header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de markt voor gepersonaliseerde en precisieprobiotica met prognose tot 2031

Apr 11, 2024 1:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van het marktbeoordelingsrapport over Global Personalized and Precision Probiotics Market Size, Share & Trends Analysis Report By Application (Gut health, Mental performance, and Others), By End-user (Adults, Children & Teenagers)- Market Outlook And Industry Analysis 2031″.

Gratis sample aanvragen Pagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2065

Gepersonaliseerde en precisie probiotica zijn op maat gemaakte microbiome producten die rekening houden met het individuele microbioom. De productfocus bestaat voornamelijk uit probiotica verkregen uit het microbioom, precisieprobiotica, gepersonaliseerde probiotica, probiotica verstrekt na microbioomtests en aangepaste probiotica opgelegd na microbioomtests.

Gepersonaliseerde probiotica worden specifiek afgestemd op het darmmicrobioom van de persoon door het ontlastingmonster van de persoon te analyseren om de specifieke bacteriën te identificeren die ontbreken of uit balans zijn. Deze probiotica worden dan zo samengesteld dat ze stammen bevatten die waarschijnlijk gunstig zijn voor die persoon.

Naast het individuele microbioom houden precisies probiotica rekening met een breder scala aan factoren, waaronder medische geschiedenis, levensstijl en dieet. Deze probiotica zijn effectiever en specifieker dan conventionele probiotica.

Er zijn verschillende voordelen van gepersonaliseerde probiotica. Ze zijn effectiever dan traditionele probiotica, hebben minder kans op bijwerkingen omdat ze zijn samengesteld op basis van de unieke behoeften van het individu, en kunnen de ontwikkeling van antibioticaresistentie helpen voorkomen omdat ze zich richten op de specifieke bacteriën die het probleem veroorzaken.

Veel bedrijven bieden gepersonaliseerde probiotische producten aan en het veld breidt zich snel uit. De stijgende vraag naar gepersonaliseerde probiotica zet spelers in de probiotica-industrie aan tot strategische samenwerkingen en partnerschappen voor het implementeren van talloze strategieën om aan de groeiende behoeften van consumenten te voldoen.

Enkele van de prominente spelers op de markt voor gepersonaliseerde en precieze probiotica zijn:

 • Amway Korea
 • Sun Genomics
 • Viome Life Sciences, Inc.
 • GUTolution
 • Genefitletics
 • Andere prominente spelers

Nieuwsgierig naar deze laatste versie van het rapport? Informeer voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2065

Dynamiek van de markt:

Drivers:

Het toenemende bewustzijn over de voordelen van precisie probiotica en het toenemende aantal spijsverteringsaandoeningen zijn de belangrijkste factoren die de omzetgroei van de markt voor gepersonaliseerde en precisie probiotica stimuleren. Bovendien zullen de groeiende onderzoeksinitiatieven en investeringen in de innovatie van efficiënte probiotische producten, de technologische vooruitgang in probiotisch onderzoek, de hoge prevalentie van chronische ziekten, het stijgende gezondheidsbewustzijn onder consumenten en de toenemende voorkeur voor natuurlijke gezondheidssupplementen de groei van de markt de komende jaren naar verwachting stimuleren.

Toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om efficiënte probiotische producten te innoveren:

De stijgende O&O-investeringen en strategische activiteiten zoals fusies en overnames, samenwerkingen en partnerschappen door marktspelers voor de ontwikkeling van innovatieve gezondheidsproducten zullen naar verwachting een positieve invloed hebben op de groei van de markt voor gepersonaliseerde en precisieprobiotica tijdens de verwachte periode. In januari 2023 bijvoorbeeld, ging het gepersonaliseerde probioticamerk Floré van Sun Genomics een partnerschap aan met DSM om ‘s werelds enige volledig op maat gemaakte precisieprobiotica aan te bieden.

Uitdagingen:

Factoren zoals de vereiste hoge investeringen voor het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe bacteriestammen, de controle van de stabiliteit in het veld en het risico op besmetting van probiotische levende organismen zullen naar verwachting de groei van de markt belemmeren. Daarnaast blijft de uitgebreide individualiteit van het darmmicrobioom een grote uitdaging bij het herprogrammeren van het darmecosysteem.

