header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme farmaceutische fabriekstechnologieën zal naar verwachting een enorme inkomstengroei vertonen tot 2031

Mar 28, 2024 6:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Smart Pharmaceutical Factory Technologies Market Size, Share & Trends Analysis Report By Product Type (Manufacturing Execution Systems, Automation Systems, Analytical & Monitoring Systems), By Technology Type (IoT, Artificial Intelligence & Machine Learning, Big Data Analytics, Robotics & Automation), Per Toepassing (Drug Discovery & Development, Manufacturing & Production, Quality Control & Compliance), Per Eindgebruiker, Regio, Marktvooruitzichten En Industrieanalyse 2031”

Ontvang een gratis rapport Brochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1903

Farmaceutische productieprocessen kunnen sterk worden gestroomlijnd door gebruik te maken van geautomatiseerde technologieën en robotica. Ze kunnen repetitieve activiteiten snel, nauwkeurig en efficiënt uitvoeren, wat menselijke fouten vermindert en de productiviteit verhoogt. Materiaalverwerking, formulering van medicijnen, verpakking, etikettering en kwaliteitscontrole kunnen allemaal worden uitgevoerd met behulp van geautomatiseerde methoden. Het productieproces voor farmaceutische producten produceert enorme hoeveelheden gegevens.

Farmaceutische bedrijven kunnen nuttige inzichten uit deze gegevens halen dankzij geavanceerde oplossingen voor gegevensanalyse en AI, die de besluitvorming, procesoptimalisatie en O&O-activiteiten verbeteren. Regeringen over de hele wereld voeren beleid in en lanceren inspanningen om de farmaceutische industrie aan te moedigen om slimme productietechnologieën te gebruiken. Deze programma’s zijn bedoeld om de concurrentie te stimuleren, de kwaliteit van de gezondheidszorg te verbeteren en de naleving van de regelgeving te versterken. Stimulansen en steun van de overheid kunnen een grote impact hebben op de marktexpansie voor slimme farmaceutische industriële technologie.

Bovendien zijn kosteneffectiviteit, kwaliteitsborging, digitale transformatie en naleving van de regelgeving de drijvende krachten achter de markt voor slimme farmaceutische productietechnologie. Dankzij de implementatie van deze technologieën kunnen farmaceutische bedrijven hun processen optimaliseren, de kwaliteit van hun producten verhogen en hun concurrentievermogen in een veranderende markt behouden.

Lijst van prominente spelers op de markt voor slimme farmaceutische fabriekstechnologieën:

 • Siemens AG
 • Schneider Electric SE
 • Honeywell International Inc.
 • Rockwell Automation, Inc.
 • Emerson Electric Co.
 • ABB Ltd.
 • General Electric Company
 • Yokogawa Electric Corporation
 • Werum IT Solutions GmbH (onderdeel van Körber AG)
 • Optel Groep

Marktdynamiek:

Drivers-

Om concurrerend te blijven op de markt moeten farmaceutische bedrijven hun operationele effectiviteit verhogen. Automatisering, robots en digitale oplossingen die mogelijk worden gemaakt door slimme fabriekstechnologieën stroomlijnen processen, verminderen handmatige arbeid en stimuleren de productie als geheel. De toepassing van slimme farmaceutische fabriekstechnologieën wordt vergemakkelijkt door het vermogen van deze technologieën om productieprocessen te stroomlijnen, kosten te besparen en stilstand te verminderen. De farmaceutische productie heeft een transformatie ondergaan dankzij de voortdurende ontwikkelingen in technologieën zoals automatisering, kunstmatige intelligentie (AI), het internet der dingen (IoT) en gegevensanalyse. Om te voldoen aan de veranderende industriële behoeften, die de drijvende kracht vormen achter het gebruik van slimme technologieën, is het essentieel om verschillende processen te kunnen automatiseren en integreren, vitale meetgegevens te bewaken en traceerbaarheid te garanderen.

Bestel dit Premium rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/1903

Uitdagingen:

De kosten voor het implementeren van slimme technologie in de farmaceutische industrie kunnen hoog zijn, zowel in het begin als na verloop van tijd. Bedrijven moeten investeren in robotica, tools voor gegevensanalyse, geavanceerde automatiseringssystemen en infrastructuurverbeteringen. Sommige bedrijven, vooral kleinere, kunnen worden ontmoedigd om deze technologieën te implementeren vanwege de hoge aanloopkosten. Bovendien moeten organisaties vaak een aanzienlijke cultuuromslag ondergaan om slimme industriële technologieën te implementeren. Het adoptieproces kan worden belemmerd door weerstand tegen verandering, onwetendheid over nieuwe technologie en bezorgdheid daarover. Bovendien kan het een uitdaging en ingewikkeld zijn om slimme productietechnologie te integreren met bestaande systemen en machines.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor slimme farmaceutische fabriekstechnologieën zal naar verwachting een groot marktaandeel in termen van inkomsten registreren en zal in de nabije toekomst naar verwachting groeien met een hoge CAGR. De regio legt veel nadruk op innovatie en technologische doorbraken en heeft daarnaast een goed gevestigde farmaceutische industrie. De markt is gestaag gegroeid als gevolg van factoren zoals de behoefte aan operationele effectiviteit, kwaliteitsborging en naleving van de wet. Bedrijven in dit gebied investeren aanzienlijk in O&O-projecten om nieuwe behandelingen, productietechnieken en farmaceutische producten te ontwikkelen. Regeringen in Noord-Amerika stimuleren en ondersteunen de toepassing van geavanceerde technologieën in verschillende sectoren, waaronder de farmaceutische industrie. Farmaceutische bedrijven worden aangemoedigd om te investeren in slimme productietechnologie door middel van financieringsprogramma’s, belastingvoordelen en subsidies, die de uitbreiding van de markt stimuleren.

Recente ontwikkelingen:

 • In juni 2021 introduceerde Stratasys Ltd. twee nieuwe PolyJet 3D-printers, de Stratasys J35 Pro en de Stratasys J55 Prime, en nieuwe software voor onderzoek en prototyping van verpakkingen. Daarnaast werd een medische 3D-printer onthuld die, door de integratie van talrijke toepassingen in één enkel systeem, de lat hoger legt voor organisaties in de gezondheidszorg en fabrikanten van medische apparatuur.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1903

Segmentatie van de markt voor slimme farmaceutische fabriekstechnologieën-

Naar producttype

 • Systemen voor productie-uitvoering (MES)
 • Automatiseringssystemen
 • Analytische en monitoringsystemen
 • Overige

Naar technologietype

 • IoT
 • Kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren (ML)
 • Big Data Analytics
 • Robotica en automatisering
 • Overige

Naar toepassing

 • Ontdekking en ontwikkeling van medicijnen
 • Productie en productie
 • Kwaliteitscontrole en naleving
 • Overige

Naar eindgebruiker

 • Farmaceutische en biotechnologische bedrijven
 • CMO’s
 • Onderzoeksinstituten en universiteiten

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/smart-pharmaceutical-factory-technologies-market-/1903

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Verkoopkantoor (V.S.) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]

North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,growth,forecast,trend,scope,market,industry,sales,research,report