header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor functioneel ijs zal tegen 2032 USD 0,44 miljard bedragen met een CAGR van 8,56%.

Feb 21, 2024 3:38 PM ET

Overzicht functionele ijsmarkt:

Sinds de komst van functioneel ijs is de markt voor functioneel ijs geëvolueerd van een eenvoudig genot naar een bloeiende, gezondheidsbewuste industrie. Deze blog biedt bezoekers een heerlijke rondleiding door de markt voor functioneel ijs, waarbij het potentieel, de marktsegmentatie, de gevolgen van de COVID-19 pandemie, de uitdagingen, de drijvende krachten en het overzicht worden onderzocht.

In 2022 bereikte de markt voor functioneel ijs een waarde van USD 0,21 miljard. Er wordt een groei verwacht, waarbij de sector naar verwachting zal groeien van USD 0,23 miljard in 2023 tot USD 0,44 miljard in 2032. Dit weerspiegelt een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,56% gedurende de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

De markt voor diepvriesdesserts heeft een paradigmaverschuiving ondergaan met de introductie van functioneel ijs, dat de verwennerij van een zoete traktatie combineert met de extra voordelen van functionele additieven. Probiotica, prebiotica, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere bioactieve stoffen zijn een paar voorbeelden van deze additieven die ijs kunnen veranderen van een guilty pleasure in een heerlijke traktatie voor je gezondheid. Klanten die op zoek zijn naar diepvriessnoepjes die zowel genot als gezondheidsvoordelen bieden, worden bediend door de handel in functioneel ijs.

Gratis proefexemplaar aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10759

Belangrijkste spelers:

Nestle S.A. (Zwitserland), Unilever Group (VK), General Mills (VS), Amul (India), Dunkin Brands (VS), Blue Bell Creameries (VS), Dairy Queen (VS), Dairy Farmers of America, Inc. (VS), Cold Stone Creamery. (VS) en CAMAL Ltd Company (Azerbeidzjan)

Bestuurders:

De markt voor functioneel ijs wordt gedreven door een aantal factoren die zowel de veranderende voorkeuren van de consument als de bredere gezondheids- en welzijnsbeweging vertegenwoordigen. Groeiend bewustzijn van de voordelen van een uitgebalanceerd dieet is een van de belangrijkste factoren die de markt voor functionele voeding stimuleren. Functionele ijsjes met toegevoegde proteïnen en probiotica zijn aantrekkelijk voor mensen die zich bewust zijn van hun gezondheid en af en toe willen genieten van wellness. De markt groeit door de behoefte aan nieuwe smaken en de allure van schuldvrij genieten.

Beperkingen en uitdagingen:

Ondanks de verrukkelijke belofte van functioneel ijs, wordt de markt geconfronteerd met bepaalde beperkingen en uitdagingen. De toevoeging van functionele ingrediënten kan de smaak en textuur van traditioneel ijs veranderen, wat een uitdaging vormt voor fabrikanten om de juiste balans te vinden. Daarnaast kan de hoge prijs van functioneel ijs prijsbewuste consumenten afschrikken. De behoefte aan duidelijke communicatie over de gezondheidsvoordelen zonder afbreuk te doen aan de heerlijke aantrekkingskracht blijft een uitdaging voor marketing en consumentenacceptatie.

Kansen:

De markt voor functioneel ijs biedt een groot aantal kansen voor innovatie en uitbreiding. Nu consumenten steeds meer prioriteit geven aan gezondheid en welzijn, is er ruimte voor de ontwikkeling van nieuwe functionele ingrediënten en formules die inspelen op specifieke gezondheidsdoelen. De personalisatietrend in de voedingsmiddelenindustrie maakt het mogelijk om gepersonaliseerde functionele ijsopties te creëren, die inspelen op individuele voorkeuren en dieetwensen. Samenwerking met voedingsdeskundigen, smaakexperts en gezondheidsprofessionals kan de geloofwaardigheid en aantrekkingskracht van functioneel ijs vergroten.

