header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor satelliet- en ruimtesubsystemen in 2024 Gedetailleerde studieanalyse

Mar 28, 2024 3:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Satellite and Spacecraft Sub-system Market- (By Products (Satellite Sub-System, Launch Vehicle System), By End-User (Commercial, Civil Government, Defense, Academic/Research Group)) Trends, Industrie Concurrentie Analyse, Inkomsten en Prognose tot 2031.”

Ontvang een gratis rapportbrochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1987

Het leger gebruikt satellieten voor communicatie en ze worden onder andere ook gebruikt voor navigatie, televisie-uitzendingen en telefoongesprekken. Satellietcommunicatie is mogelijk doordat radiogolven vanaf een satelliet worden verzonden en gegevens van antennes en transponders over de hele wereld worden verzameld en verwerkt. Tijdens de verwachte periode zal de markt voor satellietcommunicatie naar verwachting groeien door de toegenomen ontwikkeling van nieuwe satelliettechnologieën. Zo verklaarde Northrop Grumman in april 2021 dat zijn Mission Extension Vehicle 2 met succes aan de commerciële satelliet Intelsat 10-02 was gekoppeld. Een robotruimtevaartuig met de naam Mission Extension Vehicle 2 werkt aan het verlengen van de levensduur van satellieten. Het creëren van subsystemen die de verwijdering van satellieten aan het einde van hun levensduur verbeteren en het ontstaan van ruimteschroot verminderen, is ingegeven door de groeiende bezorgdheid over ruimteschroot en de wettelijke vereisten voor het beperken van ruimteschroot.

Lijst van prominente spelers op de markt voor subsystemen voor satellieten en ruimtevaartuigen:

 • Airbus S.A.S.
 • Ball Corporation
 • Data Device Corporation
 • Honeywell International
 • Israël Lucht- en Ruimtevaart
 • Lockheed Martin Corporation
 • Mitsubishi Electric
 • Northrop Grumman
 • OneWeb
 • O.H.B. Systeem

Marktdynamiek:

Drivers-

De wereldwijde markt voor satelliet- en ruimtevaartsubsystemen zal naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de stijgende vraag naar IoT-apparaten in verschillende sectoren, waaronder de auto-, defensie- en gezondheidszorgsector. Bijkomende factoren die de voorspelling van de markt voor satellietcommunicatiesystemen tijdens de voorspellingsperiode zullen beïnvloeden, zijn onder andere de uitbreiding van het gebruik van radio-uitzendingen, satellietcommunicatieapparatuur in online streamingdiensten en tv-uitzendingen, evenals de stijging van de vraag naar militaire en defensieoplossingen voor satelliet- en ruimtevaartsubsystemen.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/1987

Uitdagingen:

Kostenbeperkingen kunnen de toepassing van geavanceerde technologieën en innovaties beperken, met name voor kleinere bedrijven of opkomende ruimtevaartprogramma’s. Het integreren van verschillende subsystemen in een satelliet of ruimtevaartuig en het verifiëren van hun prestaties in de ruimte kan moeilijk en tijdrovend zijn en vereist zorgvuldige coördinatie en validatie. Bovendien is ruimteschroot een groeiend probleem en moeten subsystemen van satellieten en ruimtevaartuigen rekening houden met de verwijdering aan het einde van hun levensduur en met maatregelen om het ontstaan van ruimteschroot tot een minimum te beperken. Duurzame praktijken zijn een must voor de levensvatbaarheid van ruimteprogramma’s op de lange termijn.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor satelliet- en ruimtesubsystemen zal naar verwachting een groot marktaandeel hebben in termen van inkomsten en zal in de nabije toekomst waarschijnlijk groeien met een hoge CAGR. Dankzij de inspanningen van hogescholen, start-ups en onderzoeksfaciliteiten heeft de regio een toename gezien van kleine satellietmissies, zoals CubeSats en nanosatellieten. In deze markt is er een stijgende vraag naar kleine, betaalbare subsystemen. Europese bedrijven hebben commerciële ruimtevaartactiviteiten ondernomen, zoals de productie van satellieten, lanceerdiensten en satellietdiensten. De expansie van de commerciële ruimtevaartindustrie stimuleert de vraag naar verschillende subsystemen. Als gevolg van een aanzienlijke stijging van de investeringen door grote bedrijven en overheidsorganisaties om transport en logistiek, telecommunicatie en andere sectoren te ondersteunen, zal Azië-Pacific naar verwachting een prominente markt worden voor satellietcommunicatiesystemen.

