header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Succesvol geuren: Aromatherapie markt bloeit op tot een 10,5 miljard dollar geur tegen 2030

Feb 20, 2024 9:00 AM ET

Aromatherapie marktinzichten

Volgens de analyse van Market Research Future Insights zal de wereldwijde markt voor aromatherapie van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 10,10% laten zien en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 10,5 miljard vertegenwoordigen.

De markt zal naar verwachting worden gedreven door het toenemende consumentenbewustzijn van de medicinale toepassingen van etherische oliën en een stijgende voorkeur voor natuurlijke producten. Grote spelers hebben hun geografische aanwezigheid uitgebreid door een toenemend aantal activiteiten. De bedrijven en landen waar nieuwe hoofdkantoren en productiefaciliteiten zijn gevestigd, hebben geprofiteerd van deze strategische vooruitgang. De vraag naar aromatherapieproducten zal naar verwachting toenemen door het onaangeboorde groeipotentieel in ontwikkelingslanden en de stijgende investeringen van marktdeelnemers in deze gebieden. Talloze chronische ziekten komen steeds vaker voor bij mensen. Door de hoge kosten voor gezondheidszorg wenden mensen zich tot preventieve zorg en alternatieve gezondheidsopties. Door de talrijke therapeutische en gezondheidsvoordelen van aromatherapie wordt het gebruik ervan versneld door de groeiende behoefte aan preventieve verzorgingsproducten. Daarnaast groeit de markt door de toegenomen penetratie en acceptatie van essentiële oliën onder consumenten vanwege de vele voordelen en het toenemende gebruik in aromatherapie.

Aromatherapy Market

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor aromatherapie in 2021 omdat rijke landen zoals de VS en Canada gezondheidszorgsystemen hebben opgebouwd en er veel geld aan hebben uitgegeven. Bovendien wordt verwacht dat tijdens de prognoseperiode het groeiende publieke bewustzijn van de voordelen van alternatieve geneesmiddelen de regionale marktexpansie zal ondersteunen. Veel van de opkomende landen in de regio absorberen nieuwe trends en technologieën sneller dan andere.

Azië-Pacific zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor aromatherapie. De markt in de regio is snel gegroeid door lucratieve handelsmogelijkheden voor etherische oliën in landen als China en Japan en door een toename van verschillende ziekten.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3241

Markt Segmentatie

De wereldwijde aromatherapiemarkt is gesegmenteerd in producttype, toepassing, eindgebruiker en distributiekanaal.

Op basis van producttype is de markt gesegmenteerd in aromatherapie verbruiksgoederen, essentiële oliën, gemengde oliën, drageroliën, aromatherapie apparatuur, vernevelaars, ultrasone diffusors, verdampingsdiffusors en warmte diffusors. Het segment voor aromatherapie-verbruiksgoederen had het grootste marktaandeel in 2021. Verstuivers met koude lucht of vernevelaars kunnen essentiële oliën verspreiden zonder warmte of water. Deze verstuivers hebben onderdelen zoals een vernevelaar, een basis en een lamp, waardoor de olie gemakkelijker kan worden verspreid door samengeperste lucht. Vernevelaars zijn goed voor het snel verspreiden van essentiële oliën, maar ze zijn nutteloos bij zwaardere oliën. Anderzijds wordt verwacht dat het segment voor etherische oliën het snelst zal groeien tijdens de prognoseperiode. Etherische oliën zijn vluchtige organische oliën die worden verkregen door distillatie uit planten. In dit proces worden oliën geëxtraheerd uit verschillende plantonderdelen, zoals bladeren, bloemblaadjes, stengels, wortels of schors, met behulp van water of stoom. Deze oliën helpen stress te verlichten, pijn te behandelen en het algemene welzijn te verbeteren dankzij hun volledig natuurlijke therapeutische eigenschappen. Daarom worden etherische oliën gezien als een alternatief.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in ontspanning, slapeloosheid, pijnbestrijding, littekenbehandeling, huidverzorging, verkoudheid, hoest en andere. Ontspanningstoepassingen waren in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de aromatherapiemarkt. Mensen die aromatherapie gebruiken, melden dat ze zich meer ontspannen voelen, wat helpt om hun overmatige mentale toestand in evenwicht te brengen. Mensen maken zich ook veel zorgen over het beheersen van hun stress. Mensen kiezen deze producten om stress te verlichten vanwege de trend naar natuurlijke remedies. Mensen kiezen deze producten om stress te verlichten vanwege de trend naar natuurlijke remedies. Daarnaast wordt geschat dat het segment voor littekenbehandeling de grootste groei in de markt zal vertonen. Brandwonden laten geprononceerde hypertrofische brandwondenlittekens achter, die zelfs na het verdwijnen van de pijn nog doorwerken. Bovendien zijn littekens het gevolg van hechtingen die tijdens procedures worden gebruikt. Aromatherapeutische oliën minimaliseren littekens van ongelukken of chirurgische ingrepen, die de genezing kunnen vertragen. Essentiële oliën helpen bij de genezing van wonden en minimaliseren zo littekens.

