header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van zachthout zal naar verwachting USD 1.85.387,9 miljoen bereiken in 2030 met een CAGR van 4,1%.

Apr 11, 2024 5:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Softwood Market Information by Type, Form, End Use, Resistant Capacity, and Region – Forecast till 2032,”De omvang van de naaldhoutindustrie zal groeien van USD 1.39.482,1 miljoen in 2023 tot USD 1.85.387,9 miljoen in 2030, met een snelheid van 4,1% tussen 2023 en 2030.

Marktsamenvatting

Naaldhout is typisch een houtsoort die afkomstig is van verschillende soorten loofbomen zoals spar, ceder, den, behandeld timmerhout en sequoia. Het product wordt meestal geleverd in rechthoekige vormen, zoals palen, rails en planken.

Verder heeft zachthout veelzijdige eigenschappen zoals chemische weerstand, hoge sterkte en waterbestendige eigenschappen. Het is ook goedkoper en groeit sneller dan hardhout, waardoor het de voor de hand liggende keuze is voor de meeste mensen die houtproducten gebruiken. Al deze factoren hebben ervoor gezorgd dat zachthouten timmerhout een van de beste opties is op veel gebieden, waaronder de bouw- en verpakkingsindustrie en de productiesector.

De snelle groei van de bouw en de verwerkende industrie zal de vraag naar zachthouten timmerhout stimuleren. Naaldhout wordt veel gebruikt voor binnenmuren en dakconstructies in de bouw. Daarnaast kan het worden gebruikt in deuren en armaturen, naast andere bouwonderdelen. Omgekeerd wordt het in de productiesector veel gebruikt voor het maken van meubels, met name houtsnijwerk. Deze aspecten vergroten de behoefte aan zachthout, wat verder bijdraagt aan de groei van het marktaandeel in de projectieperiode.

Een proefexemplaar van het rapport is te vinden op: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/20678

Concurrentielandschap van de markt:

  • Weyerhaeuser
  • Georgia-Pacific
  • Sierra Pacific Industries
  • Interfor Corporation
  • Canfor Corporation
  • West Fraser Hout
  • Tolko Industries
  • UPM
  • Kronospan
  • Metsa Groep

Behandelde markt USP:

Marktdrivers:

In de bouw, zowel commercieel als residentieel, wordt naaldhout voornamelijk gebruikt als bouwmateriaal. De markt voor zachthouten timmerhout is afhankelijk van de bouwsector. Een toename in bouwactiviteiten en uitbreiding van de bouwsector zullen naar verwachting een positieve invloed hebben op de markt voor zachthouten timmerhout. Bovendien wordt zachthout veel gebruikt voor het maken van meubels en houtsnijwerk. In vergelijking met hardhouten bomen veroorzaken zachthouten bomen niet veel schade aan het milieu omdat ze sneller weer aangroeien. Dit zorgt ervoor dat er altijd genoeg van is, wat leidt tot meer gebruik van deze houtsoort in verschillende toepassingen.

Door het omzeilen van strenge overheidsregels/voorschriften met betrekking tot het kappen van bomen, groeit het veel sneller dan hardhout, waardoor meerdere oogsten van dezelfde plantage mogelijk zijn. De cederboom heeft bijvoorbeeld hout dat langzaam scheurt en daarom wordt het gebruikt voor verschillende constructies en productiedoeleinden. Dit alles draagt bij aan een grotere vraag naar zachthoutmateriaal.

Naaldhout wordt al vele jaren universeel gebruikt in de bouw en binnenafwerking. Vervolgens heeft de groei in de vastgoedsector geleid tot een toename van het aantal woningbouwverenigingen, kantoorruimtes, commerciële complexen en woongebouwen. Wereldwijd betekent dit een grote vraag vanuit verschillende industrieën. De groeiende bouwsector is de drijvende kracht achter de groei van de markt.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/20678

Beperkingen in de markt:

Sommige soorten zachthout zijn gevoelig voor insecten. Dit beperkt het gebruik van zachthouten timmerhout. Bovendien is vurenhout zwakker. Dit betekent een zwakke vraag naar vuren timmerhout, wat de groei van de markt voor zachthouten timmerhout vertraagt. Moderne technologie heeft substituten voor zachthouten timmerhout gecreëerd. Dit zal naar verwachting de groei van de zachthouten timmerindustrie beïnvloeden.

Markt segmentatie

De wereldwijde naaldhoutmarkt is gesegmenteerd per type: ceder, douglasspar, den, spar, sequoia en andere.

De indeling van de naaldhoutmarkt naar vorm omvat multiplex, hout, timmerhout en fineerhout.

Muren, dakbedekking, underlayment, omheiningen, meubels en anderen zijn de naaldhout marktsegmenten per eindgebruik.

De weerstandscapaciteit verdeelt de naaldhoutmarkt in vochtbestendig, brandbestendig, termietenbestendig en chemisch resistent.

Blader door het volledige rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/softwood-market-20678

Regionaal inzicht

Tijdens de prognoseperiode zal de Noord-Amerikaanse naaldhoutmarkt naar verwachting met een aanzienlijke CAGR groeien en het grootste marktaandeel hebben in 2022. Bijgevolg spelen technologische vooruitgang en doorbraken in bosbouwpraktijken en houtverwerking een vitale rol in het verbeteren van de efficiëntie en het concurrentievermogen binnen deze sector.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Construction Market Size, Share & Forecast Report 2032

Bouw en sloop Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

Glazen Vliesgevel Marktomvang, Aandeel & Prognoserapport 2032

Brandbeveiligingssysteem Buizen Marktgrootte & Aandeel Rapport 2032

Bouwtape Markt grootte, Aandeel & Voorspellingsrapport 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Softwood,Softwood Market,Softwood Industry,Softwood Market Size,Softwood Market Share,Softwood Market Forecast