header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Weed Control Market Toekomstige trends en toepassingsgebied analyserapport

Mar 28, 2024 3:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Wereldwijde markt voor slimme onkruidbestrijding – (per toepassing (landbouw, niet-landbouw), per type (onkruid in kaart brengen, onkruid detecteren en beheren)), trends, industriële concurrentieanalyse, omzet en prognose tot 2031.”

Ontvang een gratis rapportbrochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2077

Onkruidbestrijding is een aanpak om de verspreiding van ongewenste en vaak invasieve onkruiden te voorkomen of te verminderen. Het hoofddoel is om de negatieve effecten van deze ongewenste planten te beperken, vooral in hun concurrentie met nuttige flora en fauna, waaronder cultuurgewassen en huisdieren. Deze praktijk beheert en elimineert ongewenste vegetatie die concurreert met gewenste planten voor essentiële hulpbronnen zoals ruimte, zonlicht, water en voedingsstoffen.

Daarnaast kan onkruid een aanzienlijke impact hebben op de landbouwsector door het verminderen van gewasopbrengsten, het verstoren van ecosystemen en het veranderen van het natuurlijke evenwicht van inheemse soorten. Als gevolg hiervan is er wereldwijd een groeiende vraag naar herbiciden of onkruidverdelgers. Bovendien is de toenemende toepassing van moderne landbouwpraktijken een opmerkelijke trend die de expansie van de wereldwijde onkruidbestrijdingsmarkt zal stimuleren. Opmerkelijke voorbeelden van deze praktijken zijn precisielandbouw, aquaponics, hydrocultuur en verticale landbouw, die allemaal aan populariteit winnen onder boeren.”

Lijst van prominente spelers op de markt voor slimme onkruidbestrijding:

 • Carbon Bee AdTech
 • Deere & Bedrijf
 • Trimble Inc.
 • One Smart Spray
 • WEED-IT
 • Econobox SA
 • NaïoTechnologies
 • Breedte 40
 • Groen oog Technologie
 • XAG Co.
 • Koolstof Robotica
 • Boerderij Wijs

Marktdynamiek:

Drivers-

Nu de landbouw- en landschapssector een versnelde expansie doormaakt, stijgt ook het gebruik van en de vraag naar producten en diensten voor onkruidbestrijding. Naarmate grotere stukken land worden bebouwd of bestemd zijn voor landschapsarchitectuur, zijn efficiënte onkruidbestrijdingsproducten of -diensten noodzakelijk om de productiviteit en het welzijn van deze ruimten in stand te houden. Nu de landbouwsector een snelle expansie doormaakt en het publiek zich steeds meer bewust wordt van de voordelen van herbiciden of onkruidverdelgers, neemt ook het gebruik van en de behoefte aan deze producten snel toe.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/2077

Uitdagingen:

Oplossingen voor slimme onkruidbestrijding zijn sterk afhankelijk van geavanceerde technologieën zoals sensoren, drones, kunstmatige intelligentie en gegevensanalyse. Elke verstoring of storing in deze technologieën kan de goede werking van slimme onkruidbestrijdingssystemen belemmeren. Het implementeren van slimme onkruidbestrijdingstechnologieën vereist een aanzienlijke initiële investering in apparatuur, software en training. Deze initiële kosten kunnen sommige boeren of bedrijven afschrikken, vooral kleinere met een beperkt budget. Een belangrijke factor die naar verwachting de groei van de wereldwijde onkruidbestrijdingsmarkt zal belemmeren, is de aanwezigheid van strenge regels en voorschriften. Het gebruik van chemische herbiciden is onderworpen aan strenge regels en voorschriften, wat leidt tot beperkingen in de toegankelijkheid en het gebruik van bepaalde herbiciden.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor slimme onkruidbestrijding zal naar verwachting een groot marktaandeel innemen. De Noord-Amerikaanse regio is prominent aanwezig op de wereldwijde markt voor slimme onkruidbestrijding. Met zijn technologisch geavanceerde landbouwsector en toenemende toepassing van precisielandbouwpraktijken stimuleert Noord-Amerika de groei van slimme onkruidbestrijdingsoplossingen. Deze geavanceerde technologieën, zoals sensoren, drones en data-analyse, worden ingezet om onkruid in landbouwactiviteiten in de hele regio efficiënt te beheren en te bestrijden.

Daarnaast had Azië-Pacific een aanzienlijk aandeel in de markt. De dominantie van deze regio in de markt IS DUETO, de groeiende toepassing van biologische en mechanische benaderingen voor onkruidbeheer. De initiatieven van de Asia and Pacific Commission on Agricultural Statistics (APCAS) om de landbouw- en plattelandsstatistieken te verbeteren, spelen een belangrijke rol bij het monitoren van de gewasgroei. Het implementeren van verschillende strategieën binnen het landbouwbeheer stimuleert de vraag naar onkruidbestrijdingsoplossingen op de markt. Aangezien onkruidbestrijding steeds meer terrein wint in de landen van Azië en de Stille Oceaan (APAC), heeft de regio het grootste marktaandeel in de onkruidbestrijdingsindustrie.

Recente ontwikkelingen

 • In augustus 2022 verklaarde Trimble officieel dat het een formele overeenkomst had gesloten om het particuliere bedrijf Bilberry te kopen. De integratie van de technologieën en capaciteiten van Trimble en Bilberry vergemakkelijkte de ontwikkeling van nieuwe selectieve spuitoplossingen voor boeren op wereldwijde schaal. Deze oplossingen pakken de uitdagingen aan waarmee landbouwers worden geconfronteerd bij het effectief integreren en gebruiken van diverse hardware- en softwareproducten van verschillende merken landbouwmachines.
 • In februari 2022 presenteerde Naïo Technologies de Orio landbouwrobot. De Orio landbouwrobot maakte gebruik van sensoren en kunstmatige intelligentie om nauwkeurig onkruid te wieden voor grootschalige groenteteelt. Orio was een autonome robot met meerdere gewassen/multi-taken en hoge precisie, ontworpen voor grote groenteteeltoperaties.

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2077

Segmentatie van de markt voor slimme onkruidbestrijding-

Naar toepassing

 • Landbouw
  • Granen en Graan
  • Bessen en groenten
  • Oliezaden en peulvruchten
  • Boomgaarden en wijngaarden
 • Niet-landbouw

Per Type

 • Onkruid in kaart brengen
  • Mobiel scouten
  • Remote Sensing
 • Detectie en beheer van onkruid
  • Spuiten met drone of UAV
  • Robotische onkruidverdelgers

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/smart-weed-control-market/2077

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktintelligentie rapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Hoofdkantoor : Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028 Verkoopkantoor (V.S.) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Corporate Office :
Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028

Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]

North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,growth,forecast,trend,scope,sales,market,marketing,research,report