header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DNA/RNA-monsterextractie en -isolatie marktrapport – Uitgebreide dekking van de winstbronnen

Mar 28, 2024 6:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global DNA/RNA Sample Extraction and Isolation Market- (per product (verbruiksgoederen (kits (DNA-kits, RNA-kits), reagentia), instrumenten), per technologie (verbruiksgoederen-gebaseerde technologie (silica-gebaseerd, magnetische partikels-technologie, andere technologieën), instrumentgebaseerde technologie (geautomatiseerde draaikolom-gebaseerd, magnetische korrel-gebaseerd, Geautomatiseerde vloeistofbehandeling), per toepassing (PCR, NGS, klonen, microarray, blottingtechnieken, andere toepassingen), per eindgebruiker (klinische diagnostische en forensische laboratoria, onderzoeksacademici en -instellingen, farmaceutische en biotechnologische bedrijven, contractonderzoeksorganisaties, andere)), trends, analyse van de industriële concurrentie, inkomsten en prognose tot 2031.”

Ontvang een gratis rapportbrochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2199

Extractie van DNA en RNA is een combinatie van chemische en fysische methoden die worden gebruikt om DNA of RNA te isoleren. Extractie via chemische techniek houdt in dat DNA/RNA uit een monster wordt gedetecteerd en geëxtraheerd met behulp van extractiekits. Extractiekits stroomlijnen het extractieproces doordat mechanische verstoring niet meer nodig is en de hoeveelheid handmatig werk tot een minimum wordt beperkt. Bovendien zorgen verbeterde methoden voor individuele monsters voor herhaalbare zuivering van DNA/RNA van hoge kwaliteit. Vooruitgang op het gebied van automatiseringstechnologie resulteert in nauwkeurigere en effectievere analyses. Er zijn veel innovatieve en diverse DNA/RNA-extractiekits ontwikkeld door wereldwijde hoofdrolspelers voor de analyse van microben, dieren, voedsel en milieumonsters. DNA/RNA-extractiekits zijn geoptimaliseerd voor snelle identificatie en kwantificering van DNA/RNA-monsters met behulp van PCR en elektroforeseapparatuur. Er is veel vraag naar RNA/DNA-extractiekits in farmaceutische laboratoria, ziekenhuizen, forensische laboratoria en andere omgevingen. Bovendien zal de groeiende trend van gepersonaliseerde geneeskunde en de markt voor weesgeneesmiddelen de marktvraag nog verder opdrijven.

Lijst van vooraanstaande spelers in de markt voor DNA/RNA monsterextractie en -isolatie:

 • Abnova Corporation
 • Agilent Technologies, Inc.
 • Bio-Rad Laboratories, Inc.
 • F. Hoffmann-La Roche Ltd
 • Illumina, Inc.
 • MACHEREY-NAGEL GmbH & Co. KG
 • Merck KGaA
 • Norgen Biotek Corp.
 • Omega Bio-tek, Inc.
 • Promega Corporation
 • QIAGEN N.V.
 • Tecan Groep
 • Thermo Fisher Scientific, Inc.
 • Zymo Onderzoek

Marktdynamiek:

Drivers-

De toenemende financiering voor R & D van extractiekits, technologische vooruitgang en verbeterde automatisering in DNA/RNA-extractietechnologieën stimuleren de expansie van de markt. Bovendien stimuleert de toegenomen vraag naar gebruiksvriendelijke producten de groei van deze markt. De markt wordt voornamelijk gedreven door verhoogde investeringen in R & D van extractiekits, technologische verbeteringen en verbeterde automatisering in DNA/RNA-extractietechnologieën. Bovendien stimuleert de groeiende behoefte aan gebruiksvriendelijke producten de groei van deze markt.

Bestel dit hoogwaardige rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/2199

Uitdagingen:

Hoewel de DNA/RNA-monsterextractie- en -isolatiebusiness robuust en groeiend is, heeft deze sector te kampen met verschillende uitdagingen voor fabrikanten en eindgebruikers. Nucleïnezuurisolatie en -zuivering met behulp van kits en geautomatiseerde hulpmiddelen zijn duurder dan traditionele procedures. De exorbitante kosten van deze apparatuur verhinderen echter dat ze op grote schaal worden gebruikt. Deze apparatuur gaat ook gepaard met extra kosten voor reagentia, wegwerpartikelen, onderhoud en training. Deze dure apparatuur ligt buiten het bereik van instituten en bedrijven met beperkte Rinxdeepl68 D budgetten.

