header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Influencer-markt zal tegen 2032 105,17 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 26,70% tussen 2023 en 2032

Apr 10, 2024 9:00 PM ET

Market Research Insights:

De wereldwijde influencer markt zal in de komende jaren een aanzienlijke groei laten zien. De stijgende vraag naar beïnvloeders door een toenemend aantal ondernemingen wereldwijd doet de verkoop op de markt escaleren. Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde influencermarkt zal escaleren van USD 12,5 miljard in 2022 tot USD 105,17 miljard in 2032, met een groei van 26,70% CAGR in de beoordelingsperiode (2023-2032).

Influencer Market 2030

Lijst van belangrijke spelers in het Influencer Market Report:

 • ScrunchSocial Beat Digital
 • Buzzoole
 • Marketing LLP
 • HYPR
 • ONALYTICA
 • Launchmetrics
 • IZEA
 • Traackr
 • JuliusWorks Inc.
 • Mavrck
 • Upfluence
 • Klear
 • Lumanu Inc.

Ontvang een exclusief voorbeeld van het onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11784

Sociale media hebben promotionele benaderingen voor bedrijven veranderd. Daarnaast zorgen de enorme voordelen die het influencer-platform biedt voor hogere marktinkomsten. De gemakkelijkere toegang tot geavanceerde technologieën en de brede toepassing van strategieën voor influencer-marketing door start-ups, kleine en middelgrote ondernemingen en topbedrijven stimuleren de marktgroei en creëren zo aanzienlijke kansen.

Toenemende gebruikers van smartphones en sociale media als gevolg van de steeds betere internetconnectiviteit bevorderen de omvang van de influencermarkt, waardoor het mogelijk wordt om innovatieve inhoud te creëren zonder grote investeringen te hoeven doen. Met technische upgrades en de lancering van verschillende sociale media-apps zal de markt de komende jaren naar verwachting een stijgende verkoop laten zien. Het toenemende aantal aangesloten apparaten en de groei van de bevolking zijn de belangrijkste marktfactoren die de groei van de markt bevorderen.

Wereldwijde Influencer Markt – Segmenten

Het aanbodsegment is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het toepassingssegment is onderverdeeld in search & discovery, campaign management, influencer relationship management, analytics & reporting, en andere. Het segment organisatiegrootte is onderverdeeld in kleine & middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen. Per regio is de influencermarkt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde influencermarkt vanwege de vele actieve gebruikers van sociale media en aangesloten apparaten. Bovendien is de groei van de markt te danken aan de aanwezigheid van verschillende bedrijven die sociale influencer-gegevens en inzichten leveren. Daarnaast stimuleren substantiële investeringen van grote en kleine organisaties in influencerplatforms om hun bedrijf te verbeteren de omvang van de markt.

Europa staat op de tweede plaats in de wereldwijde influencermarkt. De aanwezigheid van verschillende opmerkelijke technologieleveranciers en grote implementaties van influencer marketingplatforms bepalen het groeiende marktlandschap. Daarnaast zorgt het groeiende aantal middelgrote en grote ondernemingen met aanzienlijke investeringen voor een belangrijke stimulans voor de groei van de markt in de regio.

Koop dit rapport (128 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11784

Analyse van de concurrentie

De influencermarkt is zeer competitief en lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. Fusies & overnames, innovatie en merkversterking blijven belangrijke trends voor de toonaangevende spelers omdat deze strategieën hun groei- en uitbreidingsplannen ondersteunen. Ze leveren betrouwbare, toonaangevende producten en diensten. Hiervoor investeren ze aanzienlijk in O&O om geavanceerde technologieën en producten te ontwikkelen.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

Nov.20, 2023 — Boomlet Group, een influencer marketing- en crisiscommunicatiebureau, lanceerde een talentvleugel, BNext, om een revolutie teweeg te brengen in talentmanagementstrategieën voor contentmakers en een A-lijst line-up van contentmakers. Met zijn unieke aanpak en innovatieve strategieën is deze onderneming klaar om de talentmanagementruimte in het influencer marketinglandschap te transformeren.

Top Trending Rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Influencer Market,Influencer Market Share,Influencer Market Size,Influencer Market Analysis,Influencer Market Trends,Influencer Companies