header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Naar aanleiding van de uitdaging van de National Advertising Division stopt NourishMax vrijwillig met bepaalde claims voor de Diamond Infused Eye Cream.

Mar 21, 2024 11:00 AM ET

New York, NY – 21 maart 2024 – Naar aanleiding van een klacht die was ingediend door de National Advertising Division van BBB National Programs als onderdeel van haar routinematige controleprogramma, heeft NourishMax bepaalde reclameclaims ingetrokken die werden gebruikt om haar NourishMax Diamond Infused Eye Cream te promoten.

De National Advertising Division (NAD) vocht de claims aan:

  • “Na het onderzoeken en testen van honderden oogcrèmes bleven we terugkomen bij NourishMax Diamond Infused Eye Cream. Deze topper heeft een uitgebreide lijst van ingrediënten die elk probleem met de ogen aanpakken, van donkere kringen, fijne lijntjes, rimpels en wallen tot de zichtbare tekenen van veroudering zoals kraaienpootjes.”
    • Totale waardering (4.9)
    • Kwaliteitsbeoordeling: 10/10
    • Beoordeling expert: 9.9/10
    • Waardering gebruikers: 9.8/10

NAD betwistte ook de impliciete bewering dat de webpagina Skincarebrandsreviews met deze beweringen onafhankelijke, eerlijke meningen van de recensenten weergeeft.

NourishMax informeerde NAD dat het de aangevochten claims permanent stopzette en dat de Skincarebrandsreviews webpagina zou worden verwijderd. Daarom heeft de NAD de claims niet op hun merites beoordeeld en zal de NAD de claims, voor nalevingsdoeleinden, behandelen alsof de NAD heeft aanbevolen ze te staken.

NAD waardeerde de actie van NourishMax gezien de bezorgdheid over review websites die onafhankelijk lijken, maar in feite worden gecontroleerd door adverteerders en daardoor reclame vormen.

NourishMax weigerde een adverteerdersverklaring te geven gezien de uitspraak in de zaak.

Alle samenvattingen van BBB National Programs zijn te vinden in de bibliotheek met rechtszaken. Voor de volledige tekst van NAD-, NARB- en CARU-beslissingen kunt u zich abonneren op het online archief. Dit persbericht mag niet worden gebruikt voor reclame- of promotiedoeleinden.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creëren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: BBB National Programs\’ National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en geschillenbeslechtingsdiensten, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van reclame in de hele V.S. De National Advertising Division beoordeelt nationale reclame in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen vast voor de waarheidsgetrouwheid en nauwkeurigheid van reclame, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven gelijk wordt gemaakt.

Contact:
Jennie Rosenberg
Mediarelaties
BBB Nationale Programma\’s
[email protected]