COVID-19 Analyse:

De COVID-19 pandemie heeft het consumentengedrag veranderd en de voedingsmiddelen- en drankenindustrie beïnvloed. In de markt voor functioneel ijs leidden de aanvankelijke uitsluitingen en beperkingen tot een toename van de consumptie thuis, waarbij consumenten op zoek gingen naar gemaksvoedsel en traktaties. De toegenomen aandacht voor gezondheid en welzijn tijdens de pandemie heeft echter ook bijgedragen aan een toegenomen interesse in functionele voedingsmiddelen, waaronder functioneel ijs. De pandemie onderstreepte het belang van zelfzorg en het stimuleren van immuniteit, wat aansluit bij de welzijnsgerichte aspecten van functioneel ijs.

Marktsegmentatie:

De markt voor functioneel ijs kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder het type ingrediënt, de smaak, het distributiekanaal en de demografische gegevens van de consument. Verschillende functionele ingrediënten, zoals probiotica, eiwitten, vezels en toegevoegde vitamines, spelen in op specifieke gezondheidsproblemen of -doelen. Smaakopties variëren van klassieke favorieten tot innovatieve mengsels die de functionele voordelen aanvullen. Distributiekanalen zijn onder andere supermarkten, speciaalzaken en online platforms. Inzicht in de verschillende voorkeuren van consumenten demografie, met inbegrip van leeftijdsgroepen en dieet voorkeuren, is essentieel voor effectieve segmentatie.

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor functioneel ijs vertoont regionale verschillen die worden beïnvloed door culturele voorkeuren, voedingsgewoonten en gezondheidsbewustzijn. Noord-Amerika, met zijn robuuste gezondheids- en welzijnscultuur, is een belangrijke speler op de markt. Europa volgt op de voet, met een sterke voorkeur voor innovatieve en hoogwaardige voedingsopties. Azië-Pacific, met zijn gevarieerde culinaire landschap en ontluikende middenklasse, biedt mogelijkheden voor marktexpansie. Regionale analyse is cruciaal voor spelers in de sector om hun aanbod en marketingstrategieën af te stemmen op de unieke kenmerken van elke markt.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/functional-ice-cream-market-10759

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie in 2020 heeft de vraag naar contactloze biometrische diensten op luchthavens doen toenemen omdat ze identiteit en verificatie bieden zonder enige fysieke aanraking. Contactloze biometrische diensten zorgen voor een snelle en nauwkeurige identificatie en beperken tegelijkertijd de blootstelling. Daarnaast heeft de pandemie luchthavenbeheer gedwongen om contactloze biometrische apparatuur voor thermische controle te implementeren om de toelating van passagiers te controleren door het meten van de lichaamstemperatuur. Gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat de sector van contactloze biometrische diensten op luchthavens zal blijven groeien. Luchthavens over de hele wereld implementeren snel contactloze biometrische diensten zoals gezichtsherkenning, stemherkenning, & 3D geavanceerde vingerafdrukherkenning.

Gerelateerde rapporten:

Europe Hummus Market Research Report: Informatie per producttype (klassieke hummus, linzenhummus, edamame hummus, witte bonenhummus, zwarte bonenhummus en andere), per verpakkingstype (kuipjes, potten, & flessen en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Kikkererwten-eiwit ingrediënten marktonderzoeksrapport: Informatie per type (concentraten, isolaten en meel), categorie (biologisch en conventioneel), vorm (vast en vloeibaar), toepassing (voedingsmiddelen, zuivelproducten, bakkerij- en zoetwarenproducten, dranken, voedingssupplementen, zoete en hartige snacks, kindervoeding en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Functional Ice Cream Market Research,Functional Ice Cream Market Size,Functional Ice Cream Market Share,Functional Ice Cream Market Type,Functional Ice Cream Industry