header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor DNA-synthese zal tegen 2032 een immense groei van USD 13,39 miljard kennen met een uitstekende CAGR van 20,50%.

Apr 10, 2024 3:38 PM ET

Informatie over het marktonderzoek naar DNA-synthese per dienst (synthese van oligonucleotiden, synthese van aangepaste oligonucleotiden, vooraf ontworpen synthese van oligonucleotiden, gen-synthese), per toepassing (onderzoek en ontwikkeling, therapeutica, diagnostica), per eindgebruiker (biofarmaceutische bedrijven, academische en onderzoeksinstellingen, organisaties voor contractonderzoek) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor DNA-synthese zal naar verwachting groeien van USD 3,01 miljard in 2023 tot USD 13,39 miljard in 2032, met een CAGR van 20,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Een primaire marktstimulator voor de DNA-synthesemarkt is de toegenomen behoefte van klanten aan op maat gemaakte DNA-segmenten. Met de zich steeds verder ontwikkelende syntheses van biologie en genetische manipulatie zijn onderzoekers en life science-bedrijven op zoek naar gepersonaliseerde DNA-bacteriën voor verschillende doeleinden, zoals genbewerking, gentherapie en synthetische biogenese. Gepersonaliseerde diensten voor DNA-synthese bieden onderzoekers de mogelijkheid om specifieke DNA-sequenties uit te zetten en aan te schaffen die nauwkeurig de nucleotidesequenties en modificaties in de genen bevatten en de ontwikkeling van onderzoek en technologie in moleculaire biologie en biotechnologie mogelijk maken.

Bovendien zijn automatisering en high-throughput syntheseplatforms, die worden gebruikt als onderdeel van een andere trend die de markt voor DNA-synthese vormt, ook populair. Naast de toenemende vraag naar synthetisch DNA is er behoefte aan betrouwbaardere en schaalbare technologieën die enorme hoeveelheden DNA in korte tijd en met grote nauwkeurigheid kunnen produceren. Robotica en moderne chemie in combinatie met geautomatiseerde platforms voor DNA-synthese maken de productie van grote hoeveelheden genconstructen en DNA-oligonucleotiden mogelijk tegen lagere kosten en in kortere tijd.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20306

In de markt voor DNA-synthese vindt een verschuiving plaats naar de ontwikkeling van synthesetechnologieën van de volgende generatie, die robuuster zouden moeten zijn dan de oude DNA-synthesemethoden. Innovaties zoals enzymatische DNA-synthese, synthese op basis van microfluïdica en DNA-laserprinting worden de nieuwe wetenschappelijke doorbraken waardoor de toegankelijkheid van synthetisch DNA handig en in hoge mate geautomatiseerd, betaalbaar en snel wordt. De snelle vooruitgang in sequentietechnieken maakt een extreme nauwkeurigheid mogelijk bij de assemblage van DNA-sequenties, evenals de zekerheid van een snel syntheseproces en schaalbaarheid. Dit kan leiden tot toepassingen op gebieden als precisiegeneeskunde, synthetische biologie en de opslag van DNA-gegevens.

Concurrentieanalyse van de markt

De markt omvat enkele van de DNA synthese bedrijven zoals GC Biosearch Technologie, Bioneer Corporation, Thermo Fisher Scientific, Inc, IBA GmbH, Twist Bioscience, Eton Bioscience, Quintara Biosciences, Eurofins Scientific, Integrated DNA Technologies, Inc, GenScript Biotech Corporation, en anderen, proberen de marktvraag te vergroten door te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Analyse van de marktsegmenten

De marktsegmentatie van DNA-synthese op basis van service omvat synthese van oligonucleotiden, aangepaste synthese van oligonucleotiden, vooraf ontworpen synthese van oligonucleotiden en gen-synthese.

De DNA synthese marktsegmentatie op basis van toepassing omvat onderzoek en ontwikkeling, therapeutica en diagnostica.

De DNA synthese marktsegmentatie op basis van eindgebruiker omvat biofarmaceutische bedrijven, academische en onderzoeksinstellingen, contractonderzoeksorganisaties.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over DNA-synthese: https://www.marketresearchfuture.com/reports/dna-synthesis-market-20306

Regionale marktanalyse

De dominantie van de Noord-Amerikaanse markt voor DNA-synthese is voornamelijk te danken aan de aanwezigheid van een levendige biotechnologische en farmaceutische sector, met talloze biofarmaceutische bedrijven en onderzoeksinstituten en academische instellingen. Als gevolg van de komende piek in het aantal nieuwe gezondheidsclubs en fitnesscentra zal de markt in deze regio waarschijnlijk nog groter worden.

Europa’s markt voor DNA-synthese heeft het op één na grootste marktaandeel door het bestaan van krachtige organisaties voor genomisch onderzoek, ontdekkers van geneesmiddelen en agentschappen voor moleculaire biologie binnen de biofarmaceutische bedrijven en academische en onderzoeksinstellingen.

De DNA-synthese-industrie in Azië-Pacific zal de grootste CAGR-groei doormaken van 2023 tot de nabije toekomst van 2032. Dit is te danken aan de snelgroeiende markt voor DNA-synthesediensten, die de basis vormen voor onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, projecten voor het ontdekken van geneesmiddelen en initiatieven op het gebied van gepersonaliseerde geneeskunde in de regio Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

SeksTech Marktonderzoeksrapport Informatie per Product, Distributie en Regio – Voorspelling tot 2032

Long Read Sequencing-marktonderzoeksrapport informatie per techniek, product, toepassing en regio – marktvoorspelling tot 2032

Tandheelkundige producten markt onderzoek rapport informatie per type apparaat – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  DNA Synthesis Market,DNA Synthesis Market Size,DNA Synthesis Market Share,DNA Synthesis Market Growth,DNA Synthesis Market Demand,DNA Synthesis Market Trends,DNA Synthesis Market Research,DNA Synthesis Market Report