header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zoetwatervismarkt groeit naar USD 307,33 miljard in 2032, belangrijke spelers stimuleren innovatie en duurzaamheid| Phillips Foods, Inc., HIRO

Feb 20, 2024 12:00 PM ET

Marktoverzicht zoetwatervis

De markt voor zoetwatervis zal tegen 2032 naar verwachting USD 307,33 miljard bedragen, met een CAGR van 3,50% tegen 2023-2022. De wereldwijde voedingsindustrie heeft een levendig en groeiend segment dat bekend staat als de markt voor zoetwatervis. Zoetwatervissen worden zeer gewaardeerd om hun smaak, voedingswaarde en duurzaamheid. Voorbeelden van deze soorten zijn forel, tilapia en meerval. In deze blog wordt de zoetwatervisindustrie besproken, samen met het overzicht, potentieel, beperkingen en problemen, evenals de marktsegmentatie en regionale analyse.

Vissoorten die leven in rivieren, meren en beken staan bekend als zoetwatervissen. Ze zijn een essentieel onderdeel van een evenwichtig dieet omdat ze een geweldige bron van eiwitten, vitaminen en mineralen zijn. Zoetwatervis wordt zeer gewaardeerd om zijn smaak en textuur, waardoor consumenten er wereldwijd de voorkeur aan geven.

Belangrijkste spelers

Phillips Foods, Inc.

Trident Seafoods Corporation

Marine Harvest ASA

Thai Union Group PCL

HIRO

Lee Visserijbedrijf

Leigh Visserij

Koninklijk Groenland

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11675

Drivers

Er zijn meerdere elementen die de groei van de markt voor zoetwatervis stimuleren. De groeiende behoefte aan proteïnerijk voedsel is een van de belangrijkste factoren. Omdat zoetwatervis een geweldige bron van eiwitten is, kiezen mensen die gezond willen eten vaak voor zoetwatervis.

De toegenomen kennis over de voordelen van het eten van vis voor de gezondheid is een andere motivator. Omega-3 vetzuren, die veel voorkomen in zoetwatervis, worden in verband gebracht met een lager risico op hartaandoeningen en andere ziekten. Hierdoor is er meer vraag naar producten gemaakt van zoetwatervis.

Kansen

Er zijn tal van kansen voor uitbreiding in de zoetwatervissector. Een belangrijke kans is de groeiende acceptatie van aquacultuur. Visteelt, ook bekend als aquacultuur, is het proces van het kweken van zoetwatervis in een gereguleerde omgeving. Met de toenemende behoefte aan zoetwatervis is aquacultuur een levensvatbare manier om aan deze behoefte te voldoen.

De groeiende markt voor vis, schaal- en schelpdieren die ethisch en duurzaam geproduceerd is, biedt nog een andere mogelijkheid. Aangezien het kweken van zoetwatervis minder energie en grondstoffen vergt dan oceaanvis, wordt zoetwatervis vaak beschouwd als een duurzamere keuze.

Beperkingen en uitdagingen

De zoetwatervisindustrie heeft groeipotentieel, maar wordt ook geconfronteerd met een aantal obstakels en moeilijkheden. De effecten van viskweek op het milieu zijn een van de belangrijkste problemen. Lokale ecosystemen kunnen te lijden hebben onder schade aan habitats en watervervuiling door aquacultuur.

De concurrentie van andere eiwitbronnen vormt een ander probleem. Zoetwatervis ondervindt concurrentie van alternatieve bronnen, zoals gevogelte, varkensvlees en plantaardige eiwitten, omdat de vraag naar eiwitrijk voedsel toeneemt.

Marktsegmentatie

Op basis van soort, producttype en eindgebruik kan de markt voor zoetwatervis worden onderverdeeld in segmenten. Vissen zoals forel, tilapia, meerval en andere worden gesegmenteerd naar soort. Visproducten die verwerkt, bevroren en vers zijn, zijn allemaal opgenomen in de segmentatie naar producttype. Eten en drinken, medicijnen en andere eindgebruikcategorieën zijn opgenomen in de segmentatie naar eindgebruik.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/freshwater-fish-market-11675

Regionale analyse

Geografisch gezien is de markt voor zoetwatervis verspreid over verschillende belangrijke regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Vanwege de toenemende behoefte aan proteïnerijk voedsel heeft Noord-Amerika momenteel de grootste markt voor zoetwatervis. Europa is ook een grote markt, met landen als Rusland en Noorwegen die de standaard zetten voor de productie van zoetwatervis. De stijgende vraag naar vis, schaal- en schelpdieren in landen als China en India zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei in de regio Azië-Pacific stimuleren.

Gerelateerd rapport

Turkije marktonderzoeksrapport vleesproducten – voorspelling tot 2027

Onderzoeksrapport over de markt vooreendenvleesproducten – Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Freshwater Fish Market,Freshwater Fish Market size,Freshwater Fish Market Share,Freshwater Fish Market growth,Freshwater Fish Market trends,Freshwater Fish Market outlook,Freshwater Fish Market forecast