header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Partners levert therapiehond aan Asbury Academy in Lincoln County

Mar 20, 2024 6:00 PM ET
Directeur Mark Grega, N.C. House Speaker Tim Moore, Bernie, N.C. State Senator W. Ted Alexander, Guidance Counselor Alyson Spencer (Bernie\’s handler) en N.C. State Rep. Jason Saine.

 

LINCOLNTON, N.C., 20 maart 2024 – Partners Health Management heeft woensdagochtend samen met Asbury Academy, Lincoln County Schools en lokale wetgevers Bernie (de therapiehond) verwelkomd op de school om samen met menselijke begeleiders te zorgen voor blijvende genezing, troost en steun voor studenten.

Partners kon Bernie aan Asbury Academy leveren met geld van de federale Child Mental Health Block Grant. Bernie is een 18 maanden oude Bernedoodle en is speciaal getraind om studenten te ondersteunen.

“Ik vind het bemoedigend dat Partners de fondsen van de Community Service Block Grant gebruikt om de voortdurende problemen met de geestelijke gezondheid in onze regio aan te pakken, in het bijzonder bij onze kinderen,” zei N.C. House Speaker Tim Moore. “Deze investering speelt een cruciale rol in onze gemeenschap en maakt gebruik van creatieve middelen om te voorzien in dringende behoeften op het gebied van geestelijke gezondheid.”

Mark Grega, directeur van Asbury Academy, zegt dat studies hebben aangetoond dat een therapiehond op school voordelen heeft voor alle leerlingen, maar vooral voor leerlingen met speciale behoeften. “Deze honden zijn geweldige luisteraars die niet oordelen, helpen studenten zich verbonden te voelen en vertrouwen op te bouwen, verminderen angst en helpen studenten snel te de-escaleren in emotioneel moeilijke tijden”, aldus Grega.

Leerlingen kunnen ook cognitieve voordelen halen uit het voorlezen van Bernie en verantwoordelijkheid leren door Bernie te helpen in bad te doen, borstelen, voeren en mee naar buiten te nemen voor zindelijkheidspauzes tijdens school, aldus Grega.

“Over het algemeen is het een enorm voordeel om zo\’n hond in onze alternatieve schoolsetting te hebben en we verwachten dat leerlingen meer mogelijkheden zullen hebben om hun sociale vaardigheden en communicatievaardigheden te oefenen en verbetering zullen zien in angst, depressie en andere mentale gezondheidsproblemen,” aldus Grega.

Holly Wall, Regional Director of Community Operations van Partners, zei dat Partners blij is dat ze een therapiehond aan de school kan leveren. “Bernie heeft de kans om echt een verschil te maken voor de kinderen op Asbury Academy en daarom wilden we dit mogelijk maken. Onze hoop is dat Bernie een blijvende, positieve invloed zal hebben op de geestelijke gezondheid van studenten.”

N.C. State Senator W. Ted Alexander en N.C. State Rep. Jason Saine, die beiden Lincoln County vertegenwoordigen, ontmoetten Bernie en spraken woensdag met studenten en medewerkers van Asbury Academy.

“We weten intuïtief dat honden ons veel rust brengen. Het is geweldig dat scholen hulphonden kunnen integreren in wat ze doen om studenten de broodnodige rust te brengen,” zei afgevaardigde Saine. “Bernie zal een geweldige aanvulling zijn op het team ten dienste van de kinderen op Asbury.”

Senator Alexander was het daarmee eens. “Het ondersteunen van onze jongeren is belangrijk voor de gezondheid en toekomst van onze gemeenschappen. Bernie lijkt de taak aan te kunnen en ik ben zo blij dat hij hier is om deze studenten te ondersteunen.”

De gemeenschap van Lincolnton helpt met de zorg voor Bernie. Als hij niet werkt, logeert Bernie bij Asbury Academy Guidance Counselor Alyson Spencer en haar familie. The Grooming Lady of Lincolnton heeft gratis verzorgingsdiensten aangeboden zodat Bernie er scherp uitziet voor school. DocTerra Mobile Veterinary Services uit Lincolnton zal gratis diergeneeskundige diensten verlenen.

Andy Hanellin van Dogs by Andy Kennel & Training Center in Mooresville, N.C., heeft Bernie getraind voor zijn nieuwe baan.

Ga voor meer informatie over Partners naar onze website: www.partnersbhm.org

 

Bernie ontmoet Lincoln County Board of Education vicevoorzitter Christina Sutton.

 

OVER PARTNERS

Partners Health Management is een toonaangevende lokale organisatie voor beheerde zorg (LME/MCO), die toegang biedt tot zorg voor de meest kwetsbare burgers van centraal en westelijk North Carolina. Partners beheert alle Medicaid-, staats- en lokale financiering voor diensten op het gebied van verstandelijke beperkingen/ontwikkelingsstoornissen, geestelijke gezondheid en stoornissen in middelengebruik (IDD/MH/SUD) in de door ons gedekte gebieden.

We staan in heel North Carolina bekend om ons Partners Community Model en onze niet aflatende toewijding aan de counties en de gezinnen die we van dienst zijn. Door onze standvastige focus op de gemeenschap en onze langdurige partnerschappen met lokale belanghebbenden, instanties en gekozen functionarissen krijgen onze leden de zorg en ondersteuning die ze nodig hebben.

Contactgegevens:

Name: Karen Cimino
Email: [email protected]
Job Title: Digital Media Specialist