Regionale trends:

De markt voor de extractie en isolatie van DNA/RNA-monsters in Azië en Oceanië zal naar verwachting een groot deel van de marktinkomsten vertegenwoordigen en zal in de nabije toekomst naar verwachting groeien met een hoge CAGR. Verschillende nieuwe en geavanceerde sequencingtechnieken, zoals whole genome sequencing en single cell sequencing, worden ingezet om onderzoekers in de regio Azië-Pacific te helpen ziektespecifieke DNA- en RNA-informatie te gebruiken om therapeutische en diagnostische studies te verbeteren. In de afgelopen jaren hebben de genomische toepassingen in de regio, die gepersonaliseerde interventies mogelijk maken, zich uitgebreid naar het gerichte gebruik van medicijnen en voedingsgenomica. Noord-Amerika zal de komende jaren naar verwachting een opmerkelijke groei doormaken. Groeiend genomisch en proteomisch onderzoek en onderzoekssamenwerkingen tussen onderzoeksinstellingen en ziekenhuislaboratoria voor de analyse van klinische DNA/RNA-gegevens zijn enkele van de belangrijke ontwikkelingen die de DNA/RNA-extractiemarkt zullen stimuleren. De aanwezigheid van productiecentra van belangrijke bedrijven die actief zijn in de DNA/RNA-extractie-industrie zal de regionale Noord-Amerikaanse markt voor DNA/RNA-extractie helpen stimuleren.

Recente ontwikkelingen:

 • In juli 2023 kondigde QIAGEN de release aan van de QIAseq Normalizer Kits, die onderzoekers een snelle, gemakkelijke en kosteneffectieve manier bieden om verschillende DNA-bibliotheken samen te voegen voor de beste resultaten van next-generation sequencing (NGS) runs. De QIAseq Normalizer Kit reduceert de tijd die nodig is om DNA-concentraties in NGS-bibliotheken te normaliseren van enkele uren tot 30 minuten.
 • In maart 2021 hebben Tecan en Zymo Research hun krachten gebundeld om een kant-en-klaar verwerkingssysteem te ontwikkelen dat het gemakkelijker maakt om viraal DNA en RNA te halen uit nasofarynxswabs, orofarynxswabs, speeksel, sputum, plasma en serum. De Zymo Research Quick-DNA/RNA™ Viral MagBead Kit op het DreamPrep NAP werkstation maakte het proces eenvoudiger door het vooraf laden van scripts die waren afgestemd op virale RNA-extractie en werden getest voor COVID-19 assays door laboratoria voor complexe tests.

Meer informatie over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2199

Segmentatie van de markt voor extractie en isolatie van DNA/RNA-monsters-

Naar product

 • Verbruiksartikelen
  • Kits
   • DNA-kits
    • Celvrij DNA (cfDNA)
    • Genomisch DNA
    • Microbieel DNA
    • Plasmide DNA
    • Viraal DNA
   • RNA kits
    • Celvrij RNA
    • Genomisch RNA
    • Microbieel RNA
    • Viraal RNA
   • Reagentia
  • Instrumenten

Op technologie

 • Technologie op basis van verbruiksgoederen
  • Op silicium gebaseerd
  • Technologie met magnetische deeltjes
  • Andere Technologieën
 • Op instrumenten gebaseerde technologie
  • Geautomatiseerde draaikolom-gebaseerd
  • Op magneetkorrels gebaseerd
  • Geautomatiseerde vloeistofverwerking

Per toepassing

 • PCR
 • NGS
 • Klonen
 • Microarray
 • Blotting technieken
 • Andere toepassingen

Per eindgebruiker-

 • Klinische diagnostische en forensische laboratoria
 • Onderzoeksacademici en -instellingen
 • Farmaceutische en biotechnologische bedrijven
 • Contractonderzoeksorganisaties
 • Overige

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/report/dnarna-sample-extraction-and-isolation-market/2199

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Verkoopkantoor (V.S.): 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:


Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]

North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  buinsesss,growth,trend,industry,scope,sales,market,marketing,research,report