header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vliegpaden verlichten: Aviation IoT Market Soars met 16,34% CAGR voorspeld van 2023 tot 2032

Feb 22, 2024 11:00 AM ET

Overzicht IoT-markt voor de luchtvaart

De omvang van de luchtvaart IoT-markt werd in 2022 geschat op USD 64,5 miljard. De IoT-markt voor de luchtvaart zal naar verwachting groeien van 75,039 miljard USD in 2023 tot 251,8379 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,34% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De luchtvaart IoT-markt heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende toepassing van IoT-technologie (Internet of Things) in de luchtvaartindustrie. IoT-oplossingen in de luchtvaart omvatten een breed scala aan toepassingen, van vliegtuigonderhoud en -operaties tot verbetering van de passagierservaring. Deze technologieën maken gebruik van onderling verbonden apparaten en sensoren om gegevens te verzamelen en te analyseren, waardoor luchtvaartmaatschappijen en luchthavens de efficiëntie, veiligheid en klanttevredenheid kunnen verbeteren. De markt wordt gestimuleerd door de groeiende vraag naar realtime datamonitoring, voorspellend onderhoud en verbeterde passagiersdiensten in de luchtvaartsector.

Concurrentie

De belangrijkste spelers in de Aviation IoT Market zijn:

  • Amadeus IT Group SA
  • Huawei Technologies Co. Ltd
  • Cisco Systems Inc.
  • SAP SESITA
  • Anderen

Gratis voorbeeldrapport@https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6873

Drijfveren voor de markt

  1. Real-time gegevensbewaking: IoT-technologieën stellen luchtvaartmaatschappijen en onderhoudsploegen in staat om vliegtuigsystemen en -onderdelen in realtime te monitoren, waardoor proactief onderhoud mogelijk wordt en stilstand tot een minimum wordt beperkt.
  2. Voorspellend onderhoud: Door gegevens te analyseren die zijn verzameld via IoT-sensoren die in vliegtuigen zijn geïnstalleerd, kunnen luchtvaartmaatschappijen potentiële storingen aan apparatuur voorspellen voordat ze zich voordoen, waardoor de onderhoudskosten dalen en de operationele efficiëntie verbetert.
  3. Verbeterde passagiersdiensten: IoT-oplossingen bieden mogelijkheden om de passagierservaring te verbeteren via gepersonaliseerde diensten, zoals realtime vluchtupdates, digitale instapkaarten en entertainmentopties tijdens de vlucht.
  4. Brandstofefficiëntie: IoT-analyses helpen luchtvaartmaatschappijen hun brandstofverbruik te optimaliseren door het monitoren van motorprestaties, weersomstandigheden en vliegroutes, wat leidt tot kostenbesparingen en minder CO2-uitstoot.

Markt Segmentatie

Zeker! Hier is een segmentatie van de luchtvaart IoT-markt op basis van de voorziene categorieën:

Component Segmentatie:

– Communicatiediensten

– Datacentersystemen

– Apparaten

– IT-diensten

– Software

Segmentatie eindgebruikers:

– Luchtvaartmaatschappij

– Luchthavens

– Luchtverkeersbeheer

Deze segmentatie verdeelt de luchtvaart IoT-markt in verschillende categorieën op basis van de componenten die betrokken zijn bij IoT-implementatie en de eindgebruikers die deze technologieën gebruiken binnen de luchtvaartindustrie.

Volledig rapport@https://www.marketresearchfuture.com/reports/aviation-iot-market-6873

Regionale analyse

De wereldwijde Aviation IoT Market is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

  1. Noord-Amerika: Leidt de markt voor luchtvaart IoT, gedreven door de aanwezigheid van grote vliegtuigfabrikanten, technologische innovatie en de adoptie van IoT-oplossingen door luchtvaartmaatschappijen en MRO-aanbieders.
  2. Europa: Een belangrijke regio voor luchtvaart IoT adoptie, met strenge regelgeving die de implementatie van geavanceerde technologieën voor veiligheid en efficiëntieverbeteringen stimuleert.
  3. Azië-Pacific: De vraag naar luchtvervoer groeit snel, wat leidt tot meer investeringen in IoT-oplossingen door luchtvaartmaatschappijen en luchthavens om operationele uitdagingen aan te gaan en de dienstverlening aan passagiers te verbeteren.
  4. Latijns-Amerika: Ontstaat als lucratieve markt voor luchtvaart IoT, gedreven door de modernisering van luchthaveninfrastructuur en de uitbreiding van regionale luchtvaartvloten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense, door Market Research Future:

Military Drone Market Research Report Information By Payload Type (Sensors, Camera, Navigatiesystemen, and Others), By Drone Type (MALE, HALE, TUAV, UCAV, and SUAV), By Application (Spying, Search & Rescue, Border Security, and Combat) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Militaire Simulatie en Virtuele Training Marktonderzoeksrapport Informatie per Platform (Vliegtuigsimulatie en Training, Roterende Vluchtsimulatie en Training en UAV Vluchtsimulatie en Training], Grond [Slagveld Simulatie en Training, Gevechtssimulatie en Training, Grondvoertuig Simulatie en Training en anderen] en Marine [Scheepsbrug Simulatie en Training, Onderzeeboot Simulatie en Training en anderen]), Trainingstype (Live, Virtual Reality [VR], Constructieve en Gaming Simulatie) en Regio -Marktvoorspelling tot 2030

Noord-Amerikaanse C5ISR-markt per eindgebruik Prognose (2018-2025)

Noord-Amerikaanse militaire IoT-markt per technologie verwachting (2018-2024)

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

Hudson Street 99, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Aviation IoT Market,Aviation IoT Market Size,Aviation IoT Market Share,Aviation IoT Market Analysis,Aviation IoT Market Trends,Aviation IoT Market Research,Aviation IoT Market Report,Aviation IoT Market Outlook