Recente ontwikkelingen:

 • In juni 2023 tekenden OHB Zweden en Thales Alenia Space een contract. Deze overeenkomst heeft betrekking op het ontwikkelen, produceren, integreren, testen en leveren van een voortstuwingssysteem voor twee belangrijke Copernicus-missies van ESA en de EU. CHIME en ROSE-L zijn belangrijke ruimtevaartprojecten. De ROSE-L-missie zou ook verschillende toepassingen mogelijk maken voor landbouw, milieumonitoring, voedselveiligheid en risicobeheer.
 • In mei 2023 heeft NASA een contract toegekend aan Lockheed Martin Corporation. Dit contract is voor de ontwikkeling en demonstratie van NASA’s Human Landing System en de belangrijkste onderdelen daarvan. Dit programma is een essentieel onderdeel van Artemis. Het belangrijkste doel van het programma is het ontwikkelen van een milieuvriendelijke maanlander die astronauten veilig naar de maan kan brengen.

Krijg specifiek hoofdstuk/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1987

Segmentatie van de markt voor subsystemen voor satellieten en ruimtevaartuigen-

Naar producten

 • Satellietsubsysteem
  • Laadvermogen
   • Antenne
   • Inter-satelliet verbindingen
   • Processor
   • Beeldsensor
  • Subsysteem elektriciteit en voeding
   • Apparaat voor energiebeheer
   • Zonnepaneel
   • Batterij
   • Veld programmeerbare gate array
   • Toepassingsspecifiek Geïntegreerd Circuit (ASIC)
   • Stroomconvertor
  • Commando- en gegevensverwerkingssysteem
   • Boordcomputer
   • Geheugen
   • OBC-adapter
   • Router
   • Processor
   • Microcontroller
   • Solid State Recorder
   • Veldprogrammeerbare gate array (FPGA)
  • Subsysteem communicatie
   • Zender en ontvanger
   • Processor
  • Subsysteem thermische controle
   • Temperatuursensoren
   • Kachels
   • Thermostaten
   • Isolatie
  • Subsysteem voor hoogtebepaling en -regeling
   • Temperatuursensoren
   • Kachels
   • Thermostaten
   • Isolatie
  • Aandrijfsysteem
   • Temperatuursensoren
   • Kachels
   • Thermostaten
   • Isolatie
  • Mechanisme
  • Actuator
  • Structuur
 • Lanceervoertuig Systeem
  • Structuur
   • Huid
   • Frame
   • Bolvormige kop
   • Besturingsvlakken
   • Laadadapter
  • Vliegtuigelektronica
   • Communicatie
   • Navigatie
   • Radar
   • Gezondheidsmanagement
   • Boordcomputer/Vluchtcomputers
   • Glasvezelkabels
   • Sensor
  • Voortstuwingssysteem
   • Stuwraketten
   • Voortstuwingstank
   • Kleppen en regelaars
   • Leidingen
   • Stroomregeling
   • Pomp
   • Verbrandingskamer
   • Mondstuk
   • Richtmechanisme
  • Besturingssysteem
   • Actuatoren
   • Mechanisme
   • Motoren
  • Elektrisch systeem
   • Draadboom
   • Vermogensregeleenheden
   • Batterij
   • Overspanningsbeveiliging
   • Voedingsadapters
   • Connectoren
  • Fasescheiding
  • Thermisch systeem
   • Sensoren
   • Thermische computer
   • Thermostaat/thermisch regelsysteem
   • Huid

Naar eindgebruiker

 • Commercieel
 • Civiele overheid
 • Defensie
 • Academische/onderzoeksgroep

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Meer informatie over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/satellite-and-spacecraft-sub-system-market/1987

Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce

Keywords:  business,growth,forecast,trend,sales,marketing,research,report,industry,market,scope