header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Duurzaam datacentermarktrapport Laatste trends en analyse van toekomstige kansen

Apr 10, 2024 9:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Sustainable Data Center Market – (Component (Oplossingen [Stroom, IT, Koeling] en Diensten [Ontwerp en Consulting, Onderhoud en Ondersteuning, Installatie en Implementatie]), Datacentergrootte (Klein en Middelgroot, Groot), Vertical (BFSI, IT en Telecom, Media en Entertainment, Gezondheidszorg, Overheid en Defensie, Retail, Productie, Overige (energie, onderzoek en academische wereld, en transport en logistiek)), Trends, Analyse van de Industrieconcurrentie, Inkomsten en Prognose tot 2031.”

Volgens het meest recente onderzoek van InsightAce Analytic wordt de wereldwijde markt voor duurzame datacenters in 2023 gewaardeerd op USD 73,07 miljard en zal deze naar verwachting in 2031 USD 267,22 miljard bedragen, met een CAGR van 17,9% tijdens de prognoseperiode van 2024-2031.

Gratis voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2353

De markt voor duurzame datacenters is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Naarmate organisaties zich meer bewust worden van het belang van een duurzaam milieu, is de vraag naar datacenters die prioriteit geven aan energie-efficiëntie en CO2-reductie gegroeid. Duurzame datacenters streven ernaar hun milieueffecten te verminderen door middel van verschillende maatregelen, waaronder het gebruik van hernieuwbare energiebronnen, de optimalisatie van koelsystemen en de implementatie van energie-efficiënte infrastructuur. Een van de belangrijkste drijfveren voor deze industrie is het toenemende aantal gegevens dat door organisaties en consumenten wordt gegenereerd. Naarmate de behoefte aan gegevensopslag en -verwerking toeneemt, zoeken bedrijven naar langetermijnoplossingen die aan hun behoeften voldoen en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Daarnaast hebben overheidsregels en -activiteiten ter bevordering van energie-efficiëntie en milieubehoud de implementatie van duurzame praktijken in datacenters versneld. Daarnaast hebben technologische verbeteringen een significante invloed gehad op het creëren van duurzame datacenters. Innovaties op het gebied van koelsystemen, energiebeheer en de integratie van duurzame energie hebben de bedrijfsvoering efficiënter en milieuvriendelijker gemaakt. Deze innovaties hebben niet alleen het energieverbruik verminderd, maar ook de bedrijfskosten.

Lijst van vooraanstaande spelers in de markt voor duurzame datacenters:

 • Equinix
 • Digitaal Vastgoed
 • QTS Vastgoed Trust
 • Vantage Datacenters
 • CyrusOne
 • Compass Datacenters
 • Microsoft
 • AWS
 • Google
 • Apple
 • Meta
 • Delta Elektronica
 • Rittal
 • Eaton
 • Cisco,
 • Nortek Luchtoplossingen
 • Dell-technologieën
 • Asetek
 • Airedale
 • Lenovo
 • Fujitsu
 • Schneider Electric
 • Vertiv
 • Midas Groene Technologieën
 • Cyber Power Systemen
 • Super Micro
 • Tripp Lite
 • Inspur
 • Submer
 • DCX Vloeistof Koeling Bedrijf
 • Hewlett Packard Onderneming
 • Groene revolutie koeling
 • CDP Energie
 • Bxterra vermogenstechnologie
 • ZutaCore
 • Andere prominente spelers

Marktdynamiek:

Drivers-

Digitale transformaties in de hele industrie stimuleren de groeiende vraag naar gegevensopslag en -verwerking. Daarnaast moedigen de toegenomen kennis en toewijding aan milieuduurzaamheid bedrijven aan om groenere methoden te gebruiken. Ten derde zijn er wetten en stimuleringsmaatregelen van de overheid om energie-efficiëntie aan te moedigen en koolstofemissies te verminderen. Ten slotte zullen technologische en innovatieve doorbraken de creatie van energie-efficiëntere infrastructuur en de integratie van hernieuwbare energie mogelijk maken.

