header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Next-Generation Lithography Materials-markt Huidig scenario met analyse van toekomstige trends tot 2031

Mar 28, 2024 6:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Next-Generation Lithography Materials Market Size, Share & Trends Analysis Report By Material (Photoresist And Ancillary), Application (Automotive, Consumer Electronics, IT & Telecommunications)- Market Outlook And Industry Analysis 2031” .

Ontvang een gratis rapport Brochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1788

De markt voor lithografiematerialen van de volgende generatie, afgekort NGL, is een term die gebruikt wordt in de industrie voor de productie van geïntegreerde schakelingen om lithografietechnologieën te beschrijven die momenteel in ontwikkeling zijn en waarvan verwacht wordt dat ze de huidige technieken zullen vervangen. De populariteit van elke kandidaat voor de volgende generatie lithografie wordt grotendeels bepaald door de verwerkingscapaciteit en de operationele en implementatiekosten. Bovendien wordt voorspeld dat de markt voor lithografiematerialen van de volgende generatie zich in een gezond tempo zal uitbreiden, vanwege de stijgende vraag naar microchips en transistors in smartphones en draagbare apparaten.

Volgens International Data Corporation steeg het aantal smartphonezendingen in 2021 met 7,7% ten opzichte van 2020. Om een stevige voet aan de grond te krijgen in de sector, gebruiken smartphone-spelers verschillende technologieën om het gewicht te verminderen en de functionaliteit van smartphones uit te breiden, waardoor een vraag ontstaat naar lithografiematerialen en -technologieën van de volgende generatie. Technologieën voor next-generation lithografie komen steeds vaker voor.

Daarnaast vormen de dure kosten van lithografiematerialen en -scanners van de volgende generatie echter een belangrijk obstakel voor de wijdverspreide toepassing ervan in veel landen. Op dit moment biedt alleen Advanced Semiconductor Materials Lithography (ASML) EUV-lithografieapparatuur aan. Maar de markt voor lithografiematerialen van de volgende generatie zal naar verwachting dramatisch groeien naarmate meer bedrijven de komende jaren hun intrede doen in het ecosysteem. De volgende factoren zullen de vraag naar lithografiematerialen van de volgende generatie stimuleren: de verspreiding van ‘Feature Phones’ en tablets, meer onderzoek en ontwikkeling op het gebied van lithografiematerialen van de volgende generatie en er wordt voorspeld dat belangrijke obstakels de markt zullen beperken: de prijzen van ruwe materialen zijn exorbitant hoog. Er zijn maar een paar bedrijven die lithografieapparatuur van de volgende generatie aanbieden.

Prominente spelers op de markt voor materialen voor lithografie van de volgende generatie

 • Tokyo Ohka Kogyo Co, Ltd (TOK)
 • JSR Corporation
 • DuPont de Nemours, Inc.
 • Shin-Etsu Chemical Co, Ltd
 • Fujifilm Corporation.
 • Sumitomo Chemical Co.
 • Allresist GmbH
 • micro resist technology GmbH
 • Merck KGaA
 • DongjinSemichem Co. Ltd.
 • Brewer Science, Inc.
 • SACHEM, INC.
 • Kayaku Advanced Materials, Inc.
 • Avantor Performance Materials Inc.
 • Irresistible Materials Ltd
 • Co. van Micro-elektronische Materialen WeifangStartech, Ltd.
 • KemLab Inc.
 • Jiangsu Nanda Photoelectric Materials Co.
 • Shenzhen Didao Microelectronics Technology Co.

Marktdynamiek:

Drivers-

Featurephones en tablets worden steeds gewoner. Smartphones en andere draagbare mediaspelers zijn een steeds alomtegenwoordiger deel van ons leven geworden. Ze worden ook steeds beter in het vervangen of aanvullen van specifieke mentale processen. Smartphones lijken in staat om een bijna oneindige verscheidenheid aan cognitieve taken voor ons uit te voeren en om veel van onze affectieve impulsen te bevredigen, omdat ze kunnen worden gebruikt als telefoonboeken, agenda’s, internetportalen, tipcalculators, kaarten, spelapparaten en nog veel meer. R & D op lithografiematerialen van de volgende generatie wordt steeds actiever. Bovendien kunnen onderzoeks- en ontwikkelingsbenaderingen inspireren tot het creëren van nieuwe goederen, diensten en procedures en tot het verbeteren van bestaande ideeën. Ook geeft O&O bedrijven een concurrentievoordeel en verhoogt het de productiviteit en winstgevendheid op de lange termijn.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/1788

