header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Immersieve realiteit voor defensie markt zit in een opwaartse groeicurve

Mar 28, 2024 6:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Immersive Reality for Defence Market- (Per toepassing (3D-modellering, simulatie en training, onderhoud en monitoring, situatiebewustzijn), per type (Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR), Mixed Reality (MR)), per component (sensoren, Camera, Processor, Modules, Geheugen, Beeldscherm, Anderen), Per Apparaat (Hardware (Headsets, Head Mounted Displays (HMD), Handheld Apparaten, Anderen), Software (Visualisatie en Documentatie, 3D Modellering, Navigatie, Anderen)), Trends, Industrie Concurrentie Analyse, Inkomsten en Prognose tot 2031.”

Ontvang een gratis rapportbrochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2206

Immersieve realiteit beschrijft een klasse programma’s met het overkoepelende doel om gebruikers of studenten volledig onder te dompelen in kunstmatige of virtuele werelden voor onderwijs of training. Virtuele realiteit is ook nuttig voor het plannen en uitvoeren van missies. Soldaten, piloten en commandanten ontvangen real-time gegevens via heads-up displays (HUD’s) en augmented reality-systemen om hun situationeel bewustzijn en besluitvorming te verbeteren. Het leger en de defensie-industrie hebben veel baat gehad bij de technologische vooruitgang op het gebied van immersie. Zowel VR (Virtual Reality) als MR (Mixed Reality) technologieën maken ongelooflijk realistische trainingssimulaties mogelijk, waardoor soldaten in opvallend vergelijkbare omgevingen kunnen oefenen. Dit verbetert de efficiëntie van trainingen en vermindert de risico’s van persoonlijke sessies.

Heads-up displays (HUD’s) van gevechtshelmen met geïntegreerde augmented reality (AR) geven soldaten realtime gegevensoverlays, doelinformatie en navigatiehulpmiddelen direct in het zicht. Als gevolg van verbeteringen op het gebied van training, simulatie en operationele efficiëntie, veranderen virtuele en augmented reality technologieën snel het gezicht van defensietoepassingen. Innovatieve oplossingen zoals deze zijn cruciaal voor moderne militaire operaties vanwege de lage kosten, het hoge realisme en de vele mogelijkheden. In VR-omgevingen kan er echter sprake zijn van een toename van de gegevensstroom. Het vermogen van gebruikers om cruciale informatie te ontvangen, te begrijpen en ernaar te handelen kan worden belemmerd door de integratie van ongelijksoortige gegevensstromen, zoals realtime sensorgegevens, communicatiefeeds en augmented information overlays.

Lijst van prominente spelers op de markt van Immersieve realiteit voor defensie:

 • Bohemia Interactieve Simulaties
 • CAE, Inc.
 • HTX Labs
 • Indra Sistemas, SA.
 • Lockheed Martin
 • Red Six Aerospace, Inc.
 • SimX
 • Thales-groep
 • VRgineers, Inc.
 • Varjo
 • Acer Inc,
 • Atheer, Inc,
 • AVEVA Groep PLC,
 • Barco NV,
 • Blippar Ltd.,
 • Carl Zeiss AG,
 • CM Labs Simulations Inc,
 • EON Reality, Inc,
 • FAAC Incorporated,
 • Google, LLC,
 • HCL Technologies Limited,
 • Honeywell International, Inc,
 • HTC Corporation,
 • Immersive Media Company,
 • Immersive Technologies Pty Limited,
 • Lockheed Martin Corporation,
 • Magic Leap, Inc,
 • NCTech Limited,
 • Oculus (Facebook Technologies, LLC.),
 • Samsung Group,
 • Sony Corporation,
 • Unity Software Inc,
 • VI-grade GmbH,
 • Zeality Inc.

