header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Antilichamenmarkt zal naar verwachting een CAGR van 13,80% registreren tijdens de prognoseperiode, 20232032

Apr 10, 2024 6:00 PM ET

Antilichamen Marktonderzoeksrapport Informatie per Ziekte Indicatie (Cardiovasculaire Ziekten, Zenuwziekten, Kanker, Auto-immuunziekten), Per Product Type (Monoklonale Antilichamen, Polyklonale Antilichamen, Antilichaam-Drug Complexen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Langdurige Zorgfaciliteiten, Onderzoeksinstituten) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Antibodies Market Information by Disease Indication, Product Type, End User, and Region-Forecast till 2032, zal de antilichamenmarkt stijgen van 267,65 miljard dollar in 2023 tot 752,86 miljard dollar in 2032, met een indrukwekkend tempo van 13,80% van 2023 tot 2032.

Plasmacellen produceren immunoglobulinen of antilichamen tegen vreemde antigenen. Checkpointremmers en kankervaccins zijn de meest hoopvolle en effectieve behandelingen voor ziekten zoals auto-immuunziekten, kanker, ontstekingsziekten en infectieziekten. Deze techniek wordt meestal gebruikt bij de behandeling van kanker in de oncologie, cardiologie en neurologie. De toenemende prevalentie van chronische ziekten zal de wereldwijde vraag naar antilichamen stimuleren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20684

In 2018 waren er wereldwijd 18,1 miljoen nieuwe gevallen van kanker en 9,6 miljoen sterfgevallen door kanker, volgens de WHO. Kanker kan worden behandeld met antilichamen die neurologische aandoeningen zoals auto-immuunziekten verlichten. Volgens NSCF lijden ongeveer 4% van de wereldbevolking aan auto-immuunziekten. Hieronder vallen onder andere diabetes type I, multiple sclerose (MS), de ziekte van Crohn en reumatoïde artritis. Een toename in het aantal gevallen van infecties met een auto-immuniteitstag zal leiden tot een grotere behoefte aan antilichamen. Een stijgende incidentie in combinatie met een stijgende sterfte maakt de toenemende trend van immuuntherapie door middel van antigenen echter onvermijdelijk.

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

Er wordt voorspeld dat het toenemende aantal chronische gevallen en de vergrijzing van de bevolking, die naar verwachting zal toenemen in de voorspellingsperiode, de groei van de markt zullen stimuleren. Volgens PAHO wordt bijvoorbeeld geschat dat er wereldwijd 20 miljoen nieuwe gevallen van kanker zullen zijn. In de komende twee decennia zal het aantal gevallen van kanker met ongeveer 60% toenemen, waardoor zowel de gezondheidszorg als individuen in gemeenschappen meer onder druk komen te staan. Er wordt verwacht dat er in 2040 wereldwijd ongeveer 30 miljoen meer kankergevallen zullen zijn. De industrie zal daarom een grotere productiecapaciteit nodig hebben en haar onderzoeksactiviteiten uitbreiden voor innovatie en doorbraken als gevolg van de stijgende incidentie van ziekten. Deze feiten dragen dus bij aan de groei van de markt.

De toenemende FDA-goedkeuringen voor monoklonale antilichamen zullen naar verwachting een lucratieve kans bieden voor marktexpansie tijdens de prognoseperiode. In mei 2023 werd EPKINLYTM bijvoorbeeld goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) voor gebruik bij volwassenen met diffuus groot B-cel lymfoom. Daarnaast is het noodzakelijk geworden dat de FDA of andere goedkeurende instanties, waaronder administratieve organen, het goedkeuringstempo van monoklonale antilichamen versnellen als gevolg van talrijke gevallen van overdraagbare en niet-overdraagbare ziekten, die verder kunnen worden gebruikt voor onderzoeks- en ontwikkelingsdoeleinden. Bijgevolg verhoogt de goedkeuring van monoklonale antilichamen de verwachte groei van de markt.

