header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Genomic Cancer Panel and Profiling Market Toekomstige trends en analysebereik

Apr 5, 2024 1:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Genomic Cancer Panel and Profiling Market – (Per Weefseltest (Solid Tissue Testing, Liquid Tissue Testing), Per Kankerpaneltype (Single-Gene Panel, Multi-Gene Panel), Per Kankertype (Longkanker, Borstkanker, Colonkanker, Prostaatkanker, Andere Kanker), Per Toepassing (Klinisch, Onderzoek), per technologie (Next-Generation Sequencing (NGS), polymerasekettingreactie (PCR), fluorescentie in-situ hybridisatie (FISH), immunohistochemie (IHC), andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinische en diagnostische laboratoria, onderzoeks- en academische instellingen)), trends, analyse van de concurrentie binnen de sector, inkomsten en prognose tot 2031.”

Genomische kankerpanels en -profielen onderzoeken het DNA van een patiënt om genetische mutaties en veranderingen op te sporen die mogelijk bijdragen aan het ontstaan en de voortgang van kanker. De rijkdom aan genetische informatie helpt bij vroegtijdige identificatie en de ontwikkeling van op maat gemaakte behandelplannen die deze panels kunnen bieden.

Ontvang een gratis rapport Brochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2292

Genomische kankerprofielen en -panels zorgen voor opschudding op de markt vanwege hun revolutionaire mogelijkheden voor de behandeling van kanker. Er is veel vraag naar genetische panels en profilingtests vanwege de wereldwijd stijgende incidentie van erfelijke kankers. De belangrijkste reden hiervoor is de opmerkelijke effectiviteit en nauwkeurigheid van kankergenenpanels en profileringsdiensten bij het identificeren van gevallen van erfelijke kanker. Slechte opslagomstandigheden, een toename van immunotherapie en een gebrek aan toegang tot testmonsters zijn echter enkele van de barrières die de algehele expansie van de industrie beperken.

Lijst van vooraanstaande spelers in de markt van Genomic Cancer Panel and Profiling:

 • Agilent Technologies, Inc.
 • ARUP Laboratories
 • Burning Rock DX
 • Caris Life Sciences
 • Thermo Scientific, Inc.
 • Danaher Corporation (geïntegreerde DNA-technologieën, Inc.)
 • Exacte Wetenschappen
 • F. Hoffmann-La Roche Ltd
 • Fulgent Genetica
 • Genecast Biotechnology Co, Ltd
 • Illumina, Inc.
 • Invitae Corporation
 • QIAGEN N.V.
 • NeoGenomics, Inc.
 • Sysmex Corporation
 • HTG Molecular Diagnostics, Inc.
 • Predictive Oncology, Inc.
 • NanoString Technologies, Inc.
 • Guardant Health, Inc.
 • Foundation Geneeskunde
 • Genscript Biotech Corporation
 • Tempus Labs
 • Hologic, Inc.
 • Overige

Marktdynamiek:

Drivers-

De groeiende vraag naar genomische kankerpanels en -profielen wordt gestimuleerd door de snelle vooruitgang in oncologisch biomarkeronderzoek en klinische moleculaire diagnostiek. Er zijn nieuwe therapeutische opties en farmacologische doelen ontwikkeld. Biomarkers zijn cruciaal in klinisch onderzoek bij het diagnosticeren van ziekten, het maken van geïndividualiseerde medicatieplannen en het vinden van surrogaat eindpunten. In de afgelopen jaren is er steeds meer wetenschappelijk en klinisch onderzoek gedaan naar een grotere gevoeligheid en specificiteit van biomarkers in verschillende behandelingsdisciplines. Vanwege hun bewezen nut voor nauwkeurige kankerdiagnoses zal er waarschijnlijk een toename zijn in het gebruik van biomarkers in de kanker/tumor profiling industrie.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/2292

