header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Exclusief rapport over huidige trends en toekomstig inzicht in de markt voor slimme wijngaard- en boomgaardapparatuur

Mar 28, 2024 6:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Smart Vineyard and Orchard Equipment Market- (per toepassing (gewasbewaking, oogsten, wieden en sproeien, irrigatie- en fertigatiemanagement, andere), per product (drones, robots, trekkers, stationaire apparaten, op trekker gemonteerde apparatuur)), trends, industriële concurrentieanalyse, inkomsten en prognose tot 2031.”

Ontvang een gratis rapportbrochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2192

Slimme wijngaard- en boomgaardapparatuur past innovatieve technologieën en datagestuurde oplossingen toe in de teelt en het beheer van wijngaarden en boomgaarden. Sensoren, automatisering en gegevensanalyse worden vaak gebruikt in deze systemen om landbouwprocessen te optimaliseren. Ze helpen boeren geïnformeerde beslissingen te nemen over irrigatie, ongediertebestrijding en oogsten door elementen zoals bodemvocht, weersomstandigheden en de gezondheid van planten te monitoren. Tijdens de prognoseperiode zal de wereldwijde markt voor slim wijngaardbeheer naar verwachting snel groeien. Wijnbouw omvat tal van processen zoals bodembewerking, planten, irrigatie, oogsten en wijnproductie, die de kwaliteit van de wijn bepalen. Het is van cruciaal belang om effectieve procedures vast te stellen en te selecteren om het best mogelijke resultaat te bereiken. Verliezen in de wijngaard komen de laatste jaren steeds vaker voor. Dit belemmert op zijn beurt de algehele wijnproductie, wat de noodzaak benadrukt van oplossingen die kunnen helpen bij het voorkomen van oogstverliezen en wijngaardbeheer.

Lijst van prominente spelers in de markt van slimme wijngaard- en boomgaardapparatuur:

 • YANMAR HOLDINGS CO, LTD.
 • KUBOTA Bedrijf
 • Deere & Bedrijf
 • XAG Co.
 • DJI
 • Naïo technologieën
 • Robotics Plus Limited
 • Agrobot
 • Tevel Aerobotics Technologieën
 • Aigro BV
 • Saga Robotics AS
 • Monarch Trekker
 • Overige

Marktdynamiek:

Drivers-

Toenemende bewustwording van apparatuurtechnologie en gunstig overheidsbeleid zullen de groei van de markt stimuleren. Het toenemende gebruik van halfautomatische en automatische plant- en mestapparatuur heeft de wereldwijde vraag naar innovatieve apparatuur doen toenemen. Bovendien zijn zelfrijdende strooiers en sproeiers nu efficiënter, wat resulteert in een snellere werking over grote gebieden. Deze landbouwapparatuur zorgt voor een gelijkmatige verdeling van meststoffen en voedingsstoffen, waardoor de totale bedrijfskosten en -tijd dalen terwijl de gewasopbrengsten toenemen. Bovendien worden landbouwmachines snel gebruikt in de bosbouw om te snijden en te schillen, waardoor de verkoop de komende jaren aanzienlijk zal toenemen.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/2192

Uitdagingen:

Slimme wijngaard- en boomgaardapparatuur wordt geconfronteerd met verschillende obstakels voor de invoering en toepassing ervan. Door de uitbreiding van de landbouw en de technologische vooruitgang in de landbouwindustrie stijgen de inputprijzen voor de ingebruikname van landbouwmachines. Bovendien brengt het gebruik van dergelijke gemechaniseerde landbouwapparatuur aanzienlijke operationele en onderhoudskosten met zich mee, wat resulteert in een lage winstgevendheid. De deelname van ingewikkelde machines aan landbouwactiviteiten heeft de complexiteit voor boeren vergroot, waardoor ze meer ervaren arbeidskrachten nodig hebben om de activiteiten te overzien en te controleren. Bovendien zorgt het toegenomen gebruik van landbouwmachines, die steeds zwaarder worden, voor bodemverdichting en kan het af en toe schade toebrengen aan gewassen of voedselproducten.

Regionale trends:

Asia Pacific Smart Vineyard and Orchard Equipment Market zal naar verwachting een groot marktaandeel in termen van inkomsten registreren en zal in de nabije toekomst naar verwachting groeien met een hoge CAGR. De regio is een belangrijk agrarisch centrum en er zijn verschillende factoren die de toepassing van slimme wijngaard- en boomgaardapparatuur in deze regio stimuleren. Voorspeld wordt dat de consolidatie van kleine boerderijen en de daaruit voortvloeiende toename van de gemiddelde veldgrootte gunstige omstandigheden zullen creëren voor de inzet van slimme wijngaard- en boomgaardapparatuur. Veel Aziatische landen stimuleren de implementatie van geavanceerde landbouwtechnologieën. Er worden subsidies, financiële prikkels en bijstandsprogramma’s verstrekt om boeren aan te moedigen te investeren in slimme apparatuur, waardoor deze goedkoper en toegankelijker wordt.

Recente ontwikkelingen:

 • In maart 2023 kondigde YANMAR HOLDINGS CO., LTD. aan dat hun nieuwe slimme wijngaardrobot, de YV01, momenteel in volle productie is en wordt aangeboden op de Franse champagne- en wijnmarkten. De spuitrobot is volledig autonoom. Hij verlost wijnboeren van het arbeidsintensieve werk in de wijngaard en verhoogt tegelijkertijd de productiviteit, winstgevendheid en veiligheid.
 • In februari 2023 verklaarde Kubota Corporation te hebben geïnvesteerd in de Franse startup Chouette. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie (AI)-technologie onderzocht dit AgTech-bedrijf camerabeelden voor ziektedetectie en beoordeling van de vitaliteit van bomen. Unieke algoritmen werden gebruikt om de optimale hoeveelheid te sproeien middelen te genereren in overeenstemming met de gegevensanalyse.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https: //www.insightaceanalytic.com/customisation/2192

Segmentatie van de markt voor slimme wijngaard- en boomgaardapparatuur-

Naar toepassing

 • Gewasmonitoring
 • Oogsten
 • Wieden en sproeien
 • Beheer van irrigatie en bemesting
 • Overige

Naar product

 • Drones
 • Robots
 • Tractoren
 • Stationaire apparaten
 • Op trekkers gemonteerde apparatuur

Per regio-

Noord-Amerika-

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/smart-vineyard-and-orchard-equipment-market/2192

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktintelligentie rapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Hoofdkantoor : Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028 Verkoopkantoor (V.S.) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Corporate Office :
Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028

Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]

North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,growth,forecast,trend,sales,market,industry,marketing,scope,2024