header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Antibody Discovery-markt exclusief rapport met gedetailleerde studieanalyse

Apr 10, 2024 10:00 PM ET

Deomvang van de Antibody Discovery-markt wordt gewaardeerd op USD 7,35 miljard in 2023 en zal naar verwachting USD 14,52 miljard bedragen tegen het jaar 2031 met een CAGR van 9,10% tijdens de voorspellingsperiode 2024-2031.

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2287

Nieuwste drijfveren, beperkingen en kansen voor een snapshot van de markt:

De belangrijkste factoren die de wereldwijde markt voor de ontdekking van antilichamen beïnvloeden zijn:

 • Technologische vooruitgang
 • Toenemend bewustzijn van gezondheidszorg
 • Toenemend aantal chronische en infectieziekten

Hieronder volgen de belangrijkste obstakels voor de expansie van de markt voor antilichaamontwikkeling:

 • Hoge kosten
 • Zorgen over gegevensbeveiliging
 • Werknemers in de gezondheidszorg in nood

Toekomstige expansiemogelijkheden voor de wereldwijde markt voor de ontdekking van antilichamen omvatten:

 • Toenemende ontwikkelingen op het gebied van antilichaam engineering
 • Groeiende innovatieve geneesmiddelen
 • Toenemende inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling

Marktanalyse:

De ontdekkingsmethode van antilichamen stelt wetenschappers in staat om antilichamen te produceren die bepaalde antigenen identificeren en aanpakken, wat cruciaal is voor het creëren van nieuwe geneesmiddelen, vaccins, diagnostische hulpmiddelen en andere therapeutische toepassingen. Stijgende uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van de ontdekking van antilichamen, een toename in de incidentie van infectieziekten en chronische ziekten, een groeiend publiek bewustzijn van de noodzaak van vroegtijdige diagnose en de opkomst van gepersonaliseerde therapie zijn de belangrijkste factoren die de wereldwijde markt voor de ontdekking van antilichamen vooruit stuwen.

Lijst van vooraanstaande spelers in de Antibody Discovery-markt:

 • Danaher Corporation
 • Evotec
 • Biocytogen
 • Genscript Technologie Corporation
 • Eurofins Wetenschappelijk
 • Creative Biolabs
 • Charles River Laboratoria
 • Sartorius AG
 • Twist Bioscience
 • Fairjourney Biologics S.A.

Nieuwsgierig naar deze laatste versie van het rapport? @ https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2287

Recente ontwikkelingen:

 • In maart 2024 hebben Evotec S.E. en Claris Ventures (“Claris”) een versnellingskader opgezet om programma’s van Claris’ portfoliobedrijven naar de klinische praktijk te helpen brengen via Evotecs alles-in-één platform.
 • In februari 2024 is Danaher Corporation een strategisch partnerschap aangegaan met het Cincinnati Children’s Hospital Medical Center om de veiligheid van patiënten te verbeteren door een belangrijke reden aan te pakken waarom klinische onderzoeken plaatsvinden. De meerjarige samenwerking maakt deel uit van het Danaher Beacons-programma en is gericht op het verbeteren van de leverorganoïde-technologie als oplossing voor het screenen van de toxiciteit van geneesmiddelen voor de veiligheid van patiënten. Dit zou de creatie van nieuwe behandelingen kunnen versnellen en jaarlijks miljarden dollars verlies aan verspilde O&O-productiviteit kunnen voorkomen.
 • In oktober 2023 hebben Bayer en Twist Bioscience Corporation een onderzoeks-, optie- en licentieovereenkomst gesloten voor antilichamen. Twist Biopharma Solutions, een divisie van Twist Bioscience, zal zijn bibliotheek van bibliotheken gebruiken in overeenstemming met de parameters van de overeenkomst om campagnes uit te voeren voor het ontdekken van antilichamen tegen door Bayer bepaalde doelwitten. Volgens de bepalingen van de overeenkomst ontvangt Twist een vergoeding voor het starten van het onderzoek en heeft het recht op vergoedingen voor het bereiken van mijlpalen in het onderzoek en het uitoefenen van licentieopties.

Antilichaam Discovery Markt Dynamiek:

Marktdrivers: Toenemend bewustzijn van gezondheid

De toenemende publieke belangstelling voor gezondheidskwesties en de behoefte aan vroegtijdige diagnostische tests stimuleren de wereldwijde industrie. Het toenemende profiel van gepersonaliseerde geneeskunde onder consumenten zal waarschijnlijk ook de groei van de markt voor de ontdekking van antilichamen stimuleren. Biomarkers en genetische tests maken gepersonaliseerde geneeskunde mogelijk door medische behandelingen aan te passen op basis van bestaande biologische informatie. Een primair doel van gepersonaliseerde geneeskunde is de ontwikkeling van antilichamen die kunnen worden verfijnd om bepaalde ziekten aan te pakken.

Uitdagingen: Hoge kosten

De groei van de markt wordt belemmerd door de hoge kosten van veiligheids- en gezondheidsnormen in het ontdekkingsproces van antilichamen en de ontoereikendheid van het product om beslaan tegen te gaan in omgevingen die gekenmerkt worden door extreme temperatuurschommelingen of een hoge vochtigheidsgraad. Dit komt doordat de industrie verwacht dat de hoge kosten die gepaard gaan met het ontdekkingsproces van antilichamen de wijdverspreide toepassing ervan zullen beperken. Dit element verwacht dat de expansie van de markt zal worden belemmerd.

Noord-Amerika zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode

De Noord-Amerikaanse markt voor de ontdekking van antilichamen zal waarschijnlijk een aanzienlijk aandeel in de omzet hebben en zich in de nabije toekomst ontwikkelen met een snelle CAGR. Dit komt door de groei van het aantal kankergevallen, de robuuste antibody discovery business en de ontwikkeling van geavanceerde onderzoeks- en ontwikkelingstechnologieën. Daarnaast wordt verwacht dat de stijgende percentages van chronische ziekten en andere vormen van kanker de expansie van deze markt in Noord-Amerika gedurende het verwachte jaar zullen stimuleren.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2287

Segmentatie van de markt voor antilichaamontdekking-

Naar methode

 • Faagweergave
 • Hybridoma
 • Andere

Per type antilichaam

 • Gehumaniseerd Antilichaam
 • Menselijk Antilichaam
 • Chimerisch Antilichaam
 • Murien Antilichaam

Per Eindgebruiker-

 • Farmaceutische en biotechnologische industrie
 • Onderzoekslaboratorium
 • Academisch laboratorium

Per regio-

Noord-Amerika-

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/antibody-discovery-market/2287

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:


Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,market,industry,sales,marketing,growth,2024,trend,forecast