header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Navigeren door groei: De markt voor maritieme elektronica schetst een groeipad van 5,00% van 2023 tot 2030

Feb 21, 2024 11:00 AM ET

Marktoverzicht maritieme elektronica

De omvang van de markt voor maritieme elektronica werd in 2022 geschat op USD 5,5 miljard. De markt voor scheepselektronica zal naar verwachting groeien van USD 5,775 miljard in 2023 tot USD 7,7390 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

De markt voor maritieme elektronica heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door technologische vooruitgang, toenemende maritieme handelsactiviteiten en toenemende nadruk op maritieme veiligheid en beveiliging. Scheepselektronica omvat een breed scala aan elektronische apparaten en systemen die in schepen worden gebruikt voor navigatie, communicatie, bewaking en monitoring. De markt wordt gestimuleerd door de stijgende vraag naar efficiënte navigatie- en communicatiesystemen, de strenge maritieme regelgeving en het gebruik van autonome schepen.

Concurrentielandschap

De belangrijkste bedrijven op de markt voor maritieme elektronica zijn

  • FLIR Systems Inc.
  • Garmin Ltd.
  • Transas
  • Icom Inc.
  • Furuno Electric Co.Ltd.
  • Kongsberg Maritiem
  • SRT Marine Systems plc
  • Navico
  • Northrop Grumman Sperry Marine B.V.
  • Japan Radio Co.Ltd.

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6881

Markt Drivers

  1. Zorgen over veiligheid en beveiliging: Met een toenemende focus op maritieme veiligheid en beveiliging is er een groeiende vraag naar geavanceerde maritieme elektronicasystemen zoals radars, AIS (Automatic Identification System) en sonars om het situationeel bewustzijn te verbeteren en botsingen op zee te vermijden.
  2. Technologische vooruitgang: Innovaties op het gebied van maritieme elektronica, zoals de ontwikkeling van GPS (Global Positioning System), ECDIS (Electronic Chart Display and Information System) en geïntegreerde brugsystemen, stimuleren de groei van de markt door de nauwkeurigheid en efficiëntie van de navigatie te verbeteren.
  3. Toenemende maritieme handelsactiviteiten: De uitbreiding van wereldwijde handelsroutes en de groei van de scheepvaartindustrie stimuleren de vraag naar maritieme elektronicasystemen om de werking van schepen te optimaliseren, het brandstofverbruik te verminderen en te voldoen aan internationale regelgeving.
  4. Toenemend gebruik van autonome schepen: De opkomst van autonome en onbemande schepen wakkert de vraag naar geavanceerde sensorsystemen, communicatienetwerken en autonome navigatietechnologieën aan, wat de groei van de markt voor maritieme elektronica stimuleert.

Marktsegmentatie

Zeker, hier is een segmentatie van de markt voor maritieme elektronica op basis van de voorziene categorieën:

Segmentatie componenttype:

– Hardware

– Software

Segmentatie van scheepstypes:

– Koopvaardijschepen

– Vissersvaartuigen

– Marineschepen

– Pleziervaartuigen

– Overige

Segmentatie in toepassingen:

– Navigatie

– Communicatie

– Automatisering

– Overige

Deze segmentatie zorgt voor een uitgebreid begrip van de markt voor maritieme elektronica door deze te categoriseren op basis van de verschillende componenten, scheepstypen en betrokken toepassingen. Het helpt bij het analyseren van markttrends, eisen en kansen in verschillende segmenten binnen de maritieme elektronica-industrie.

Volledig rapport@https://www.marketresearchfuture.com/reports/marine-electronics-market-6881

Regionale analyse

De markt voor maritieme elektronica is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

  1. Noord-Amerika: De grootste markt voor maritieme elektronica, gedreven door de aanwezigheid van grote fabrikanten van maritieme elektronica, technologische innovatie en de aanzienlijke maritieme handelsactiviteiten in de regio.
  2. Europa: Een belangrijke regio voor de toepassing van maritieme elektronica, met strenge maritieme regelgeving die de vraag naar geavanceerde navigatie- en communicatiesystemen op de drukke scheepvaartroutes in de regio stimuleert.
  3. Azië-Pacific: Een snelle groei van de maritieme handel en toenemende investeringen in haveninfrastructuur, waardoor de vraag naar maritieme elektronicasystemen om de veiligheid en efficiëntie van schepen te verbeteren, toeneemt.
  4. Midden-Oosten & Afrika: Groeiende bezorgdheid over maritieme veiligheid en investeringen in offshore olie- en gasexploratie stimuleren de toepassing van maritieme elektronicasystemen in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, and Others), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, and SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, and Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Marine Electronics Market,Marine Electronics Market Size,Marine Electronics Market Share,Marine Electronics Market Analysis,Marine Electronics Market Trends,Marine Electronics Market Research,Marine Electronics Market Report,Marine Electronics Market Outlook