Uitdagingen:

De markt zal naar verwachting te maken krijgen met enkele praktische beperkingen als gevolg van de volgende uitdagingen- Hoge grondstofprijzen. Materialen voor de volgende generatie lithografie, zoals fotolak en hulpmaterialen, worden geproduceerd met behulp van een innovatiestrategie en -technologie. Bovendien is de markt voor materialen voor de volgende generatie lithografie onderverdeeld in toepassingssectoren (auto-industrie, consumentenelektronica, IT & telecommunicatie en andere). Er zijn echter maar een paar bedrijven die de volgende generatie lithografiemachines aanbieden. Toch hebben de belangrijkste spelers op de markt in de wereld van de volgende generatie lithografiematerialen releasedata, uitbreiding van hun activiteiten, partnerschappen, samenwerking, overnames en joint ventures gezien. De voorkeursstrategie van de bedrijven is nog steeds uitbreiding en samenwerking om hun positie op de markt voor de volgende generatie lithografiematerialen te versterken.

Regionale trends:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld vormen samen de markt voor de volgende generatie lithografie. Azië-Pacific zal de snelst groeiende markt zijn. Taiwan zal waarschijnlijk een regionale marktvoorsprong hebben. De ontwikkeling van TSMC in Taiwan en de toenemende investeringen in EUV-lithografietechnologie is een van de fundamentele redenen voor de groei van de Taiwanese markt voor EUV-lithografie.

Het land heeft het grootste deel van de winst in de Azië-Pacific next-generation lithografie materiaalmarkt in handen. Naast Taiwan zal de behoefte aan Extreme Ultraviolet lithografie in Japan, China en Zuid-Korea naar verwachting lucratieve mogelijkheden bieden voor belanghebbenden tijdens de prognoseperiode.

Nieuwsgierig naar deze nieuwste versie van het rapport? @

Recente ontwikkelingen:

 • In augustus 2022 sloten JSR Corporation en de Lingang Special Area Government een investeringsovereenkomst om een dochteronderneming in Shanghai op te richten. Dit zal naar verwachting de bedrijfsactiviteiten van de JSR Group op de Chinese markt voor halfgeleidermaterialen vergroten. De voorlopige startdatum voor de activiteiten is december 2022.
 • In februari 2022 zal Shin-Etsu Chemical Co., Ltd. meer dan 80 miljard investeren in nieuwe faciliteiten voor zijn belangrijkste siliconenbedrijf om het te helpen groeien en sterker te worden. Shin-Etsu heeft al verklaard dat het zich meer zal inspannen voor de ontwikkeling van nieuwe siliconenproducten en dat het de nadruk zal leggen op zogenaamde speciale producten in de manier waarop het zijn producten organiseert.
 • In januari 2021 richtten het Industrial Technology Research Institute (ITRI) en DuPont de Nemours een laboratorium voor halfgeleidermaterialen op in Hsinchu, Taiwan. Om zijn klanten te helpen bij hun zoektocht naar de toekomstige generatie halfgeleiders in Taiwan, zal DuPont naar verwachting samen met ITRI onderzoek, innovatie en verfijning van halfgeleidermaterialen uitvoeren en piloottests en economisch potentieel versnellen.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1788

Segmentatie van de markt voor materialen voor lithografie van de volgende generatie

Naar toepassing

 • Auto’s
 • Consumentenelektronica
 • IT & telecommunicatie
 • Andere

Op materiaal

 • Fotolak materiaal
  • EUV-fotoresist
  • Elektronenstraal (E-Beam) fotolak
  • Overige
 • Hulpmateriaal
  • Ontwikkelaars
  • Antireflecterende coating
  • Overige

Per regio

Noord-Amerika-

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/next-generation-lithography-materials-market/1788

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Hoofdkantoor : Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028 Verkoopkantoor (V.S.) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Corporate Office :
Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028

Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]

North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,growth,forecast,trend,scope,industry,market,sales,marketing,2024