header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


E- fiets marktrapport Laatste trends en toekomstige kansen analyse

Mar 28, 2024 4:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global E-bikes Market Size, Share & Trends Analysis Report By Class (Class-I, Class-II, Class-III), Speed (Up to 25km/h, 25-45 km/h), Battery Type (Lithium-ion, Lithium-ion Polymer, Lead Acid), Mode (Pedal Assist, Throttle), Component (accu’s, elektromotoren, frames met vorken, wielen, crankversnellingen, remsystemen en motorcontrollers), Motortype (naaf en middenmotor), Gebruik (berg, trekking, stad/stad, vracht), Eigendom (gedeeld en persoonlijk)- Marktvooruitzichten en industrieanalyse 2031.

Ontvang een gratis rapport Brochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1656

Een fiets die is uitgerust met een geïntegreerde elektromotor en een accu die energie levert voor de aandrijving of ondersteuning van de aandrijving, staat bekend als een elektrische fiets. Elektrische fietsen variëren in vermogen van fietsen met een kleine motor die de berijder helpt bij het trappen tot krachtigere modellen die volledig met een gashendel kunnen worden bediend. De markt zal naar verwachting groeien als gevolg van factoren zoals de implementatie van overheidsvoorschriften om het gebruik van elektrische fietsen te bevorderen, de voorkeur van consumenten voor het gebruik van e-bikes als een milieuvriendelijke & efficiënte woon-werkoplossing, de stijging van de brandstofkosten en de toenemende belangstelling voor fietsen als een fitness & recreatieve activiteit.

De expansie van de markt moet worden verbeterd door de hoge prijs van e-bikes en het verbod op het gebruik ervan in de grote steden van China. Bovendien wordt verwacht dat de vooruitgang op het gebied van batterijtechnologie en fietsinfrastructuur een aantrekkelijk potentieel biedt om de markt voor elektrische fietsen uit te breiden.

Lijst van Prominente Spelers in de E-bikes markt:

 • A2B (Londen)
 • Accell Group (Nederland)
 • AIMA Technology Group Co. Ltd.
 • Amego Electric Vehicles Inc. (Canada)
 • Bionx International Corporation (Canada)
 • Derby Fiets
 • I.V. E. Bianchi S.p.A. (Italië)
 • Fuji-ta Bicycle Co.
 • GenZe (VS)
 • Giant Manufacturing Co.
 • ITALJET SPA (Italië)
 • Jiangsu Xinri E-Vehicle Co.
 • Karbon Kinetics Ltd (VK)
 • Kawasaki Motors Corp. (VS)
 • Mahindra & Mahindra Ltd. (GenZe)
 • Merida Industry Co.Ltd. (China)
 • myStromer AG (Zwitserland)
 • Panasonic Corporation (Japan)
 • Pedego elektrische fietsen (VS)
 • Bike (VS)
 • Prodecotech, LLC
 • Rad Power Bikes (VS)
 • Riese & Müller GmbH (Duitsland)
 • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
 • Shimano Inc. (Japan)
 • Solex Cycle North America Inc. (Canada)
 • Specialized Bicycle Components, Inc. (VS)
 • Sporttechnik GmbH & Co. KG (Duitsland)
 • Tianjin Golden Wheel Group Co.
 • Trek Bicycle Corporation
 • VanMoof (Nederland)
 • Yadea Group Holdings Ltd.
 • Yamaha Motor Company (Japan)

Marktdynamiek:

Drivers-

De markt voor elektrische fietsen (e-bikes) zal sneller groeien dankzij het toegenomen gebruik van gedeelde micromobiliteit. De ecologie van het openbaar vervoer omvat gedeelde micromobiliteit. Gedeelde elektrische micromobiliteit, een flexibele manier van transport met minimale operationele kosten en overhead, kan een aanvulling zijn op de meer volumineuze vaste-route transportsystemen door mobiliteitsdiensten aan te bieden voor talrijke verplaatsingen tegen lagere kosten per reiziger. Door het vermijden van strenge regelgeving op het gebied van auto-emissies promoten steeds meer landen wereldwijd de uitbreiding van de e-bike business. Minder uitstoot van schadelijke deeltjes door voertuigen helpt de lucht te zuiveren. Verschillende overheden wereldwijd promoten veiligere en schonere transportmiddelen om een beter en groener milieu op te bouwen.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/1656

Uitdagingen:

Er moeten momenteel meer fietsroutes en fietspaden komen in ontwikkelingslanden zoals India en Taiwan, wat een belemmering vormt voor de markt voor e-bikes. De hoge kosten van e-bikes en hun technische beperkingen zullen de expansie van de markt echter vertragen. De wet- en regelgeving voor de internationale handel zal een belangrijke belemmering vormen voor de expansie van de markt.

Regionale trends:

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de wereldwijde markt voor elektrische fietsen leiden. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting populair blijven bij kopers van elektrische motorfietsen en de wereldwijde industrie domineren. China en India hebben bijvoorbeeld een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het APAC-gebied. Het gebruik van elektrische fietsen is toegenomen in China, waardoor de verkoop is gestegen en de uitbreiding van de wereldwijde markt is beïnvloed. De Indiase regering heeft het gebruik van elektrische motorfietsen gestimuleerd en is van plan om alle benzineauto’s en vrachtwagens om te bouwen om op elektriciteit te rijden.

Recente ontwikkelingen:

 • In januari 2022 kondigde Giant Bicycles een nieuwe samenwerking aan met Team Bike Exchange-Jayco. Deze samenwerking zal de deur openen voor ‘s werelds beste fietsmerk om terug te keren naar competitieve wegraces op UCI World Tour niveau.
 • In maart 2021 kondigde Cannondale al de release van hun Adventure Neo lijn van commuter e-bikes aan. De Adventure Neo lijn heeft vier verschillende modellen: een lichtmetalen frame, step-through design, Bosch aandrijfsysteem en een batterijcapaciteit variërend van 400 tot 625Wh.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1656

Segmentatie van de E-bikes markt –

Naar klasse

 • Klasse-I
 • Klasse II
 • Klasse-III

Op snelheid

 • tot 25 km/u
 • 25-45 km/u

Op batterijtype

 • Lithium-ion
 • Lithium-ion polymeer
 • Loodzuur
 • Overige

Op motortype

 • Hub
 • Midden

Op modus-

 • Trapbekrachtiging
 • Gas

Op onderdelen

 • Batterijen
 • Elektrische motoren
 • Frames met vorken
 • Wielen
 • Tandwielen
 • Remsystemen
 • Motorsturing

Door Gebruik-

 • Berg
 • Trekking
 • Stad
 • Vracht
 • Overige

Op eigendom

 • Gedeeld
 • Persoonlijk

Op regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/e-bike-market/1656

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktintelligentie rapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Hoofdkantoor : Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028 Verkoopkantoor (VS) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118

Contactgegevens:

Corporate Office :
Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028
Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
Keywords:  business,forecast,trend,growth,industry,sales,marketing,scope