header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grootte, aandeel, wereldwijde trends, groei, verkoopoverzicht, vooruitzichten per industriesegment tegen 2024-2030

Feb 22, 2024 5:00 PM ET

De markt voor siervisvoer maakt zich op voor een explosie

De levendige wereld van de markt voor siervissen, geliefd om hun fascinerende kleuren en rustgevende aanwezigheid, staat op het punt om getuige te zijn van een voedingswoede op de markt voor hun voeding. De wereldwijde markt voor siervisvoer is klaar voor een opmerkelijke groei en zal naar verwachting een duizelingwekkende USD 6,1 miljard bereiken in 2032, aangedreven door een indrukwekkende CAGR van 8,60% van 2023 tot 2032. Deze groei weerspiegelt de stijgende populariteit van het houden van siervissen en het toenemende bewustzijn van het belang van gespecialiseerde voeding voor deze waterdieren.

Zwemmen met het tij:

Verschillende factoren stimuleren de groei van de markt voor siervisvoer:

Toenemend huisdierenbezit: De wereldwijde trend van huisdierbezit neemt toe, waarbij siervissen aan populariteit winnen vanwege hun lage onderhoudsvereisten en therapeutische voordelen. Deze toenemende vraag naar vissen vertaalt zich in een groeiende behoefte aan voer van hoge kwaliteit.

Stijgend besteedbaar inkomen: Een hoger besteedbaar inkomen in zich ontwikkelende economieën leidt ertoe dat meer mensen hobby’s zoals het houden van vissen beoefenen, wat de vraag naar siervissen en hun gespecialiseerde voeding verder aanwakkert.

Klik hier om het rapport met de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/10366

Groeiend bewustzijn van voeding: Hobbyisten worden zich steeds meer bewust van het belang van goede voeding voor de gezondheid, levensduur en levendige kleuren van hun vissen. Dit stimuleert de vraag naar hoogwaardige, soortspecifieke voeders met optimale voedingsprofielen.

Technologische vooruitgang: De vooruitgang in aquaponics en andere duurzame aquacultuurpraktijken creëren nieuwe mogelijkheden voor het kweken van siervissen, waardoor de vraag naar gespecialiseerde voeroplossingen verder toeneemt.

E-commerce boom: De opkomst van online platforms voor dierenbenodigdheden maakt het voor hobbyisten gemakkelijker om toegang te krijgen tot diverse en hoogwaardige siervisvoeders, waardoor het marktbereik en het gemak toenemen.

De stromingen in kaart brengen:

De markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren:

 • Type: Vlokken, pellets, granulaat en diepvriesvoeding zijn de belangrijkste typen, waarbij vlokken het grootste aandeel hebben vanwege hun betaalbaarheid en gebruiksgemak. Pellets winnen echter aan populariteit vanwege hun langzame afgifte en voedingsvoordelen.
 • Ingrediënt: Formuleringen variëren van basisvismeel tot premium mengsels met algen, probiotica en andere functionele ingrediënten die tegemoet komen aan specifieke behoeften zoals kleurverbetering of ziekteresistentie.
 • Vissoorten: Gespecialiseerde voeders zijn beschikbaar voor populaire soorten als goudvissen, bettas en cichliden, terwijl algemene mengsels geschikt zijn voor gemengde aquaria.
 • Regio: Azië-Pacific leidt momenteel de markt vanwege de grote populatie huisdieren en het groeiende besteedbare inkomen. Noord-Amerika en Europa zullen echter naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken, gedreven door gevestigde huisdierenculturen en technologische vooruitgang.

De uitdagingen het hoofd bieden:

Ondanks de veelbelovende vooruitzichten heeft de markt te maken met een aantal hindernissen:

 • Concurrentie: De markt is zeer concurrerend, met veel spelers die een breed scala aan producten aanbieden. Differentiatie door innovatie en het opbouwen van een merk is cruciaal voor succes.
 • Bewustzijn van de consument: Hoewel de bekendheid van gespecialiseerd voer toeneemt, blijft het belangrijk om consumenten voor te lichten over de voordelen en het juiste gebruik ervan.
 • Aandacht voor duurzaamheid: Het betrekken van duurzame ingrediënten en het minimaliseren van de impact op het milieu zijn steeds belangrijkere aandachtspunten voor milieubewuste consumenten.

