header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktkansen voor pluimveevoer: omvang, aandeel, trends en groei van de vraag van de industrie (2023-2030)

Feb 23, 2024 3:00 PM ET

Pikken naar groei: De markt voor pluimveevoer zal in 2030 een waarde van 218 miljard dollar bereiken

De pluimveevoederindustrie, een cruciaal radertje in de wereldwijde voedselproductieketen, maakt een gestage groei door. Volgens een rapport van Market Research Future zal de marktomvang tegen 2030 naar schatting 218 miljard dollar bedragen, aangedreven door een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,4%. Deze groei wordt voornamelijk gestimuleerd door de wereldwijd toenemende vraag naar pluimveevleesproducten. De pluimveevoedermarkt is klaar voor aanhoudende groei in de komende jaren, gedreven door de stijgende vraag naar eiwitten, de groeiende pluimveeproductie en het toenemende consumentenbewustzijn. Door de belangrijkste uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te omarmen, kunnen voederfabrikanten een vitale rol spelen in het waarborgen van een duurzame en efficiënte voedselvoorzieningsketen.

De groeiende bevolking, in combinatie met stijgende besteedbare inkomens, creëert een aanzienlijke vraag naar eiwitrijke voedingsbronnen. Gevogelte, met name kip, komt naar voren als een voorkeurskeuze vanwege de betaalbaarheid, veelzijdigheid en gezondheidsvoordelen. Deze toegenomen vraag van de consument vertaalt zich in een groter pluimveebestand, dat aanzienlijke hoeveelheden voedingsrijk voer nodig heeft voor een optimale groei en productie.

Klik hier om het rapport met de laatste belangrijke trends te downloaden en te begrijpen: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/1290

De belangrijkste bedrijven in de pluimveevoedermarkt

Charoen Pokphand Foods PCL (Thailand), Cargill Inc. (VS), Alltech Inc. (VS), Archer Daniels Midland (VS), De Heus B.V. (Nederland), Land O’ Lakes Inc. (VS), ForFarmers N.V. (Nederland), Nutreco N.V. (Nederland), NEOVIA Group (Frankrijk) en BASF SE (Duitsland) zijn een deel van de centrale leden in de wereldwijde pluimveevoedermarkt.

Belangrijkste drijvende krachten achter de groei van de pluimveevoedermarkt:

  • Stijgende vraag naar eiwitten: Naarmate de bevolking groeit en de verstedelijking versnelt, neemt de behoefte aan eiwitten in diëten toe. Pluimvee biedt een direct beschikbare en betaalbare bron van eiwitten, waardoor de vraag naar zowel vlees als eieren toeneemt.
  • Uitbreiding van de pluimveeproductie: Om aan de vraag naar eiwitten te voldoen, breiden pluimveebedrijven hun activiteiten uit, wat leidt tot een grotere behoefte aan kwaliteitsvoer voor pluimvee. Deze uitbreiding is vooral uitgesproken in zich ontwikkelende economieën zoals China en India, waar de pluimveeconsumptie snel groeit.
  • Focus op gezondheid en duurzaamheid: Consumenten zijn zich steeds meer bewust van de impact van hun voedselkeuzes op de gezondheid en het milieu. Deze trend stimuleert de vraag naar pluimveevoer dat biologische ingrediënten bevat, dierenwelzijn bevordert en de ecologische voetafdruk minimaliseert.
  • Technologische vooruitgang: Technologische innovaties in de samenstelling, productie en levering van voer verbeteren de efficiëntie en betaalbaarheid, wat de groei van de markt verder stimuleert. Precisievoedering, gegevensgestuurde analyse en automatisering zijn enkele belangrijke gebieden van vooruitgang.

Marktsegmentatie en trends:

De pluimveevoedermarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder:

  • Type voer: Volledig voer, krachtvoer en voormengsels
  • Type pluimvee: Vleeskuikens, leghennen, fokkers, kalkoenen, eenden
  • Regio: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Midden-Oosten & Afrika
  • Type ingrediënt: Maïs, sojabonen, tarwe, dierlijk eiwitmeel, plantaardige oliën, vitaminen, mineralen

Het segment volledig voeder heeft momenteel het grootste marktaandeel, gedreven door het gemak en gebruiksgemak voor pluimveehouders. Er wordt echter verwacht dat het krachtvoersegment aanzienlijk zal groeien vanwege de kosteneffectiviteit en flexibiliteit.

Regionaal gezien zal de Aziatisch-Pacifische markt naar verwachting het snelst groeien, als gevolg van de stijgende pluimveeconsumptie en de toenemende productiecapaciteit in landen als China en India. De Noord-Amerikaanse en Europese markten zullen naar verwachting ook een gestage groei laten zien, gedreven door technologische vooruitgang en de focus van consumenten op dierenwelzijn en duurzaamheid.

Uitdagingen en kansen:

Ondanks het positieve traject wordt de pluimveevoedermarkt geconfronteerd met bepaalde uitdagingen:

  • Volatiliteit in de prijzen van voederingrediënten: Schommelingen in de prijzen van belangrijke ingrediënten zoals maïs en sojabonen kunnen de winstgevendheid van pluimveebedrijven beïnvloeden.
  • Epidemische uitbraken: Uitbraken van ziekten zoals vogelgriep kunnen de pluimveeproductie en de vraag naar voer verstoren.
  • Naleving van regelgeving: Strenge regelgeving op het gebied van voederveiligheid en milieuduurzaamheid kan de productiekosten voor voederfabrikanten verhogen.

Deze uitdagingen bieden echter ook kansen voor innovatieve oplossingen en marktdifferentiatie. Voederfabrikanten kunnen zich richten op:

  • Duurzame inkoop van ingrediënten: Het gebruik van alternatieve voederbronnen zoals insecteneiwit of het gebruik van bijproducten uit andere industrieën kan de afhankelijkheid van traditionele ingrediënten en de impact op het milieu verminderen.
  • Precisievoedering: Het implementeren van datagestuurde benaderingen om voersamenstellingen te optimaliseren en verspilling te verminderen kan de efficiëntie en winstgevendheid verbeteren.
  • Transparantie en traceerbaarheid: Het implementeren van robuuste traceerbaarheidssystemen kan de voederveiligheid garanderen en het vertrouwen van de consument vergroten.

Bekijk het volledige marktonderzoeksrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/global-poultry-feed-market-1290

Over Market Research Future: Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel om marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten. Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) Email: [email protected]


Keywords:  Poultry Feed Market,Poultry Feed Market Size,Poultry Feed Market Share,Poultry Feed Market Growth,Poultry Feed Market Outlook,Poultry Feed Market Forecast,Poultry Feed Market Trends