header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor chirurgische retractors: omvang, aandeel en trendanalyse 2024-2031

Mar 27, 2024 3:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de Global Surgical Retractors Market By Product (Abdominal Retractor, Finger Retractor, Nerve Retractor, Orthopedic Retractor, Rectal Retractor, Thoracic Retractor, Ribbon Retractor, And Others), Applications (Neurosurgery, Wound Closure, reconstructieve chirurgie, cardiovasculaire chirurgie, orthopedie, verloskunde en gynaecologie (Ob/Gyn) en andere), types (handheld en zelfhoudend), eindgebruikers (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en klinieken) – industriële analyse, concurrentielandschap, omzet- en volumeprognose 2024-2031″.

De omvang van demarkt voor chirurgische oprolmechanismen wordt in 2023 geschat op 1,98 miljard dollar en zal naar verwachting tegen het jaar 2031 3,30 miljard dollar bedragen met een CAGR van 6,8% tijdens de prognoseperiode voor 2024-2031.

Ontvang een gratis rapport Brochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1349

Chirurgen gebruiken chirurgische retractors voornamelijk voor een beter zicht op en een betere toegang tot het blootgestelde gebied tijdens chirurgische ingrepen. Ze worden ook gebruikt om de randen van chirurgische incisies of wonden te scheiden en vast te houden. Afhankelijk van de operatievereisten zijn er verschillende vormen, maten en specificaties van chirurgische oprolmechanismen op de markt. De twee basistypen chirurgische oprolmechanismen zijn handvast en zelfhoudend.

De belangrijkste drijfveren voor de wereldwijde markt voor chirurgische oprolmechanismen zijn de toenemende chirurgische procedures over de hele wereld, de toenemende vraag naar toepassingsspecifieke chirurgische producten, de vooruitgang in medische technologieën en verbeterde medische verzekeringspolissen. Daarnaast zal het stijgende aantal heupoperaties, ongevallen, trauma’s en hartoperaties de marktgroei tijdens de prognoseperiode naar verwachting dwingen. Volgens het WHO-rapport over verkeersveiligheid 2018 sterven er bijvoorbeeld jaarlijks ongeveer 1,3 miljoen mensen aan verkeersongevallen. Aan de andere kant wordt verwacht dat dure producten, een gebrek aan geschoolde professionals in landelijke gebieden, een streng regelgevingsbeleid van de overheid en slechte terugbetalingsfaciliteiten voor chirurgische procedures de toepassing van chirurgische oprolmechanismen tijdens de prognosejaren zullen belemmeren.

Europa zal naar schatting het op een na grootste segment van deze markt vormen vanwege het toenemende aantal operaties en de geavanceerde medische infrastructuur. Verder wordt verwacht dat Azië-Pacific de snelste marktgroei zal laten zien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de groeiende oudere bevolking, toenemende hart- en vaatziekten in deze regio en toenemende uitgaven voor gezondheidszorg en investeringen in onderzoek en ontwikkeling om chirurgische technologieën te verbeteren.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/1349

Belangrijke spelers op de markt voor chirurgische oprolmechanismen zijn Medtronic Plc, Becton, Dickinson and Company (BD), Medical Devices Business Services, Inc., Teleflex Incorporated, Medline Industries, Inc, Braun Melsungen AG (Aesculap, Inc.), Applied Medical, Resources Corporation, Thompson Surgical, Ansabere Surgical SL, Innomed, Inc, LiNA Medical ApS, Vivo Surgical Private Limited, BVI, CooperSurgical Inc., Stryker Corporation, Mediflex Surgical Products, Applied Medical Technology, Inc, Changzhou Haiers Medical Devices Co, Titan Instruments , Ackermann Instrumente , AIIM, Alphatec Spine , ARCA-MEDICA, Arthrex, Chamfond Biotech, Condor MedTec GmbH, Dewimed Medizintechnik, DTR Medical , GIMMI , Globus Medical, HankilTech Medical, Holtex , HUIDAMED, jac-cell Medic, K2M , Kirwan Surgical Products , Laschal Surgical, Inc, Life Spine, Medicta Instruments, Mediflex Surgical Products, MESTRA Talleres Mestraitua, S.L., Microcure Medical, Mopec Europe, Moria Surgical, Precision Spine , Sklar Instruments , SOFEMED International , Spineology , SURTEX INSTRUMENTS LTD , SybronEndo , Synergetics , TeDan Surgical Innovations , Transact International , Wallach Surgical Devices, en anderen.

Belangrijkste ontwikkelingen in de markt:

