header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Versterking van defensie: De markt voor slimme wapens zal naar verwachting een CAGR van 5,00% bereiken van 2023 tot 2030

Feb 20, 2024 11:00 AM ET

Marktoverzicht slimme wapens

De omvang van de markt voor slimme wapens werd in 2022 geschat op USD 17,15 miljard. De markt voor slimme wapens zal naar verwachting groeien van USD 18,0075 miljard in 2023 tot USD 24,131 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De markt voor slimme wapens heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door technologische vooruitgang en toenemende militaire moderniseringsinspanningen wereldwijd. Slimme wapens, ook bekend als precisiegeleide munitie, zijn ontworpen om nauwkeurig hun doelen te raken met minimale nevenschade. Deze wapens maken gebruik van verschillende geleidingssystemen, zoals GPS, laser en infrarood, om vijandelijke doelen nauwkeurig te lokaliseren en te raken. De markt wordt gevoed door de stijgende vraag naar precisieslagen, de noodzaak om het aantal burgerslachtoffers tot een minimum te beperken en de aanhoudende militaire conflicten in verschillende regio’s.

Concurrentie

De belangrijkste bedrijven op de markt voor slimme wapens zijn.

 • Lockheed Martin Corporation
 • Raytheon Technologies Corporation
 • BAE Systemen
 • PLC
 • Boeing
 • L-3 Communications Holdings Inc.
 • MBDA Inc.
 • General Dynamics Corporation
 • Orbitaal ATK
 • Thales Groep
 • Textron Inc.
 • Rheinmetall Ag

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10592

Drijfveren voor de markt

 1. Precisie aanvalsmogelijkheden: Slimme wapens bieden een superieure nauwkeurigheid in vergelijking met conventionele munitie, waardoor militaire troepen effectief kunnen richten op vijandelijke activa terwijl de schade aan bijkomende schade wordt geminimaliseerd.
 2. Militaire moderniseringsprogramma’s: Regeringen wereldwijd investeren in geavanceerde wapens om hun militaire capaciteiten te verbeteren, wat de vraag naar slimme wapens stimuleert.
 3. Terrorismebestrijdingsoperaties: De toenemende dreiging van terrorisme heeft geleid tot een grotere nadruk op precisie targeting om terroristische dreigingen te neutraliseren en tegelijkertijd burgerslachtoffers te voorkomen.
 4. Technologische vooruitgang: Innovaties in geleidingssystemen, sensoren en gegevensverwerkingstechnologieën hebben de nauwkeurigheid en doeltreffendheid van slimme wapens verbeterd, wat de groei van de markt stimuleert.

Marktsegmentatie

Product Segmentatie:

– Raketten

– Munitie

– Geleide raketten

– Geleide projectielen

– Geleide vuurwapens

– Andere

Segmentatie in technologie:

– Infrarood

– Laser

– Radar

– Positioneringssysteem (GPS)

– Overige

Platform Segmentatie:

– Land

– Maritiem

– In de lucht

Elk van deze segmenten vertegenwoordigt een aparte categorie binnen de markt voor slimme wapens, waardoor een meer gedetailleerde analyse van de marktdynamiek, trends en kansen mogelijk is.

Volledig rapport@https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-weapons-market-10592

Regionale analyse

De markt voor slimme wapens is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

 1. Noord-Amerika: De grootste markt voor slimme wapens, gedreven door aanzienlijke defensie-uitgaven en voortdurende militaire moderniseringsinspanningen door de Verenigde Staten.
 2. Europa: Een belangrijke regio voor de aanschaf van slimme wapens, met NAVO-leden die investeren in geavanceerde wapens om de collectieve verdedigingscapaciteiten te verbeteren.
 3. Azië-Stille Oceaan: Snelle militaire modernisering, vooral in landen als China, India en Zuid-Korea, wat de vraag naar slimme wapens in de regio stimuleert.
 4. Midden-Oosten & Afrika: Verhoogde regionale spanningen en aanhoudende conflicten hebben de vraag naar precisiegeleide munitie in het Midden-Oosten aangewakkerd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, en anderen), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, en SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, en Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Smart Weapons Market,Smart Weapons Market Size,Smart Weapons Market Share,Smart Weapons Market Analysis,Smart Weapons Market Trends,Smart Weapons Market Research,Smart Weapons Market Report