header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten zal tegen 2032 USD 4.019,8 miljoen bereiken met een CAGR van 17,1% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Feb 23, 2024 7:00 PM ET

Overzicht van de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten:

In 2022 werd de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten geschat op USD 832,6 miljoen. Volgens projecties zal de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 17,1% van USD 974,5 miljoen in 2023 tot USD 4.019,8 miljoen in 2032. De belangrijkste factoren die de marktexpansie stimuleren zijn de stijgende vraag naar inhoud in verschillende talen, de stijgende prijzen van traditionele vertaaldiensten en de vooruitgang in kunstmatige intelligentie (AI).

In een tijdperk van globalisering waarin communicatie geen grenzen kent, is de vraag naar naadloze vertaaldiensten exponentieel gestegen. Met de komst van kunstmatige intelligentie (AI) heeft het vertaallandschap een opmerkelijke transformatie ondergaan, waardoor de weg is vrijgemaakt voor ongekende nauwkeurigheid, efficiëntie en schaalbaarheid. Nu bedrijven hun wereldwijde aanwezigheid uitbreiden en individuen taalbarrières willen doorbreken, is de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten uitgegroeid tot een centrale speler in het faciliteren van interculturele communicatie.

Ontvang de gratis PDF-brochure

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/12208

De belangrijkste bedrijven op de markt voor AI-ondersteunde vertaaldiensten zijn

– AppTek

– Wereldwijde Tooncommunicatie

– Taal I/O

– Kantelen

– MemBron

– ModelVoor

– RWS

– SYSTRAN

– Tarjama

– Vertaald

– TransPerfect

– Ongelabeld

– XTM België

Koop nu het beste onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=12208

De markt voor AI vertaaldiensten maakt een opmerkelijke groei door, gedreven door de convergentie van geavanceerde technologieën zoals natuurlijke taalverwerking (NLP), machinaal leren (ML) en neurale automatische vertaling (NMT). Deze geavanceerde technologieën hebben een revolutie teweeggebracht in het traditionele vertaalproces door realtime, contextueel nauwkeurige vertalingen aan te bieden in meerdere talen. In tegenstelling tot conventionele vertaalmethoden kunnen AI-gestuurde oplossingen nuances, idiomatische uitdrukkingen en culturele subtiliteiten begrijpen, waardoor vertalingen worden geleverd die authentiek overkomen bij het doelpubliek.

Een van de belangrijkste drijfveren achter de groei van de markt voor AI-geschikte vertaaldiensten is de exponentiële toename van digitale content in diverse sectoren. Van e-commerce platforms en sociale medianetwerken tot juridische documenten en medische dossiers, de toename van digitale inhoud vereist efficiënte vertaaloplossingen om een wereldwijd publiek te bedienen. AI-gestuurde vertaaldiensten verbeteren niet alleen de snelheid en nauwkeurigheid van de lokalisatie van content, maar stellen bedrijven ook in staat om snel en effectief nieuwe markten aan te boren.

Bovendien heeft de toenemende toepassing van AI in mobiele toepassingen, draagbare apparaten en slimme gadgets de vraag naar meertalige vertaalmogelijkheden verder vergroot. Omdat consumenten op zoek zijn naar gepersonaliseerde ervaringen in hun moedertaal, maken bedrijven gebruik van AI-gebaseerde vertaaldiensten om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten, merkloyaliteit te bevorderen en inkomstengroei te stimuleren.

Bovendien heeft de COVID-19 pandemie het belang van samenwerking op afstand en digitale communicatie onderstreept, waardoor de toepassing van AI-gestuurde vertaaloplossingen in verschillende sectoren wordt versneld. Nu reisbeperkingen en sociale afstandsmaatregelen van kracht zijn, vertrouwen bedrijven steeds meer op virtuele communicatietools en meertalige content om in contact te komen met wereldwijde belanghebbenden en klanten. AI-gebaseerde vertaaldiensten hebben een cruciale rol gespeeld bij het overbruggen van taalkloven en het mogelijk maken van naadloze communicatie te midden van de ongekende uitdagingen die de pandemie met zich meebrengt.

Naast commerciële toepassingen maken AI-gebaseerde vertaaldiensten ook aanzienlijke vooruitgang op het gebied van humanitaire hulp en wereldwijde diplomatie. Door real-time communicatie tussen hulpverleners, vluchtelingen en lokale gemeenschappen mogelijk te maken, helpen deze technologieën taalbarrières in crisissituaties te overwinnen en inclusiviteit op wereldwijde schaal te bevorderen.

Vooruitkijkend is de markt voor AI-gebaseerde vertaaldiensten klaar voor exponentiële groei, aangewakkerd door de voortdurende vooruitgang in AI-algoritmen, cloud computing-infrastructuur en taalkundige gegevens. Naarmate bedrijven en particulieren het transformatieve potentieel van AI in het afbreken van taalbarrières en het bevorderen van intercultureel begrip erkennen, zal de vraag naar innovatieve vertaaloplossingen blijven stijgen.

AI-gebaseerde vertaaldiensten Marktomvang:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-enabled-translation-services-market/market-size

Analyse van de markt voor AI-gebaseerde vertaaldiensten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-enabled-translation-services-market/market-analysis

Marktaandeel AI-gebaseerde vertaaldiensten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-enabled-translation-services-market/market-share

Conclusie:

De markt voor vertaaldiensten op basis van AI vertegenwoordigt een paradigmaverschuiving in de manier waarop we communiceren en contact houden in een steeds meer geglobaliseerde wereld. Met AI-gestuurde oplossingen die zorgen voor een ongekende nauwkeurigheid, efficiëntie en schaalbaarheid, houdt de toekomst van vertalingen een immense belofte in voor bedrijven, individuen en samenlevingen wereldwijd.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AI-Enabled Translation Services Market Size,AI-Enabled Translation Services Market Analysis,AI-Enabled Translation Services Market Trends,AI-Enabled Translation Services Market Share