Regionale trends:

Noord-Amerika leidde de markt voor gepersonaliseerde en precisie probiotica in 2022 en zal naar verwachting dezelfde trend volgen tijdens de prognoseperiode. Deze dominantie kan te wijten zijn aan het toenemende bewustzijn over de voordelen van gepersonaliseerde probiotica voor het behoud van het algehele welzijn, de toenemende spijsverteringsziekten en gastro-intestinale aandoeningen, en de stijgende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten (Rinxdeepl68 D) om aangepaste probiotische formuleringen te ontwikkelen.

Verder zal de markt in Azië en de Pacific waarschijnlijk snel groeien in de verwachte periode. De groeiende verschuiving naar natuurlijke gezondheidssupplementen, de toenemende voorkeur voor functionele voedingsmiddelen en voedingssupplementen en de voortdurende investeringen in onderzoek naar oplossingen voor de gezondheidszorg zullen naar verwachting tal van kansen bieden voor de expansie van de regionale markt.

Belangrijkste ontwikkelingen in de markt:

 • In juni 2022 lanceerde Amway Korea de precisie probiotica service en zes nieuwe probiotica producten met behulp van de technologieën van het lokale Koreaanse bedrijf Human Effective Microbes (HEM) Pharma.
 • In november 2021 ging Fonterra een partnerschap aan met Sun Genomics om de gezondheidsvoordelen van HN001 en HN019 probiotica beter te onderzoeken en te begrijpen.
 • In juli 2020 werkten Amway en HEM samen aan de ontwikkeling van gepersonaliseerde probiotica ter ondersteuning van het welzijn door middel van darmgezondheidsgerelateerde voordelen, zoals immuniteit, gewichtsbeheersing, huidgezondheid en meer. Dit leidt tot de stijgende trend om gepersonaliseerde probiotica te gebruiken om de gezondheid te verbeteren.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2065

Markt Segmenten

Marktomvang (Waarde US$ Mn) & Voorspellingen en Trendanalyses, 2023 tot 2031 gebaseerd op Toepassing

 • Darmgezondheid
 • Mentale prestaties (hersenmist, slaapproblemen, stemmingsproblemen, ADHD, autismespectrumstoornis)
 • Andere (Slaapproblemen, Eczeem, Gewrichtspijn, Mondgezondheid, Vaginale gezondheid)

Marktomvang (Waarde US$ Mn) & Voorspellingen en Trendanalyses, 2023 tot 2031 op basis van eindgebruiker

 • Volwassenen
 • Kinderen & Tieners

Marktomvang (Waarde US$ Mn) & Voorspellingen en trendanalyses, 2023 tot 2031 op basis van regio

 • Noord-Amerika
 • Europa
 • Azië-Pacific
 • Latijns-Amerika
 • Midden-Oosten & Afrika

Noord-Amerika Gepersonaliseerde en Precisie Probiotica Marktomzet (US$ miljoen) per land, 2023 tot 2031

 • V.S.
 • Canada

Europa Gepersonaliseerde en Precisie Probiotica Marktomzet (US$ miljoen) per land, 2023 tot 2031

 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rusland
 • Rest van Europa

Azië Pacific Gepersonaliseerde en Precisie Probiotica Marktomzet (US$ miljoen) per land, 2023 tot 2031

 • India
 • China
 • Japan
 • Zuid-Korea
 • Australië & Nieuw-Zeeland

Latijns-Amerika Gepersonaliseerde en Precisie Probiotica Marktomzet (US$ miljoen) per land, 2023 tot 2031

 • Brazilië
 • Mexico
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika Gepersonaliseerde en Precisie Probiotica Marktomzet (US$ miljoen) per land, 2023 tot 2031

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten & Afrika

Inzicht in details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/personalized-and-precision-probiotics-market/2065

Waarom zou u dit rapport moeten kopen?

 • Om een uitgebreide analyse van de vooruitzichten voor de wereldwijde markt van gepersonaliseerde en precisie probiotica te ontvangen
 • Om een overzicht te krijgen van de industrie en toekomstige trends in de wereldwijde markt voor gepersonaliseerde en precisie probiotica
 • Om de drijvende krachten en uitdagingen van de markt voor gepersonaliseerde en precisie probiotica te analyseren
 • Informatie krijgen over de waarde van de gepersonaliseerde en precisie probiotica markt (US$ Mn) prognose tot 2031
 • Belangrijke investeringen, fusies & en overnames in de wereldwijde markt voor gepersonaliseerde en precisie probiotica

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,scope,growth,forecast,trend,research,report,2024