Een helder net uitgooien:

Deze uitdagingen gaan gepaard met spannende mogelijkheden:

 • Focus op innovatie: De ontwikkeling van functionele voeders met gerichte voordelen zoals ondersteuning van het immuunsysteem of stressvermindering kan nieuwe klanten aantrekken en marktdifferentiatie creëren.
 • Abonnementsdiensten: Abonnementsboxen en gepersonaliseerde voerschema’s kunnen gemak bieden en inspelen op specifieke visbehoeften, waardoor de klantenloyaliteit toeneemt.
 • Datagestuurde oplossingen: De integratie van slimme voederautomaten en digitale tools met voerschema’s kan de voederpraktijken optimaliseren en de gezondheid van de vissen verbeteren.
 • Duurzaamheidsinitiatieven: Het implementeren van duurzame inkoopmethoden, het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen en het promoten van een verantwoorde viskweek kan milieubewuste consumenten aantrekken.

De toekomst van smullen:

De toekomst van de markt voor siervisvoer ziet er levendig uit, met zijn potentieel om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar gezonde en gelukkige vissen en tegelijkertijd verantwoord huisdierbezit te promoten. Naarmate de technologie voortschrijdt, het consumentenbewustzijn groeit en duurzaamheid een prioriteit wordt, kunnen we verwachten dat deze markt zal blijven groeien en zal bijdragen aan een bloeiende en kleurrijke wereld van watergezelschapsdieren.

Toegang tot het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ornamental-fish-feed-market-10366

Blader door gerelateerde rapporten:

Milk Replacers Market Research Report Information per Type (Medicated en Non-Medicated), Vee (Herkauwers, Varkens en Andere), Bron (Melkbasis, Niet-Melkbasis en Gemengd), Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, RoW) – Wereldwijde voorspelling tot 2030.

Onderzoeksrapport over demarkt voor groeiregulatoren per gewastype (peulvruchten en oliezaden, fruit, groenten en gras), per producttype (auxines, gibberellines en ethyleen), per toepassingswijze (fertigatie en blad) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Agricultural Micronutrients Market Research Report Information Per Type (Zink, Borium, IJzer, Molybdeen, Koper en Mangaan), Per Gewastype (Granen &, Oliezaden & Peulvruchten, en fruit & groenten), per vorm (Chelated en Non-Chelated), per toepassingswijze (Soil, Foliar en Fertigation) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Transgene zaden marktonderzoek informatie per eigenschap (herbicide tolerantie, insecticide resistentie, en anderen), per gewas (maïs, sojabonen, katoen, koolzaad, rijst, en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Animal Disinfectants Market Research Report Informatie per type (melkzuur, jodium, waterstofperoxide, quaternaire verbindingen, chloor, fenolzuren en andere), per vorm (vloeibaar en poeder), per toepassing (pluimvee, varkens, melkvee, paarden, aquacultuur en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor beschermingsmiddelen tegen herbiciden Informatie per type (benoxacor, furilazool, dichlormide, isoxadifen en andere), per toepassingsfase (na-opkomst en voor-opkomst), per selectiviteit van herbiciden (selectieve herbiciden, niet-selectieve herbiciden), per gewastype (tarwe, sojabonen, sorghum, maïs, rijst, gerst en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Fytogenic Market Research Report Information per Type (Etherische oliën, kruiden & Specerijen, Oleoresinen, Anderen), Per Functie (Prestatieverbeteraar, Smakelijkheidsverbeteraar, Anderen), Per Vee (Pluimvee, Varkens, Herkauwers, Aquacultuur, Anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2028

OnderzoeksrapportCBD Plantenvoedingsstoffen Markt: Informatie, per type (macronutriënten en micronutriënten), per categorie (biologisch en conventioneel), per toepassingswijze (besproeiing, bemesting en bladbemesting) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

NPK Meststoffen Marktonderzoeksrapport Informatie per Gewastype (Granen & Graan, Oliezaden & Peulvruchten, Fruit & Groenten, en anderen), Door Wijze van Toepassing (Bemesting, Blad, en anderen), Door Vorm (Droog en Vloeibaar), en Door Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor landbouwwerktuigen Informatie per type (cultivators, zaaimachines, dorsmachines, hakselaars, sproeiers en andere), per toepassing (ploegen, zaaien, planten, gewasbescherming, bemesten, oogsten, dorsen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligence diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten. Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Email: [email protected]


Keywords:  Ornamental Fish Feed Market,Ornamental Fish Feed Market Size,Ornamental Fish Feed Market Outlook,Ornamental Fish Feed Market Overview