header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Packaging Automation marktrapport over de onbenutte groeikansen in de industrie

Apr 5, 2024 12:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Packaging Automation Market Size, Share & Trends Analysis Report By Offering (Solution, Services), Automation Type (Robotic Pick & Place Automation, Secondary Packaging Automation, Tertiaire & Palletiseerautomatisering), en industrieel voertuig (Gezondheidszorg & Farmaceutische Producten, E-commerce & Logistiek, Voedsel & Dranken, Automobielindustrie, Chemische & Raffinaderij, Lucht- en ruimtevaart & Defensie)- Marktvooruitzichten en industriële analyse 2031 “

Ontvang een gratis rapport Brochure: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1545

Automatisering van verpakkingen is het proces van verpakken zonder menselijke hulp. Een briljante tactiek die productie- of verpakkingsorganisaties in staat stelt om meer werk te verzetten met minder middelen, is het elimineren van overbodig werk. De implementatie van verpakkingsautomatisering leidt tot een afname in de behoefte aan arbeid, een toename in verpakkingsefficiëntie en herhaalbaarheid, en een daaruit voortvloeiende toename in het gebruik van vloeroppervlak.

Bovendien verbetert de productkwaliteit terwijl de totale verpakkingskosten dalen. Geautomatiseerde technologieën hebben de productiviteit en efficiëntie van productieprocessen verhoogd. Met de introductie van automatisering en robotica in de afgelopen decennia hebben productielijnen over de hele wereld een aanzienlijke revolutie doorgemaakt. Fabrikanten over de hele wereld doen een beroep op automatisering om hun productiviteit en efficiëntie op een hoog peil te houden vanwege de hevige concurrentie en de toenemende focus op snellere doorlooptijden.

De markt wordt gedreven door de enorme voordelen van automatiseringssystemen voor verpakkingen. De behoefte aan meer startkapitaal weerhoudt kleinere bedrijven er echter van om verder te gaan.

Lijst van prominente spelers op de markt voor verpakkingsautomatisering:

 • Rockwell Automation, Inc.
 • Mitsubishi Electric Corporation
 • Swisslog Holding AG
 • ABB Ltd.
 • Kollmorgen
 • ULMA Verpakking
 • Multivac Groep
 • Coesia SpA
 • Emerson Electric Co.
 • Falcon Autotech BV

Marktdynamiek:

Drivers-

Het aantal mensen dat gebruik maakt van internetwinkelen is drastisch toegenomen, waardoor het een van de belangrijkste recente ontwikkelingen is. In landen met een opkomende economie, zoals China en India, groeit online winkelen snel. De bloeiende e-commerce-industrie stimuleert de verkoop van verpakkingsautomatisering, omdat er een grote behoefte is aan verpakkingsapparatuur in alle fasen van de e-commerceproductie, waaronder primaire en secundaire verpakking, etikettering, codering en markering van de producten. Productverpakkingen hebben een grote invloed op de aankoopkeuzes van consumenten, beschermen producten tegen schade en onderscheiden bedrijven van elkaar door aantrekkelijke en creatieve ontwerpen.

Bestel dit eersteklas rapport: https://www.insightaceanalytic.com/buy-report/1545

Uitdagingen:

De hoge ontwerp- en ondersteuningskosten van deze apparaten beperken de groei van de verpakkingsautomatiseringssector. Door het gebruik van geavanceerde technologieën en de behoefte aan geschoolde arbeidskrachten zullen de totale kosten van deze machines stijgen. De machines hebben ook goed en consistent onderhoud nodig om te blijven functioneren zoals bedoeld, wat de kosten verhoogt. De strenge regelgeving van de overheid voor de veiligheid van werknemers bij het gebruik van geautomatiseerde verpakkingstechnologieën is een andere belemmering voor de groei van de industrie.

Regionale trends:

Europa heeft het grootste aandeel in verpakkingsautomatisering. De hoge groei van de markt in Europa kan worden toegeschreven aan de snelle adoptie van nieuwe technologie door de massa en de aanwezigheid van verschillende productiebedrijven en ook aanbieders van verpakkingsautomatisering in de regio. Deze bedrijven bieden een breed scala aan geautomatiseerde verpakkingssystemen voor toepassingen in sectoren zoals voeding en dranken, logistiek en opslag, detailhandel, gezondheidszorg, chemie, auto’s en lucht- en ruimtevaart en defensie. Verwacht wordt dat Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode de hoogste CAGR zal kennen als gevolg van het toenemende gebruik van oplossingen en diensten in de productie-, e-commerce- en gezondheidssector. Golfkartonverpakkingen zijn ook meer nodig vanwege de stijgende vraag naar verpakte voedingsmiddelen & dranken in het land, wat naar verwachting een van de drijvende krachten zal zijn achter de toepassing van verpakkingsautomatisering in de markt in Azië-Pacific.

Recente ontwikkelingen:

 • In augustus 2022 onthulde Maxpack Machinery LLC Leap by Max pack, een baanbrekend stuk verpakkingsmachine dat de klant in staat stelt om overuren te betalen. Leap is een product dat Maxpack creëerde als antwoord op de groeiende Buy Now, Pay Later-markt. Er worden premiumpakketten van de automatiseringsapparatuur aangeboden en er kan over een periode van 18 maanden worden betaald zonder rente of krediet.
 • In mei 2022 werd de TSA 400, een nieuw ontworpen compacte traysealer, onthuld door ULMA Packaging. Naar verwachting zal deze machine te zien zijn op de volgende IFFA 2022. De TSA 400 is volgens de fabrikant een zeer flexibel apparaat dat kan werken in SKIN-, MAP-, LEAFSKINTM- en LEAFMAPTM-instellingen. Dankzij het kleine formaat en de snelle uitvoer van slechts 2,3 meter.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1545

Segmentatie van de markt voor verpakkingsautomatisering-

Naar aanbod

 • Oplossing
  • dozensluitmachines & Richtmachines
  • Wikkelaars
   • Rekwikkelaars
   • Flow Wikkelaars
   • Krimpfolie
  • Vullen
  • Sleevers & Kartonneermachines
  • Markeermachines & Etiketteermachines
  • Strappers
  • Palletiseer en depalletiseer
  • Geautomatiseerde mailersystemen
  • Dozenpakkers
   • Verticale/bovenlaad casepacker
   • Dozenpakker voor omwikkelen
   • Horizontale/zijlading casepacker
   • Overige
  • Diensten
   • Consulting
   • Ondersteuning & Onderhoud
   • Installatie & Opleiding

Per type automatisering

 • Robot Pick & plaats automatisering
 • Secundaire Verpakkings Automatisering
 • Tertiaire & Palletiseerautomatisering

Per industrie voertuig-

 • Gezondheidszorg & Farmaceutica
  • Gezondheidszorg & Farmaceutische Productiebedrijven
  • Contract Productie Organisaties
 • E-commerce & Logistiek
  • E-commerce
  • Contractverpakkingen
  • Logistieke bedrijven
 • Levensmiddelen & Drank
 • Automotive
 • Chemisch & Raffinaderij
 • Lucht- en ruimtevaart & Defensie
 • Overige

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/packaging-automation-market/1545

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktintelligentie rapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Hoofdkantoor : Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028 Verkoopkantoor (VS) : 344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302 [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118

Contactgegevens:

Corporate Office :
Office No.5170, 5th Floor Marvel Fuego, Magarpatta Rd, Pune, 411028

Sales Office (U.S.) :
344 Grove St Unit #967 Jersey City, NJ 07302
[email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
Keywords:  Industry,business,scope,trend,forecast,research,report,market,marketing,sales