header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Citrusoliemarkt bereikt USD 13,76 miljard in 2032: Groei aangewakkerd door de vraag naar natuurlijke ingrediënten Symrise AG, Bontoux S.A.S.

Feb 22, 2024 11:00 AM ET

Marktoverzicht citrusvruchten

De markt voor citrusolie staat op het punt om aanzienlijk te groeien en zal tegen 2032 naar verwachting USD 13,76 miljard bedragen, met een CAGR van 5,50%. De toenemende vraag naar natuurlijke en organische componenten in verschillende industrieën, waaronder de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, cosmetica en aromatherapie, is de reden voor deze stijging. De commerciële opkomst van citrusolie wordt ook gestimuleerd door de vele toepassingen.

Citrusoliën zijn essentiële oliën die worden geproduceerd door stoomdestillatie of koude persing uit de schillen van citrusvruchten. Ze worden vaak gebruikt in aromatherapie, het creëren van geuren en het aromatiseren van voedsel en dranken vanwege hun levendige, opwekkende geur. Het verlangen naar natuurlijke en gezonde bestanddelen in verschillende industrieën heeft geleid tot een gestage groei van de wereldwijde markt voor citrusolie.

In de voedingsmiddelen-, dranken- en parfumindustrie worden citrusoliën – afkomstig van de schillen van citrusvruchten zoals sinaasappels, citroenen en limoenen – op grote schaal toegepast. De citrusoliemarkt wordt in deze blog onderzocht, samen met het overzicht, potentieel, barrières, uitdagingen, marktsegmentatie en geografische analyse.

Gratis sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12517

Belangrijkste spelers

Citrus and Allied Essences Ltd.

Lionel Hitchen Essential Oils Ltd.

Symrise AG

Young Living Etherische oliën LC

Bontoux S.A.S.

Bergroos Kruiden

Citromax Aroma’s Inc.

Ultra International B.V.

Citrus Oleo

Citrus Fragrance Oil Co, Inc.

Florachem Corp.

Citrus and Allied (USA) Ltd.

Bedrijf Lebermuth

Viva Corporation

Drivers

De citrusoliemarkt groeit door een aantal factoren. Een primaire drijfveer is de toenemende neiging van consumenten naar natuurlijke en biologische producten. Er is veel vraag naar citrusoliën omdat consumenten ze zien als natuurlijke, gezondere vervangers voor kunstmatige smaak- en geurstoffen.

Het groeiende gebruik van citrusoliën in een reeks industrieën is een andere motivator. Naast eten en drinken worden citrusoliën ook gebruikt in huishoudelijke artikelen, cosmetica en medicijnen, wat verschillende vooruitzichten biedt voor marktuitbreiding.

Kansen

Er zijn tal van potentiële kansen in de markt voor citrusolie. De groeiende toepassing van citrusoliën in complementaire en alternatieve geneeskunde biedt één mogelijkheid. Er is veel vraag naar citrusoliën in de wellnesssector omdat men denkt dat ze verschillende gezondheidsvoordelen hebben, waaronder het verbeteren van de stemming en het verlagen van stress.

Een bijkomend vooruitzicht is de toenemende vraag naar alcoholische en niet-alcoholische dranken met citrussmaak. Producenten van citrusolie hebben een lucratieve markt omdat hun oliën worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan dranken te aromatiseren, van cocktails tot frisdranken.

Beperkingen en uitdagingen

De markt voor citrusolie heeft kansen om te groeien, maar wordt ook geconfronteerd met obstakels en beperkingen. De seizoensgebondenheid van de productie van citrusvruchten is een van de problemen. De seizoensgebondenheid van de citrusvruchtenoogst veroorzaakt schommelingen in de beschikbaarheid en kosten van citrusolie, wat een effect kan hebben op de uitbreiding van de markt.

De concurrentie van kunstmatige geur- en smaakstoffen is een ander probleem. Citrusoliën worden gewaardeerd om hun echte, natuurlijke aroma’s; niettemin wordt de markt voor citrusoliën uitgedaagd door de beschikbaarheid en betaalbaarheid van synthetische vervangers.

Marktsegmentatie

Op basis van type, toepassing en geografie kan de citrusoliemarkt worden onderverdeeld in segmenten. Citrusoliën zijn er in verschillende soorten, zoals sinaasappel-, citroen-, limoen- en grapefruitolie. Toepassingen zijn onder andere huishoudelijke artikelen, farmaceutische producten, eten en drinken en cosmetica en persoonlijke verzorgingsproducten. De markt kan worden onderverdeeld in Latijns-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika op basis van regio.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/citrus-oil-market-12517

Regionale analyse

Citrusoliën zijn momenteel het meest populair in Noord-Amerika en Europa vanwege de toegenomen vraag naar natuurlijke en biologische producten in deze regio’s. Door het toenemende gebruik van citrusoliën in de voedingsmiddelen-, dranken- en parfumindustrie in landen als China en India, wordt voorspeld dat de regio Azië-Pacific de komende jaren een aanzienlijke groei zal doormaken.

Gerelateerde rapporten

Onderzoeksrapport overde Olijfoliemarkt — Wereldwijde voorspelling tot 2030

OnderzoeksrapportPalmoliemarkt — Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd.

Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek.

Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Citrus Oil Market,Citrus Oil Market size,Citrus Oil Market share,Citrus Oil Market Trends,Citrus Oil Market Forecast,Citrus Oil Market Insights,Citrus Oil Market Survey,Citrus Oil Market Growth,Citrus Oil demand,Citrus Oil Sales