header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Neerstrijken met groei: De markt voor landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen versnelt met 17,8% CAGR van 2020 tot 2030

Feb 21, 2024 11:00 AM ET

Marktoverzicht landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen

De omvang van de markt voor landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen zal naar verwachting USD 9,88 miljard bedragen in 2030, met een CAGR van 17,8% in de periode 2020-2030.

De markt voor landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar vliegreizen, de uitbreiding van commerciële luchtvaartvloten en technologische vooruitgang in landingsgestelsystemen. Het landingsgestel is een essentieel onderdeel van een vliegtuig, dat verantwoordelijk is voor de ondersteuning van het gewicht van het vliegtuig tijdens de landing en operaties op de grond. Nu de wereldwijde luchtvaartindustrie een gestage groei doormaakt, wordt verwacht dat de vraag naar landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen de komende jaren aanzienlijk zal stijgen. Factoren zoals het stijgende passagiersverkeer, de introductie van nieuwe vliegtuigmodellen en de behoefte aan brandstofefficiënte landingssystemen drijven de groei van de markt.

Concurrentielandschap

De belangrijkste spelers in de markt voor landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen zijn onder andere:

  • AAR (VS)
  • Liebherr Groep (Zwitserland)
  • CIRCOR AEROSPACE (VS)
  • Safran (Frankrijk)
  • Heroux-Devtek (Canada)
  • United Technologies Corporation (VS)
  • Magellan Aerospace Corporation (Canada)
  • Honeywell International (VS)
  • GKN Aerospace (VK)
  • Triumph Groep (VS)

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1427

Markt Drivers

  1. Toenemend passagiersverkeer: Het toenemende aantal luchtreizigers wereldwijd heeft geleid tot een grotere vraag naar commerciële vliegtuigen, waardoor de behoefte aan geavanceerde landingsgestelsystemen om de groeiende vloot te ondersteunen toeneemt.
  2. Introductie van nieuwe vliegtuigmodellen: Vliegtuigfabrikanten introduceren voortdurend nieuwe en verbeterde vliegtuigmodellen die zijn uitgerust met geavanceerde landingsgesteltechnologieën om de veiligheid, efficiëntie en prestaties te verbeteren.
  3. Brandstofefficiëntie: Luchtvaartmaatschappijen richten zich steeds meer op het verminderen van brandstofverbruik en exploitatiekosten. Geavanceerde landingssystemen met lichtgewicht materialen en aerodynamische ontwerpen dragen bij tot een betere brandstofefficiëntie.
  4. Technologische vooruitgang: Innovaties in materialen, productieprocessen en landingsgestelontwerpen hebben geleid tot de ontwikkeling van duurzamere, betrouwbaardere en onderhoudsvriendelijkere landingssystemen.

Marktsegmentatie

Zeker! Hier is een segmentatie van de markt voor landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen op basis van de voorziene categorieën:

Type Segmentatie:

– Hoofdlandingsgestel

– Neus landingsgestel

Segmentatie vliegtuigtype:

– Vaste vleugels

– Rotatievleugel

Platform Segmentatie:

– Commerciële luchtvaart

– Militaire luchtvaart

– Zakelijke & Algemene luchtvaart

Deze segmentatie maakt een uitgebreide analyse mogelijk van de markt voor landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende soorten landingsgestellen, vliegtuigconfiguraties en gebruik in verschillende luchtvaartsectoren.

Volledig verslag@https://www.marketresearchfuture.com/reports/commercial-aircraft-landing-gear-market-1427

Regionale analyse

De markt voor landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

  1. Noord-Amerika: De grootste markt voor landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen, gedreven door de aanwezigheid van grote vliegtuigfabrikanten, zoals Boeing en Airbus, en de aanzienlijke vraag naar vliegreizen in de regio.
  2. Europa: Een belangrijke regio voor de productie van vliegtuigen en de ontwikkeling van luchtvaarttechnologie, wat bijdraagt aan de groei van de markt voor landingsgestellen.
  3. Azië-Pacific: De vraag naar vliegreizen groeit snel, vooral in landen als China en India, wat de vraag naar landingsgestellen voor commerciële vliegtuigen in de regio stimuleert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, and Others), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, and SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, and Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Commercial Aircraft Landing Gear Market,Commercial Aircraft Landing Gear Market Size,Commercial Aircraft Landing Gear Market Share,Commercial Aircraft Landing Gear Market Analysis,Commercial Aircraft Landing Gear Market Trends,Commercial Aircraft Landing Gear Market Research,Commercial Aircraft Landing Gear Market Report,Commercial Aircraft Landing Gear Market Outlook