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdaging zijn de hoge kosten, een tekort aan bekwame mensen en een gebrek aan normen en protocollen vanwege lockdowns en isolatie in opkomende landen, waarvan wordt voorspeld dat ze de groei van de markt voor genomische kankerpanels en -profielen zullen vertragen. Er worden aanzienlijke financiële kosten gemaakt voor het zoeken, produceren en valideren van biomarkers voor gebruik in kankerdiagnose en -prognose. Het klinische veld kan een nieuw gegenereerde kandidaat-biomarker niet gebruiken zonder bewijs. De snelheid waarmee potentiële biomarkers worden ontdekt is hoger dan de snelheid waarmee ze worden gevalideerd. De hoge kosten van deze tests zorgen ervoor dat ze buiten het bereik van veel patiënten liggen, wat het gebruik ervan in kankerprofilering beperkt. De strenge regelgeving heeft reguliere kankertests belemmerd als gevolg van de uitbraak van het coronavirus, zoals het beperken van contact en het instellen van lockdown-voorzorgsmaatregelen. Het verminderde aantal fout-positieven veroorzaakt door COVID-19 infecties heeft het aantal kankergevallen drastisch verminderd.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor genomische kankerpanels en -profielen zal naar verwachting een groot marktaandeel in inkomsten hebben. Er wordt verwacht dat deze markt in de nabije toekomst zal groeien met een hoge CAGR als gevolg van meer investeringen in onderzoek en ontwikkeling en een toename van kankergevallen die in verband worden gebracht met het genomische kankerpanel en -profilering. Daarnaast had Europa een aanzienlijk marktaandeel als gevolg van technologische vooruitgang en welvaart. De vraag naar gerichte oncologische behandelingen, verbeteringen in de gezondheidszorginfrastructuur, de frequentie van genomische kankerpanels en profilering bij verschillende kankertypes en het tempo waarin geneesmiddelen worden ontdekt en ontwikkeld, zijn allemaal potentiële drijvende krachten achter de expansie van de markt op dit gebied.

Recente ontwikkelingen:

 • In april 2023 heeft Agilent Technologies Inc. de Agilent SureSelect Cancer CGP Assay geïntroduceerd, speciaal ontwikkeld voor de analyse van genetische variaties in verschillende soorten solide tumoren. Het ontwerp van de pan-kankertest werd geformuleerd met behulp van een Next-Generation Sequencing (NGS) panel. Dit panel bestond uit 679 genen die zorgvuldig waren geselecteerd uit prominente kankerdatabases wereldwijd. De ontwikkeling van dit panel werd gedaan in samenwerking met erkende klinische kankeronderzoekers. De workflow van de test liet een hoge efficiëntie zien, die automatisering en aanpasbaarheid mogelijk maakte, waardoor de toegankelijkheid van tumormoleculaire profilering voor een breed scala aan klinische onderzoekers toenam.

 • In maart 2022 introduceerde Illumina, Inc. TruSight™ Oncology (TSO) Comprehensive (EU), een nieuwe assay die verschillende tumorgenen en biomarkers onderzoekt om de precieze moleculaire kenmerken van de kanker van een patiënt bloot te leggen. De in-vitro diagnostische (IVD) kit werd in eerste instantie geïntroduceerd in Europa en dient als waardevol hulpmiddel bij het maken van keuzes in de precisiegeneeskunde voor kankerpatiënten in het hele continent.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2292

Segmentatie van de markt voor Genomic Cancer Panel en Profiling-

Per weefseltest

 • Testen op vaste weefsels
 • Testen op vloeibaar weefsel

Per type kankerpanel

 • Enkel-Gen Panel
 • Multi-Gen Panel

Per Kanker Type-

 • Longkanker
 • Borstkanker
 • Darmkanker
 • Prostaatkanker
 • Andere Kanker

Per toepassing

 • Klinisch
 • Onderzoek

Op technologie

 • Volgende generatie sequentiebepaling (NGS)
 • Polymerase Kettingreactie (PCR)
 • Fluorescentie in situ hybridisatie (FISH)
 • Immunohistochemie (IHC)
 • Overige

Naar eindgebruiker-

 • Ziekenhuizen
 • Klinische en diagnostische laboratoria
 • Onderzoeks- en academische instituten

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/genomic-cancer-panel-and-profiling-market/2292

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktintelligentie rapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Hoofdkantoor : Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028 Verkoopkantoor (VS) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118

Contactgegevens:

Corporate Office :
Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028

Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
Keywords:  business,industry,growth,forecast,trend,sales,marketing,research,report