATS
  • Servair
  • Egypt Air Vluchtdiensten
  • Goddard Catering
  • Air Culinaire
  • Emirates Catering
  • dnata
  • Do & Co
  • Compass Groep
  • Gate Gourmet onder andere

Volledig verslag@https://www.marketresearchfuture.com/reports/in-flight-catering-service-market-1303

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor cateringdiensten aan boord van vluchten strekt zich uit over de belangrijkste regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Elke regio heeft unieke culinaire voorkeuren, regelgevende kaders en marktdynamiek, die de cateringdiensten aan boord van vluchten beïnvloeden. Het Midden-Oosten staat bijvoorbeeld bekend om zijn luxueuze en weelderige dineerervaringen aan boord, die tegemoetkomen aan veeleisende reizigers.

Trends in de sector

De markt voor cateringdiensten aan boord van vluchten is getuige van een aantal opmerkelijke trends, waaronder de integratie van technologie om cateringactiviteiten te stroomlijnen, de toepassing van duurzame praktijken om de impact op het milieu te minimaliseren en de aanpassing van menu’s om tegemoet te komen aan dieetbeperkingen en -voorkeuren. Daarnaast heeft de COVID-19 pandemie geleid tot een grotere nadruk op hygiëne en veiligheidsprotocollen in cateringdiensten, wat de praktijken in de sector verder heeft beïnvloed.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, and Others), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, and SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, and Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  In-Flight Catering Service Market,In-Flight Catering Service Market Size,In-Flight Catering Service Market Share,In-Flight Catering Service Market Analysis,In-Flight Catering Service Market Trends