header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Indrukwekkende groei van de markt voor cybermisleiding: Op koers om USD 6,5 miljard te bereiken tegen 2032

Apr 10, 2024 8:00 PM ET

Uit een recent rapport van Market Research Future met de titel “Cyber Deception Market” blijkt dat de wereldwijde markt in 2023 werd gewaardeerd op $ 2,0 miljard. Naar verwachting zal de markt van 2024 tot 2032 groeien met een Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 16,00% en in 2032 een waarde bereiken van $ 6,5 miljard.

Marktoverzicht:

De markt voor cybermisleiding draait om het concept om cybercriminelen te misleiden door bedrieglijke omgevingen te creëren die echte systemen, netwerken of gegevens nabootsen. Door aanvallers in deze misleidende omgevingen te lokken, krijgen organisaties waardevolle inzichten in hun technieken en bedoelingen, waardoor ze hun verdediging kunnen versterken en potentiële bedreigingen effectief kunnen beperken.

Marktsegmentatie:

 1. Misleidingstechnologie: Misleidingstechnologie omvat de inzet van vallen, lokvogels en broodkruimels om aanvallers te misleiden. Het omvat oplossingen zoals honeypots, honeynets en misleidingsgrids. Deze technologieën bieden realtime informatie over bedreigingen, vroegtijdige detectie en verbeterde mogelijkheden om op incidenten te reageren.

 2. Deceptiediensten: Deceptiediensten omvatten beheerde diensten, professionele diensten en adviesdiensten. Deze diensten helpen organisaties bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van effectieve deceptiestrategieën en zorgen voor een optimaal gebruik van deceptietechnologie.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op -.
https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/21556

Belangrijkste spelers op de markt:

 1. Acalvio Technologies: Acalvio Technologies biedt geavanceerde deceptieoplossingen waarmee organisaties geavanceerde bedreigingen effectief kunnen detecteren en erop kunnen reageren. Hun platform combineert machine learning en kunstmatige intelligentie om informatie over bedreigingen in realtime en geautomatiseerde reactiemogelijkheden te bieden.

 2. Illusive Networks: Illusive Networks maakt gebruik van geavanceerde misleidingstechnieken om een dynamisch deceptieweefsel over het netwerk van een organisatie te creëren. Hun technologie detecteert laterale bewegingen binnen het netwerk, waardoor het risico op succesvolle aanvallen wordt geminimaliseerd.

 3. Cymmetria: Cymmetria’s cyber deception platform, MazeRunner, biedt organisaties uitgebreide zichtbaarheid en detectiemogelijkheden. Hun oplossing helpt kwaadaardige activiteiten te identificeren en maakt proactieve jacht op bedreigingen mogelijk.

Laatste nieuws uit de sector:

Recente ontwikkelingen in de cyberdeceptiemarkt zijn onder andere:

 1. Integratie van kunstmatige intelligentie: Kunstmatige intelligentie en machine learning worden steeds meer geïntegreerd in technologieën voor misleiding om de effectiviteit ervan te vergroten. Deze technologieën maken het mogelijk om automatisch realistische lokmiddelen te genereren, zich aan te passen aan veranderende bedreigingen en de detectienauwkeurigheid te verbeteren.

 2. Uitbreiding van deceptiediensten: Op de markt neemt de vraag naar misleidingsdiensten toe, omdat organisaties deskundige begeleiding zoeken om effectieve misleidingsstrategieën te implementeren en te beheren. Dienstverleners breiden hun aanbod uit om aan deze groeiende vraag te voldoen.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | Onmiddellijke levering beschikbaar op –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21556

Drijfveren voor de markt:

 1. Toenemende bezorgdheid over cyberbeveiliging: Met de toenemende frequentie en geavanceerdheid van cyberaanvallen, geven organisaties prioriteit aan cyberbeveiligingsmaatregelen. De behoefte aan proactieve detectie van bedreigingen en reactiemechanismen stimuleert de vraag naar oplossingen voor cybermisleiding.

 2. Vereisten voor naleving van regelgeving: Strenge voorschriften voor gegevensbescherming, zoals GDPR en CCPA, vereisen robuuste cyberbeveiligingsmaatregelen. Deceptietechnologieën helpen organisaties om te voldoen aan de compliance-eisen door geavanceerde detectiecapaciteiten voor bedreigingen te bieden.

Regionaal inzicht:

De markt voor cyberontdekking heeft een aanzienlijk groeipotentieel in verschillende regio’s:

 1. Noord-Amerika: Noord-Amerika domineert de markt voor cyberdeceptie, gedreven door de aanwezigheid van grote aanbieders van cyberbeveiligingsoplossingen en een hoog niveau van bewustzijn op het gebied van cyberbeveiliging. De strenge regelgeving op het gebied van gegevensbescherming in de regio draagt verder bij aan de groei van de markt.

 2. Europa: In Europa wordt steeds meer gebruik gemaakt van cyberdeceptie-oplossingen vanwege de strenge regelgeving op het gebied van gegevensbescherming en het stijgende aantal cyberaanvallen. Verwacht wordt dat de markt in deze regio de komende jaren aanzienlijk zal groeien.

 3. Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific ontpopt zich als een lucratieve markt voor cyberdeceptie-oplossingen. De toenemende digitalisering van bedrijven, in combinatie met een toename van cyberdreigingen, stimuleert de vraag naar geavanceerde cyberbeveiligingsoplossingen, waaronder misleidingstechnologieën.

Blader door het volledige rapport: (inclusief volledige TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen en grafieken) –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyber-deception-market-21556

De markt voor cybermisleiding is klaar voor een aanzienlijke groei nu organisaties ernaar streven om cyberbedreigingen voor te blijven. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën en diensten kunnen organisaties hun cyberbeveiliging verbeteren en waardevolle inzichten krijgen in de tactieken van aanvallers. Omdat de markt zich blijft ontwikkelen, moeten organisaties op de hoogte blijven van de nieuwste trends en investeren in robuuste oplossingen voor cyberdeceptie om hun digitale bezittingen te beschermen.

Toprapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cyber Deception Market,Cyber Deception Market Size,Cyber Deception Market Share,Cyber Deception Market Trends,Cyber Deception Market Analysis,Cyber Deception Industry,Cyber Deception