Dynamiek van de markt:

Drivers-

De groeiende vraag naar immersive reality voor de defensiemarkt wordt gevoed door de noodzaak om de dodelijkheid van soldaten te verhogen door middel van grondige en geavanceerde pre-planning, wat de groei van immersive reality (IR) voor de defensiesector heeft aangewakkerd, waar veel vraag is naar oplossingen om het situationeel en ruimtelijk bewustzijn te verbeteren. Deze belangrijke business driver benadrukt het belang van immersive reality-technologieën in het radicaal veranderen van hoe het leger zijn training uitvoert.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/2206

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdaging is strenge regelgeving, een tekort aan competente mensen en een gebrek aan normen en protocollen vanwege lockdowns en isolatie in opkomende landen, waarvan wordt voorspeld dat ze de groei van de immersieve realiteit voor de defensiemarkt zullen vertragen. Ze kunnen echter pijn, verwarring en verminderde operationele effectiviteit veroorzaken voor militairen vanwege sensorische conflicten tussen visuele en vestibulaire input. Het verfijnen van hardware, optimaliseren van software en gebruikers leren hoe ze zich moeten aanpassen maken allemaal deel uit van een groter plan om cybersickness te verminderen. Tegelijkertijd ontstaat een ander belangrijk probleem door de explosie van gegevens in VR-omgevingen. Het vermogen van gebruikers om cruciale informatie te ontvangen, te analyseren en ernaar te handelen kan worden belemmerd door de integratie van verschillende gegevensstromen, zoals realtime sensorgegevens, communicatiefeeds en augmented information overlays. Het COVID-19 incident had gevolgen voor de immersieve technologie-industrie. In de eerste maanden van de pandemie dwongen thuisblijvers de sluiting van virtual reality gaming centra af. De consumentenmarkt voor VR heeft echter een grote groei doorgemaakt. De VR-markt voor consumenten is de afgelopen jaren echter snel gegroeid. Tijdens de lockdown gaven de meeste mensen hun geld uit aan virtual reality games om nieuwe niveaus van immersie te ervaren.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse immersive reality-markt voor defensie zal naar verwachting een groot marktaandeel in inkomsten registreren. Er wordt verwacht dat de markt in de nabije toekomst zal groeien met een hoge CAGR, omdat de aanwezigheid van gevestigde bedrijven en innovatieve startups in immersieve virtuele realiteit bemoedigend is voor de potentiële groei van de industrie. Door nieuwe technologieën eerder te omarmen dan de rest van de wereld, is Noord-Amerika naar de voorgrond gestegen. Daarnaast had Europa een aanzienlijk aandeel in de markt omdat het toegenomen gebruik van virtual reality (VR)-technologie in sectoren zoals luchtvaart, defensie, architectuur en planning een belangrijke kans zou kunnen bieden om deze markt uit te breiden.

Recente ontwikkelingen:

 • In augustus 2023 hebben HTX Labs en Vinci VR zich verenigd om immersieve trainingsoplossingen te creëren en te distribueren op het EMPACT-platform. Het EMPACT-platform biedt een end-to-end oplossing voor veilig, gecentraliseerd contentbeheer, door gebruikers gegenereerde cursusontwikkeling en apparaatagnostische distributie.
 • In juni 2022 kreeg Bohemia Interactive Simulations (BISim) een contract van 7,2 miljoen pond (8,7 miljoen dollar) van het Britse Ministerie van Defensie voor het leveren van de Defense Virtual Simulation 2-oplossing (DVS2). Door gebruik te maken van de DVS2-oplossing was militair personeel in staat om de bediening van diverse uitrustingen op een uitgebreid scala aan terreinen te simuleren.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2206

Segmentatie van Immersieve Realiteit voor de Defensiemarkt-

Per toepassing

 • 3D-modellering
 • Simulatie en training
 • Onderhoud en bewaking
 • Situatiebewustzijn

Op Type-

 • Toegevoegde Realiteit (AR)
 • Virtuele realiteit (VR)
 • Gemengde realiteit (MR)

Door Component-

 • Sensoren
 • Camera
 • Bewerker
 • Modules
 • Geheugen
 • Beeldscherm
 • Overige

Per apparaat

 • Hardware
  • Hoofdtelefoons
  • Hoofdschermen (HMD)
  • Handheld apparaten
  • Overige
 • Software
  • Visualisatie en documentatie
  • 3D-modellering
  • Navigatie
  • Overige

Naar regio

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/immersive-reality-for-defence-market/2206

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Verkoopkantoor (V.S.) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]

North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,growth,scope,forecast,sales,trend,research,report,2024,market,industry