 • In april 2021 introduceerde Alphatec Holdings Inc. twee nieuwe manieren om de ATEC transforaminale lumbale interbody fusie (TLIF) procedure te verbeteren. Het Sigma Access System en de Invictus Modular Pedicle Screw zijn nieuwe technologieën die samenwerken met het SafeOp Neural InformatiX systeem, het SingleStep implantaat toedieningssysteem en de IdentiTi TLIF implantaten om een complete, slim ontworpen TLIF procedure te maken.
 • In mei 2021 kondigde OBP de lancering aan van een nieuw spin-off bedrijf genaamd OBP Surgical Corporation, dat doorgaat met het opnieuw uitvinden van de alledaagse hulpmiddelen waar chirurgen op vertrouwen door LED-verlichtingstechnologie voor eenmalig gebruik te integreren in unieke snoerloze intracavity-apparaten. De aankondiging komt op hetzelfde moment dat CooperSurgical, Inc. OBP Medical Corporation overneemt. De markt voor intracavity verlichting en chirurgische retractors groeit exponentieel. De verschuiving naar een uitgesproken chirurgisch profiel stelt het nieuwe bedrijf in staat om de focus en flexibiliteit te maximaliseren om te voldoen aan unieke marktbehoeften en winstgevende groei te leveren.
 • In december 2020 werd Galaxy II LUX, een zelfhoudend ringretractor met licht, geïntroduceerd door June Medical (VK) om chirurgen hun chirurgische sites duidelijker te laten zien. In vivo LED gadget KLAROTM wordt bevestigd aan de Galaxy II LUX retractor met behulp van een speciaal ontwikkelde clip, waardoor de lichtbron kan worden gebruikt in combinatie met de retractor. De voordelen van het gebruik van verlichting boven het hoofd zijn geëlimineerd en er is een baanbrekende oplossing voor chirurgen, waardoor ze beter toegang hebben tot de operatieplaats en deze beter kunnen zien.
 • In oktober 2020 kondigde Stryker aan dat het Niagara Lateral Access System, dat bij 600 operaties was gebruikt, zou worden toegevoegd aan de lijn van laterale wervelkolomproducten. Met de toevoeging van Niagara heeft Stryker nu een volledige lijn van minimaal invasieve laterale oplossingen voor de behandeling van spinale misvormingen bij patiënten met volledig ontwikkelde botten.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1349

Markt Segmenten

Wereldwijde markt voor chirurgische oprolmechanismen, per product, 2022-2030 Waarde (US$ miljoen) en volume (aantal eenheden)

 • Abdominale oprolmechanisme
 • Oprolmechanisme voor vingers
 • Zenuw oprolmechanisme
 • Orthopedische oprolmechanisme
 • Rectale oprolmechanisme
 • Thoracale oprolmechanisme
 • Lint oprolmechanisme
 • Andere producten

Wereldwijde chirurgische retractormarkt, per toepassing, 2022-2030 Waarde (US$ miljoen) en volume (aantal eenheden)

 • Neurochirurgie
 • Wondsluiting
 • Reconstructieve chirurgie
 • Cardiovasculair
 • Orthopedisch
 • Verloskunde en gynaecologie (Ob/Gyn)
 • Andere toepassingen

Wereldwijde markt voor chirurgische oprolmechanismen, per type, 2022-2030 Waarde (US$ miljoen) en volume (aantal eenheden)

 • Handheld
 • Zelfhoudend

Wereldwijde chirurgische retractors, per eindgebruiker, 2022-2030 Waarde (US$ mln.) en volume (aantal eenheden)

 • Ziekenhuizen
 • Ambulante chirurgische centra
 • Klinieken

Wereldwijde markt voor chirurgische oprolmechanismen, per regio, 2022-2030 Waarde (US$ miljoen) en volume (aantal eenheden)

 • Noord-Amerika
 • Europa
 • Azië-Pacific
 • Latijns-Amerika
 • Midden-Oosten & Afrika

Noord-Amerikaanse chirurgische retractors markt, per land, 2022-2030 Waarde (US$ mln) en volume (aantal eenheden)

 • S.
 • Canada

Europa Markt voor chirurgische oprolmechanismen, per land, 2022-2030 Waarde (US$ mln.) en volume (aantal eenheden)

 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rusland
 • Rest van Europa

Azië Pacific Chirurgische Retractors markt, per land, 2022-2030 Waarde (US$ mln) en Volume (aantal eenheden)

 • India
 • China
 • Japan
 • Zuid-Korea
 • Australië & Nieuw-Zeeland

Latijns-Amerikaanse markt voor chirurgische retractors, per land, 2022-2030 Waarde (US$ miljoen) en volume (aantal eenheden)

 • Brazilië
 • Mexico
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika Chirurgische Retractors Markt, per Land, 2022-2030 Waarde (US$ Mn) en Volume (aantal Eenheden)

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten & Afrika

Inzicht in details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/global-surgical-retractors-market/1349

Waarom zou u dit rapport moeten kopen?

 • Om een uitgebreide analyse van de vooruitzichten voor de wereldwijde chirurgische retractors markt te ontvangen
 • Om een industrieoverzicht en toekomstige trends in de chirurgische retractors markt te ontvangen
 • Om de drijvende krachten en uitdagingen van de chirurgische intractors markt te analyseren
 • Om informatie te krijgen over de chirurgische oprolmechanismen marktomvang Waarde (US$ Mn) en Volume (aantal eenheden) & prognose tot 2030
 • Om informatie te krijgen over investeringen, fusies & overnames in de chirurgische oprolmechanismen markt industrie

Andere gerelateerde rapporten gepubliceerd door InsightAce Analytic:

Wereldwijde markt voor regionale disposables voor anesthesie

Wereldwijde markt voor cryochirurgische systemen

Mondiale markt voor chirurgische scheerapparaten

Wereldwijde markt voor urine-incontinentieapparaten voor stress

Over ons:

InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Neem contact met ons op:
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: 1 551 226 6109
E-mail: [email protected]
Bezoek onze website: www.insightaceanalytic.com
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Hoofdkantoor : Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028 loactie icoon Verkoopkantoor (VS) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 e-mail [email protected] bel icoon Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118

Contactgegevens:

Corporate Office :
Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028
loaction icon
Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
email [email protected]
call icon
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
Keywords:  Business,forecast,trend,future,research,report,scope,sales,marketing