header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Europese markt voor luxe investeringen: Groeiende overheidsstimulansen voor investeringen in luxegoederen stimuleren de groei van de markt

Feb 22, 2024 5:00 PM ET

Europa Luxe Activa Investment Hub Marktoverzicht:

De Europe Luxury Asset Investment Hub-markt is getuige van een enorme groei, gedreven door de toenemende vraag naar alternatieve beleggingsmogelijkheden en de allure van het bezitten van prestigieuze activa. Van prachtige kunst en verzamelobjecten tot luxe onroerend goed en klassieke auto’s, beleggers diversifiëren hun portefeuilles met tastbare activa die zowel esthetisch plezier als potentiële financiële opbrengsten bieden. In dit artikel verdiepen we ons in de omvang van de markt, dominante spelers, unique selling propositions (USP’s), segmentatie, regionale analyse en het concurrerende landschap van Europa’s hub voor beleggingen in luxe activa.

Marktbereik:

De Europese markt voor luxe investeringen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt en is klaar voor verdere expansie. Volgens een recent rapport van Market Research Future zal de luxegoederenbeleggingshub-markt naar verwachting groeien van aanzienlijke waarde tegen 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

[PDF Brochure] Vraag een voorbeeldrapport aan:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/17749

Dominante spelers op de markt:

  • Christie’s International Real Estate
  • Sotheby’s Internationale Vastgoed
  • Bonhams
  • Phillips Veilingmeesters
  • Knight Frank LLP
  • Luxhabitat Sotheby’s International Realty
  • Christie’s Internationaal Onroerend Goed
  • Echt Echt
  • Kunst Bazel
  • RM Sotheby’s

USP exclusief in de markt opgenomen:

De USP van de Europese beleggingsmarkt in luxegoederen ligt in zijn vermogen om beleggers een unieke combinatie van esthetisch genot, prestige en potentiële financiële opbrengsten te bieden. In tegenstelling tot traditionele beleggingsopties zijn luxegoederen in het verleden veerkrachtig gebleken tijdens economische recessies en kunnen ze dienen als een afdekking tegen inflatie. Daarnaast bieden deze bezittingen een tastbare en plezierige eigendomservaring, omdat beleggers hun collecties kunnen waarderen en etaleren terwijl ze mogelijk kunnen profiteren van waardevermeerdering na verloop van tijd.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatie van de markt in het onderzoek:

De beleggingsmarkt in luxe activa in Europa wordt gesegmenteerd op basis van type activa, beleggingsplatform en type belegger.

Op activatype:

  • Luxe onroerend goed
  • Kunst en verzamelobjecten
  • Klassieke auto’s
  • Wijn en Gedistilleerd
  • Juwelen en Horloges
  • Overige

Per beleggingsplatform:

  • Veilinghuizen
  • Particuliere verkoop
  • Online Marktplaatsen
  • Beleggingsfondsen
  • Vermogensbeheerders

Naar type belegger:

  • Vermogende particulieren (HNWI’s)
  • Zeer vermogende particulieren (UHNWI’s)
  • Institutionele beleggers
  • Anderen

Regionale analyse:

De beleggingsmarkt in luxegoederen in Europa wordt geanalyseerd voor de belangrijkste regio’s, waaronder West-Europa, Oost-Europa, Noord-Europa, Zuid-Europa en Centraal-Europa. West-Europa, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland, heeft het grootste marktaandeel, gedreven door de aanwezigheid van grote veilinghuizen en een sterke investeerdersbasis. Oost-Europa kent ook een aanzienlijke groei, aangewakkerd door de toenemende vermogensopbouw en interesse in alternatieve beleggingen.

Om dit rapport op maat te krijgen, bezoek:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/17749

Analyse van de concurrentie:

De beleggingsmarkt voor luxegoederen in Europa is zeer competitief, met belangrijke spelers die strijden om marktaandeel en ernaar streven hun klanten exclusieve aanbiedingen en persoonlijke diensten te bieden. Veilinghuizen, vastgoedmakelaars en beleggingsplatforms innoveren voortdurend en breiden hun aanbod uit om tegemoet te komen aan de uiteenlopende voorkeuren van beleggers. Strategische partnerschappen en samenwerkingen komen vaak voor in deze markt, omdat spelers elkaars sterke punten willen benutten en nieuwe marktkansen willen aanboren.

De Europese markt voor beleggingen in luxegoederen biedt beleggers een unieke kans om hun portefeuille te diversifiëren en te genieten van het bezit van prestigieuze activa. Met het potentieel voor financieel rendement en het plezier van het bezitten en waarderen van tastbare activa, biedt de markt een aantrekkelijk voorstel voor vermogende particulieren, zeer vermogende particulieren en institutionele beleggers. Aangezien de markt zich blijft ontwikkelen, wordt verwacht dat de belangrijkste spelers zich zullen richten op innovatie, gepersonaliseerde diensten en strategische samenwerkingen om te voldoen aan de groeiende vraag van een steeds geavanceerdere investeerdersbasis in Europa.

Toonaangevende rapporten:

us markt voor intelligente beveiliging tegen bedreigingen

us markt voor softwaregedefinieerde beveiliging

telematicamarkt in de vs

markt voor integratieplatforms als een service

us markt voor gegevensbeheer

markt voor smart ticketing

markt voor fraudepreventie in de vs

markt voor gezondheidsclouds in de vs

markt voor kwantumcomputing voor ondernemingen

markt voor 5g-radiotoegangsnetwerken

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Europe Luxury Asset Investment Hub,Europe Luxury Asset Investment Hub Market,Europe Luxury Asset Investment Hub Market Size,Europe Luxury Asset Investment Hub Market Share,Europe Luxury Asset Investment Hub Market Trends,Europe Luxury Asset Investment Hub Market Analysis,Europe Luxury Asset Investment Hub Market Forecast,Europe Luxury Asset Investment Hub Market Industry