header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het terrein verbinden: De markt voor landmobiele radiosystemen floreert met een verwachte groei van 12,00% van 2023 tot 2032

Feb 22, 2024 11:00 AM ET

Marktoverzicht landmobiele radiosystemen

De omvang van de markt voor landmobiele radiosystemen werd in 2022 geschat op 29,6 miljard USD. De markt voor landmobiele radiosystemen zal naar verwachting groeien van 33,152 miljard USD in 2023 tot 82,08 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,00% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De markt voor Land Mobile Radio (LMR)-systemen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar betrouwbare communicatieoplossingen in verschillende industrieën, zoals openbare veiligheid, transport, nutsbedrijven en de bouw. LMR-systemen bieden spraak- en datacommunicatiemogelijkheden voor mobiele gebruikers in terrestrische omgevingen en bieden robuuste dekking, interoperabiliteit en veilige communicatiekanalen. De markt wordt gestimuleerd door de groeiende behoefte aan efficiënte communicatiesystemen, de vooruitgang in digitale technologie en de toepassing van draadloze netwerken van de volgende generatie.

Concurrentielandschap

De belangrijkste spelers op de markt voor landmobiele radiosystemen zijn:

  • Kenwood Corporation
  • L3Harris Technologieën, Inc.
  • RELM draadloze corporatie
  • Simoco Draadloze Oplossingen
  • Leonardo SpA
  • Motorola-oplossingen, Inc.
  • Hytera Communications Corporation Ltd
  • Icom Inc.
  • JVC Tait Ltd
  • Thales Groep

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5985

Markt Drivers

  1. Openbare veiligheid en beveiliging: De toenemende aandacht voor openbare veiligheid en veiligheidsinitiatieven door overheden wereldwijd stimuleert de vraag naar betrouwbare communicatiesystemen voor eerstehulpverleners, wetshandhavingsinstanties en hulpdiensten.
  2. Bescherming van kritieke infrastructuur: Industrieën zoals nutsbedrijven, transport en olie & gas vertrouwen op LMR-systemen om naadloze communicatie te garanderen voor operationele efficiëntie, veiligheid en beveiliging van kritieke infrastructuuractiva.
  3. Digitalisering en IoT-integratie: De integratie van digitale technologieën en Internet of Things (IoT)-mogelijkheden in LMR-systemen maakt geavanceerde functies mogelijk zoals realtime datatransmissie, GPS-tracking en monitoring op afstand, wat de groei van de markt stimuleert.
  4. Migratie naar smalbandnetwerken: Regelgevende mandaten en initiatieven om het spectrum opnieuw toe te wijzen in verschillende regio’s zetten organisaties ertoe aan om te migreren van analoge systemen naar digitale smalbandnetwerken, wat de adoptie van LMR-systemen stimuleert.

Markt Segmentatie

Zeker! Hier is een segmentatie van de markt voor Land Mobile Radio (LMR) Systemen op basis van de opgegeven categorieën:

Type Segmentatie:

– Draagbaar

– Voertuig

Segmentatie van technologie:

– Digitaal

– Analoog

Segmentatie van toepassingen:

– Commercieel

– Openbare veiligheid

– Mijnbouw

– Olie & Gas

– Energie

– Defensie

– Vervoer

– Bouw

– Andere

Frequentieband segmentatie:

– 25-174 MHz (VHF)

– 200-512 MHz (UHF)

– 700 MHz & Boven

Deze segmentatie categoriseert de markt voor LMR-systemen op basis van het type apparaat, de gebruikte technologie, de verschillende toepassingen in verschillende industrieën en de frequentiebanden die in de systemen worden gebruikt.

Volledig verslag@https://www.marketresearchfuture.com/reports/land-mobile-radio-market-5985

Regionale analyse

De Land Mobile Radio System markt is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

  1. Noord-Amerika: De grootste markt voor LMR-systemen, gedreven door uitgebreide implementaties in openbare veiligheidsinstanties, transportnetwerken en industriële sectoren in de Verenigde Staten en Canada.
  2. Europa: Een gestage groei in het gebruik van LMR-systemen, gestimuleerd door investeringen in de modernisering van kritieke infrastructuur, initiatieven voor openbare veiligheid en communicatienetwerken voor defensie.
  3. Azië-Stille Oceaan: Ontstaat als lucratieve markt voor LMR-systemen door toenemende overheidsinvesteringen in openbare veiligheidsinfrastructuur, snelle verstedelijking en industriële ontwikkeling in landen als China, India en Japan.
  4. Midden-Oosten & Afrika: Groeiende vraag naar LMR-systemen in sectoren zoals olie & gas, mijnbouw en openbare veiligheid, gedreven door infrastructuurontwikkelingsprojecten en veiligheidszorgen in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, en anderen), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, en SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, en Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Land Mobile Radio System Market,Land Mobile Radio System Market Size,Land Mobile Radio System Market Share,Land Mobile Radio System Market Analysis,Land Mobile Radio System Market Trends,Land Mobile Radio System Market Research,Land Mobile Radio System Market Report,Land Mobile Radio System Market Outlook