header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor tandheelkundige verzekeringen zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting een CAGR van 9,50% laten zien als gevolg van de toegenomen vraag naar functionele producten.

Apr 10, 2024 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport tandheelkundige markt informatie per dekking (Dental Preferred Provider Organizations (DPPO), Dental Health Maintenance Organizations (DHMO), Dental Indemnity Plans, en anderen), per procedure (Major, Basic, en Preventive), per demografie (Senioren, Volwassenen, en Minderjarigen), per eindgebruiker (Particulieren en Bedrijven), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

De tandartsverzekeringsmarkt zal naar verwachting groeien van 208,59 miljard USD in 2023 tot 431,143 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,50% tijdens de prognoseperiode (2023-2032).

Er is op grote schaal behoefte aan tandhygiëne vanwege het hogere niveau van mondhygiëne, dat nu wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de menselijke gezondheidszorg. Bijgevolg is de vraag naar tandartsverzekeringen groot omdat het gebruik van mondhygiënediensten voortdurend toeneemt, wat de marktomvang heeft vergroot. Tandartsverzekeringen dekken niet alleen vullingen en kronen, maar bieden ook extra voordelen, zoals behandelingen, extractie van nutteloze tanden, therapie voor beschadigde zenuwen en drainage van kleine mondinfecties. Een beter beheer van de tandheelkundige zorg is dan ook gepaard gegaan met een betere bewustwording van mondhygiëne en heeft de markt voor tandartsverzekeringen een impuls gegeven.

De veiligheidsbuffer voor tandartsverzekeraars tegen inkomstenschommelingen, prijswijzigingen of opbrengstvernietiging, evenals de groeiende medewerking van verschillende overheden over de hele wereld, stimuleren het systeem van de tandartsverzekeringsmarkt. In een aantal landen tonen programma’s en ondersteuning aan dat consumenten met een tandartsverzekering vaak hun eigen opties kiezen om hun zorgen te ondersteunen, waardoor de prijs van hun dekking wordt beïnvloed. De markt voor tandartsverzekeringen groeit dus als gevolg van meer overheidsinitiatief en -ondersteuning.

Ontvang gratis voorbeeld PDF brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20669

Op dit moment staat het tandartsdekkingsgebied zeer open voor uitbreiding van het huidige tandheelkundige productaanbod met meer tandartsverzekeringsproducten. Door op technologie gebaseerde verzekeringsdekking te bieden, kunnen verzekeraars hun diensten uitbreiden en hun klanten extra waarde bieden. Verzekeringsmaatschappijen kunnen technologie gebruiken om schadeafhandelingsprocedures te verminderen, schadeafhandeling te verbeteren, verzekeringsfraude uit te bannen en diagnostische fouten en overdiagnose een halt toe te roepen. Er wordt dus verwacht dat de opwinding rond nieuwe technologie en de uitbreiding van het aantal beroepen dat met tandartsverzekeringen werkt, de winsten van de sector in de nabije toekomst zal laten groeien. Het helpt tandartsverzekeringen dus om meer inkomsten te genereren.

Marktsegmentatie

De marktsegmentatie van tandartsverzekeringen, gebaseerd op dekking, omvat Dental Preferred Provider Organizations (DPPO), Dental Health Maintenance Organizations (DHMO), Dental Indemnity Plans en andere.

De segmentatie van de markt voor tandartsverzekeringen op basis van procedure omvat grote, basis en preventieve behandelingen.

De segmentatie van de markt voor tandartsverzekeringen op basis van demografie omvat senioren, volwassenen en minderjarigen.

De segmentatie van de markt voor tandartsverzekeringen op basis van eindgebruikers omvat particulieren en bedrijven.

