header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Naar aanleiding van een klacht van de National Advertising Division door Bic USA, stopt Calico vrijwillig met claims voor Scripto Aim \’n Flame MAX Aansteker

Feb 26, 2024 11:00 AM ET

New York, NY – 26 februari 2024 – Naar aanleiding van een klacht van de National Advertising Division van BBB National Programs, ingediend door Bic USA Inc., heeft Calico Brands, Inc. de claims gestaakt dat haar Scripto® Aim \’n Flame® MAX Aansteker de “meest verkochte multifunctionele aansteker” is.

Calico Brands heeft de National Advertising Division (NAD) geïnformeerd dat het de gewraakte claims permanent heeft gestaakt. Daarom heeft de NAD de claims niet op hun merites beoordeeld en zal zij de claims, met het oog op naleving, behandelen alsof de NAD heeft aanbevolen ze te staken.

In de adverteerdersverklaring verklaarde Calico Brands dat het “de aanbevelingen van de NAD zal opvolgen” en merkte op dat hoewel het “van mening is dat een verscheidenheid aan gegevens de reclame voor zijn Scripto aansteker kan ondersteunen” het “vrijwillig de gewraakte beweringen heeft gestaakt”.

Alle samenvattingen van BBB\’s nationale programma\’s zijn te vinden in de jurisprudentiebibliotheek. Voor de volledige tekst van NAD-, NARB- en CARU-beslissingen kunt u zich abonneren op het online archief. Dit persbericht mag niet worden gebruikt voor reclame- of promotiedoeleinden.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creëren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en geschillenbeslechting, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van advertenties in de VS. NAD beoordeelt nationale advertenties in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen vast voor de waarheidsgetrouwheid van advertenties en nauwkeurigheid, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven wordt geëffend.

Contact:
Jennie Rosenberg
Mediarelaties
BBB Nationale Programma\’s
[email protected]