Op basis van de toedieningswijze is de markt onderverdeeld in topische toepassing, directe inhalatie en verspreiding vanuit de lucht. Het segment van topische toediening was in 2021 goed voor het grootste inkomstenaandeel. Door topische toediening worden hogere therapeutische effecten bereikt. Sommige essentiële oliën behandelen verschillende huid- en haarproblemen, waaronder acne, en verlichten de huid. Topische aromatherapie helpt ook bij snijwonden en kneuzingen, verlicht acute pijn of ongemak en stimuleert het immuunsysteem, de neurologie, de bloedsomloop en de ademhaling. Daarnaast wordt verwacht dat directe inhalatie een aanlokkelijke groei zal kennen tijdens de voorspelde periode vanwege het succes bij de behandeling van verschillende ademhalingsaandoeningen. Sommige medische aandoeningen vereisen de directe inhalatie van essentiële oliën, waaronder keelpijn, griep, sinusitis en hoesten. De behoefte aan deze therapeutische modaliteiten is gegroeid naarmate de voorkeur van mensen voor natuurlijke producten is toegenomen, waardoor ze een alternatief vormen voor geneesmiddelen.

Bekijk de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aromatherapy-market-3241voor meer inzicht .

Op basis van distributiekanalen werd de markt opgesplitst in aromatherapieproducten verkocht in winkels, aromatherapieproducten verkocht via online kanalen en directe distributie van aromatherapieproducten. Het online segment was goed voor het grootste inkomstenaandeel in 2021. Multilevel marketing van aromatherapieproducten via direct-to-customer omvat zowel de detailhandel als de e-commerce sector. De detailhandel zal zich naar verwachting ontwikkelen vanwege factoren zoals de eenvoud van aankoop en de beschikbaarheid van producten om uit te proberen voor aankoop. Bovendien zal het segment van de directe verkoop naar verwachting het snelst groeien in de markt. De snelle ontwikkeling in de e-commerce-industrie heeft de groei van de markt gestimuleerd doordat klanten goederen kunnen kopen wanneer dat hen het beste uitkomt. Om de verkoop te verhogen, bieden fabrikanten en andere online verkopers vaak afgeprijsde producten aan op hun websites. De groei van het segment wordt aanzienlijk beïnvloed door hoe eenvoudig het is om te kopen en hoeveel producten er direct beschikbaar zijn.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor aromatherapie zijn onder andere.

  • Nu Skin
  • Air Aroma
  • Muji
  • Levensboom
  • Jong Leven
  • Zija Internationaal
  • TERRA
  • NOW Voedingsmiddelen
  • Neal’s Yard Remedies

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Fragrance Market Research Report Information By Type (Natural and Synthetic), By Consumer Group (Women, Men, and Unisex), By Application (Perfumes, Fine Fragrances, Cosmetics & Toiletries (Without Hair Care), Essential Oils & Aromatherapy, Hair Care, Soap, Household & Air Care, Tobacco, and Detergent) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast until 2030

OnderzoeksrapportParfum en Geuren Markt Informatie Per Categorie (Mannen, Vrouwen en Unisex), Per Producttype (Eau De Parfum, Eau De Cologne, Eau De Toilette, Eau Fraiche, en Anderen), Per Ingrediënt (Natuurlijk, en Synthetisch), Per Distributiekanaal (Winkelbasis {Supermarkten & Hypermarkten, Speciaalzaken, en Anderen}, En Niet Winkelbasis) En Niet Winkelbasis). en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Aromatherapy Market,Aromatherapy Market Size,Aromatherapy Market Share,Aromatherapy Market Trends,Aromatherapy Market Growth,Aromatherapy Market Analysis