Analyse van de concurrentie

Grote spelers op de markt van tandartsverzekeringen proberen de marktvraag te vergroten door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, waaronder Delta Dental, HDFC ERGO Health Insurance Ltd. (Apollo Munich), Allz, MetLife Services and Solutions, LLC, Cigna, Aetna Inc. (Apollo Munich), Allianz, MetLife Services and Solutions, LLC, Cigna, Aetna Inc., United HealthCare Services, Inc., AFLAC INCORPORATED, Ameritas en AXA.

Regionale analyse

Het marktsegment tandartsverzekeringen in Noord-Amerika zal de markt blijven leiden. Een aanzienlijk deel van de bevolking in Noord-Amerika geniet van een hoge mate van financiële stabiliteit. Een ziektekostenverzekering is voor veel Amerikanen uit de middenklasse in de Verenigde Staten een betaalbare optie omdat ze de premies gemakkelijk kunnen betalen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over detandartsverzekeringsmarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/dental-insurance-market-20669

Europa deelt het marktleiderschap met Azië dankzij de stijging van het besteedbaar inkomen, de hogere eisen op het gebied van gezondheidsbescherming, het toegenomen mondhygiënebewustzijn, de dalende kosten van tandartsverzekeringen, de intensivering van onderzoek en ontwikkeling in de ontwikkeling van tandheelkundige behandelingsgerelateerde medicijnen, evenals een convergentie van de twee soorten verzekeringen, namelijk tandarts- en ziektekostenverzekeringen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Door het groeiende bewustzijn onder mensen zal de markt voor tandartsverzekeringen in Azië-Pacific naar verwachting de hoogste groei doormaken van 2023 tot 2032. De veiligheidsnormen van verzekeringen voor mondhygiëne stijgen; besteedbaar geld neemt toe dankzij een groter bewustzijn van het belang van mondhygiëne en gezondheid; en tot slot door technische ontwikkelingen in medicijnen en behandelingen.

United States Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase 1, Fase 2, Fase 3 en Fase 4), Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel en Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Vaccin, Cel& Gentherapie, Kleine Moleculen, en andere toepassingen), op indicatie (autoimmuun/ontsteking (reumatoïde artritis, multiple sclerose, osteoartritis, prikkelbare darm syndroom (IBS), andere), pijnbestrijding (chronische pijn, acute pijn), oncologie (bloedkanker, vaste tumoren, andere), aandoeningen van het CZS

CRISPR Technology Market Research Report Information By Product & Services (Producten, [CRISPR-kits & enzymen, CRISPR-bibliotheken, EN andere producten (ontwerphulpmiddelen, antilichamen, andere reagentia)] en Service [gRNA-ontwerp & vectorconstructie, cellijnengineering, screeningdiensten, en andere diensten (Epigenoombewerking en transcriptionele activering)]), per toepassing (Ontdekken van geneesmiddelen & Ontwikkeling, Landbouw en andere toepassingen (Biobrandstoffen, Diergeneeskunde)), per eindgebruiker (Farmaceutische & Biotechnologiebedrijven, Academische & Onderzoeksinstituten

European Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase II, Fase III, Fase IV) , Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel, Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Farmaceutisch, Medische Hulpmiddelen, Voeding, Overige), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Thuiszorg, Ambulante Chirurgie Centra), Per Type Dienst (Protocolontwerp, Locatie-identificatie, Patiëntenwerving, Laboratoriumdiensten, Bio-analytische Testdiensten, Klinische Proef , Gegevensbeheerdiensten), Per Land (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk)

European Enteral Feeding Market Research Report Information per type apparaat (voedingspomp, enterale spuiten, toedieningssets, verbruiksartikelen), per leeftijdsgroep (volwassenen en kinderen), per toepassing (oncologie, diabetes, hypermetabolisme, neurologische aandoeningen, overige), per eindgebruiker (ziekenhuizen, thuiszorg, ambulante chirurgische centra) en per land (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Nederland, Scandinavië, rest van Europa) – prognose tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Dental Insurance Market,Dental Insurance Market Size,Dental Insurance Market Share,Dental Insurance Market Trends,Dental Insurance Market Analysis