Beperkingen van de markt:

Het kan moeilijk zijn en veel tijd kosten om antilichamen te scheiden van ingewikkelde combinaties. Hoge reinheidsnormen en de noodzaak om fouten te verwijderen kunnen processen moeilijk uitvoerbaar en duur maken. Het kan ook duur zijn om antilichamen te maken, vooral als ze om medische redenen worden gebruikt, omdat ze speciale gereedschappen, celgroeimedia en manieren om ze te reinigen nodig hebben. Behandelingen op basis van antilichamen kunnen een grotere uitdaging vormen omdat het duur is om ze op grote schaal te maken. Dit zal dus waarschijnlijk een grote rem zetten op de groei van de markt in de komende jaren.
Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor antilichamen: Novartis AG, F. Hoffmann-La Roche AG, F. Hoffmann-La Roche AG en F. Hoffmann-La Roche AG. Hoffmann-La Roche AG, Johnson & Johnson, Takeda Pharmaceutical Company Limited, Amgen Inc.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Antilichamen:https://www.marketresearchfuture.com/reports/antibodies-market-20684

Markt Segmentatie

De markt voor antilichamen is gesegmenteerd per ziekte-indicatie: hart- en vaatziekten, CZS, kanker en auto-immuunziekten.

Het producttype verdeelt de antilichamen markt in monoklonale, polyklonale en antilichaam-drug complexen.

Eindgebruikers in de markt van antilichamen zijn onder andere ziekenhuizen, instellingen voor langdurige zorg en onderzoeksinstituten.

Regionale analyse

De markt voor antistoffen in Azië-Pacific zal het snelst groeien van 2023 tot 2032. Vanwege de toegenomen ziektecijfers is er behoefte aan innovatieve therapeutische opties zoals antilichamen. China had het grootste marktaandeel in antilichamen, terwijl India de snelste groei kende in Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Healthcare Cloud Computing Market Research Report Information Per Application (Non-Clinical Information Systems and Clinical Information Systems), By Deployment (Private Cloud, Public Cloud, and Hybrid Cloud), By End User (Healthcare Providers and Healthcare Players), By Service (IaaS, SaaS, and PaaS) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

Marktaandeel, trends en groeivan zwangerschapstestkits, per type test (bloedtest voor Hcg, urinetest voor Hcg en andere); per product (digitale apparaten, lijnindicatoren (strips, cassettes en mid-stream apparaten) en andere); per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, huishoudens) – voorspelling tot 2032

Gezondheidszorg Contract Productie Marktonderzoek Informatie per Type (Steriel en Niet-Steriel), Type Dienst (Farmaceutische Contract Productie en Medische Apparaten Contract Productie), Industrie (Farmaceutische Industrie, Medische Apparaten Industrie en Biofarmaceutische Industrie) en Regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – Prognose tot 2030

Women Healthcare Market Research Report Information Per Indicatie (postmenopauzale osteoporose, onvruchtbaarheid, reproductieve gezondheidsmanagement, polycysteus ovariumsyndroom, gynaecologische kanker, en anderen), Per Diagnose en Behandeling (botdensitometrie, diagnostische beeldvormingstests, biopsies, Ovulatietesten en andere), op behandeling (therapeutica, operaties en andere), op eindgebruiker (ziekenhuizen, gynaecologische centra, onderzoeksinstellingen en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling

Onderzoeksrapport informatieover de DNA-sequencingmarkt per product (verbruiksgoederen, instrumenten en diensten), toepassing (diagnostiek, biomarkers & kanker, reproductieve gezondheid, gepersonaliseerde geneeskunde en forensisch onderzoek), technologie (halfgeleidersequencing, sequencing door ligatie, en pyrosequencing), per eindgebruiker (academische onderzoeksinstellingen, farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Antibodies Market,Antibodies Market Size,Antibodies Market Share