header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor pijnstillers groeit gestaag met een CAGR van 4,20% tot USD 100,6 miljard in 2032

Feb 23, 2024 7:08 PM ET

Onderzoeksrapport Pijnstiller Markt Informatie Per Klasse Geneesmiddelen (Opioïden, Tramadol, Oxycodon, Hydrocodon, Andere Opioïden, NSAID’s, Plaatselijke Verdovingsmiddelen en Acetaminophen), Per Product (OTC-producten en Geneesmiddelen op Recept), Per Indicatie (Chirurgische Pijn, Pijn bij Kanker, Neuropathische Pijn, Pijn aan het Spierskelet en Gewrichten en Andere), per toedieningsweg (injecteerbaar, oraal, rectaal, topisch, transdermaal en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, gespecialiseerde klinieken, centra voor langdurige zorg, kleinhandelsapotheken, drogisterijen en online apotheken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Verwacht wordt dat de markt voor pijnstillers tegen 2032 USD 100,6 miljard zal bedragen met een CAGR van 4,20% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032. De markt ondergaat momenteel een uitgebreide analyse om een gedetailleerd marktoverzicht te bieden. Deze analyse omvat verschillende rapporten die licht werpen op de dynamiek en trends binnen de pijnstillerindustrie. De markt kent een aanzienlijke groei die wordt toegeschreven aan factoren zoals een vergrijzende bevolking, een toenemende prevalentie van chronische pijnaandoeningen en vooruitgang in farmaceutisch onderzoek en ontwikkeling.

Volgens recente rapporten wordt de markt gekenmerkt door een toename in de vraag naar zowel receptvrije als receptplichtige pijnstillers. Het OTC-segment floreert vanwege het gemak dat het consumenten biedt bij milde tot matige pijn. Aan de andere kant ontwikkelt het voorgeschreven segment zich met de introductie van innovatieve pijnbestrijdingstherapieën en -medicijnen.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/19188

Analyse van de concurrentie

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor pijnstillers: Pfizer Inc., Johnson & Johnson, Novartis AG, GlaxoSmithKline plc, Bayer AG, Eli Lilly and Company, Sanofi S.A., Merck & Co., Inc., AstraZeneca plc, Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Johnson & Johnson en Johnson & Johnson.

Segmentanalyse

De wereldwijde pijnstiller markt is gesegmenteerd op basis van medicijnklasse, product, indicatie, toedieningsweg en distributiekanaal.

Op basis van de medicijnklasse is de markt gesegmenteerd in Opioïden, Tramadol, Oxycodon, Hydrocodon, Andere Opioïden, NSAID’s, Lokale verdovingsmiddelen en Acetaminophen.

Op basis van product is de wereldwijde pijnstillersmarkt onderverdeeld in OTC-producten en receptgeneesmiddelen.

Op basis van indicatie is de wereldwijde pijnstillende markt onderverdeeld in chirurgische pijn, kankerpijn, neuropathische pijn, spier- en gewrichtspijn en andere.

Op basis van toedieningswijze is de wereldwijde pijnstiller markt onderverdeeld in injecteerbare, orale, rectale, topische, transdermale en andere.

Op basis van distributiekanaal is de wereldwijde markt voor pijnstillers onderverdeeld in ziekenhuisapotheken, gespecialiseerde klinieken, centra voor langdurige zorg, apotheken, drogisterijen en online apotheken.

Regionale analyse

Noord-Amerika is een prominente speler op de markt voor pijnstillers, vanwege de hoge incidentie van chronische pijnaandoeningen en een goed ontwikkelde infrastructuur voor de gezondheidszorg. Met name de Verenigde Staten dragen aanzienlijk bij aan het marktaandeel van de regio, met een robuuste farmaceutische industrie en een groeiende oudere bevolking. De toepassing van geavanceerde pijnbestrijdingstherapieën en de aanwezigheid van belangrijke marktspelers dragen bij aan de dominante positie van Noord-Amerika op de markt voor pijnstillers.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over pijnstillers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/painkiller-market-19188

Europa volgt op de voet, met een groeiende nadruk op pijnbestrijding en een toenemend aantal patiënten dat verlichting zoekt voor chronische pijn. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk lopen voorop, gedreven door vooruitgang in de gezondheidszorgtechnologie en een toenemend bewustzijn van pijnstilleropties. De strenge regelgeving in sommige Europese landen vormt echter een uitdaging voor marktspelers, waardoor strategische benaderingen nodig zijn voor marktpenetratie.

De regio Azië-Pacific ontpopt zich als een lucratieve markt voor pijnstillers, aangedreven door de toenemende prevalentie van chronische ziekten, een groeiende vergrijzende bevolking en een verbeterde infrastructuur voor de gezondheidszorg. Landen als China en India bieden aanzienlijke groeikansen door het stijgende besteedbare inkomen en een verschuiving naar westerse gezondheidszorgpraktijken. Culturele verschillen en verschillen in regelgeving tussen landen in de regio vereisen echter aangepaste strategieën voor markttoegang en -uitbreiding.

Latijns-Amerika vertoont een gestaag groeitraject in de markt voor pijnstillers, gedreven door een toenemende focus op gezondheidszorg en een stijging van het aantal gevallen van chronische pijn. Brazilië en Mexico leveren de grootste bijdrage, met een groeiende vraag naar pijnstillers en niet-opioïde pijnstillers. Economische factoren en betaalbaarheid spelen een cruciale rol bij het vormgeven van de marktdynamiek in deze regio.

Het Midden-Oosten en Afrika bieden unieke uitdagingen en kansen op de markt voor pijnstillers. Beperkte toegang tot gezondheidszorg, culturele factoren en uiteenlopende regelgeving beïnvloeden de marktgroei in deze regio. Niettemin maken toenemende investeringen in de gezondheidszorg en een groeiend bewustzijn van pijnbeheersingsoplossingen de weg vrij voor marktexpansie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportArtrosemarkt – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport over de markt voorspuiten en naalden – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde knieprothesemarkt – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt vooraambeienbehandeling – Marktvoorspelling tot 2030

Marktonderzoeksrapport tandheelkundige industrie – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Painkiller Market,Painkiller Market Size,Painkiller Market Share,Painkiller Market Research,Painkiller Market Growth,Painkiller Market Trends,Painkiller Market Overview,Painkiller Market Outlook