Informeer voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2353

Uitdagingen:

Er zijn verschillende beperkingen waarmee rekening moet worden gehouden. Organisaties kunnen het moeilijk vinden om een duurzame infrastructuur te ontwikkelen vanwege de hoge initiële kosten. Daarnaast kan het een uitdaging zijn om duurzame energiebronnen te integreren in datacenteractiviteiten en hun intermitterende aard te beheren. Bovendien kan de schaarste aan ervaren mensen met kennis van duurzaam datacenterontwerp en duurzame bedrijfsvoering de toepassing van duurzame methoden belemmeren.

Regionale trends:

Noord-Amerika had het grootste marktaandeel. De regionale expansie kan worden toegeschreven aan de invoering van energie-efficiëntienormen, wettelijke vereisten en de wens om inspanningen op het gebied van duurzaamheid te ondersteunen. De toenemende groene aanpak bij een groot aantal bedrijven in de regio, als gevolg van een toegenomen milieubewustzijn, draagt ook bij aan de groei. Azië-Pacific zal naar schatting groeien met de hoogste CAGR tijdens de projectieperiode. De snelle economische expansie, het toegenomen dataverkeer, de bezorgdheid over het milieu en de groeiende steun voor internationale duurzaamheidsprogramma’s dragen allemaal bij aan de groei van de regionale markt in Azië-Pacific.

Recente ontwikkelingen:

 • In januari 2024 onthulde Google een duurzaam datacenterproject ter waarde van 1 miljard dollar. Eenmaal volledig ontwikkeld, ondersteunde het 33 hectare grote terrein de uitbreiding van Google’s innovatieve ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en leverde het stroom voor zijn wereldwijd erkende digitale diensten voor bedrijven en particulieren.
 • In november 2023 onthulde Schneider Electric een meerjarig contract van $3 miljard met Compass Datacenters tijdens de bijeenkomst voor investeerders op Capital Markets Day. De overeenkomst bestendigde het reeds bestaande partnerschap tussen de twee organisaties, dat de integratie inhield van hun toeleveringsketens voor de productie en distributie van geprefabriceerde modulaire datacenteroplossingen.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2353

Segmentatie van de markt voor duurzame datacenters

Naar componenten-

 • Oplossingen
  • Koeling
  • Stroom
  • IT
 • Diensten
  • Ontwerp en advies
  • Installatie en implementatie
  • Onderhoud en ondersteuning

Op datacentergrootte

 • Kleine en middelgrote datacenters
 • Grote datacenters

Verticaal

 • BFSI
 • IT en Telecom
 • Media en Amusement
 • Gezondheidszorg
 • Overheid en defensie
 • Detailhandel
 • Productie
 • Overige (energie, onderzoek en academische wereld, en transport en logistiek)

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/sustainable-data-center-market/2353

Waarom zou u dit rapport moeten kopen?

 • Om een uitgebreide analyse van de vooruitzichten voor de wereldwijde Sustainable Data Center-markt te ontvangen
 • Om een overzicht te krijgen van de industrie en toekomstige trends van de wereldwijde Sustainable Data Center-markt
 • Om de drijvende krachten en uitdagingen van de markt voor duurzame datacenters te analyseren
 • Om informatie te krijgen over de waarde van de Sustainable Data Center-markt (US$ miljoen), voorspeld tot 2031.
 • Belangrijke investeringen, fusies & overnames in de wereldwijde Sustainable Data Center marktindustrie

Andere gerelateerde rapporten gepubliceerd door InsightAce Analytic:

Markt voor vloeistofkoeling in datacenters

Markt voor branddetectie en -bestrijding in datacenters

Markt voor koolstofneutrale datacenters

Over ons:

InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Neem contact met ons op:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: 1 718 593 4405
E-mail: [email protected]
Bezoek website: www.insightaceanalytic.com
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:


Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,industry,growth,forecast,trend,2024,scope,sales,research,report