header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Exoskelet marktonderzoek gebaseerd op omvang, aandelen, kansen, industriële trends en prognose tot 2032

Apr 11, 2024 8:00 PM ET

MRFR_Logo

Exoskeleton Market Research Report Information Per Component (Hardware, Software), Per Type (Aangedreven, Passief), Per Lichaamsdeel (Onderste Extremiteiten, Bovenste Extremiteiten, Volledig Lichaam), Per Mobiliteit (Stationair, Mobiel), Per Structuur (Stijve Exoskeletten, Zachte Exoskeletten), Per Vertical (Gezondheidszorg, Defensie, Industrieel, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

De markt voor exoskeletten zal naar verwachting groeien van USD 1,11 miljard in 2023 tot USD 16,0 miljard in 2032, met een CAGR van 39,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Technologie voor exoskeletten is de belangrijkste ontwikkelingsfactor die de markt positief zal beïnvloeden. Innovatie omvat lichtgewicht, ergonomisch ontwerp, intelligente besturing met kunstmatige intelligentie en verbetering van de energiebron, bijvoorbeeld door het gebruik van batterijen. Deze innovaties zijn bedoeld om exoskeletten op het niveau van de gebruikers en daarbuiten te brengen, waardoor ze vriendelijker, efficiënter en bruikbaarder worden op gebieden als gezondheidszorg, defensie en productie. Door de aard van deze driver zal de CAGR van de markt versneld worden.

Daarnaast spelen pakken die de mens bedekken (exoskeletten) een groeiende rol in de gezondheidszorg. Exoskeletten voor revalidatietherapieën zijn ontworpen om mensen met een handicap te helpen en het herstel te ondersteunen van patiënten die een trauma hebben opgelopen of een operatie hebben ondergaan. De markt laat een toename zien in de vraag naar exoskeletten die helpen bij aandoeningen aan het bewegingsapparaat en oplossingen bieden voor verlamde mensen op het gebied van mobiliteit. Het past ook bij de algemene doelstelling om de leefomstandigheden in ziekenhuizen te verbeteren en bij de ontwikkeling van ondersteunende technologieën in de gezondheidszorg.

Industriële technologie is voortdurend in ontwikkeling en exoskeletten worden steeds vaker gebruikt om de productiviteit en veiligheid van werknemers te verhogen. Met exoskeletten kunnen werknemers die bepaalde fysiek veeleisende taken uitvoeren de fysieke belasting en vermoeidheid verminderen, wat leidt tot een hogere productiviteit van de werknemers en minder letsel. Buitenlandse bedrijven die investeren in productie, bouw en logistiek maken gebruik van exoskeletten om personeel te ondersteunen bij het tillen van zware lasten en het uitvoeren van repetitieve handelingen, wat leidt tot een veiligere en effectievere productieomgeving. Alles bij elkaar hebben de bovenstaande factoren het potentieel aangetoond van de exoskelettechnologie voor het herdefiniëren van verschillende industrieën naarmate deze volwassener wordt.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20683

Analyse per segment

De segmentatie van de exoskeletmarkt op basis van componenten omvat hardware en software.

De segmentatie van de exoskeletmarkt op basis van type omvat aangedreven, passieve.

De segmentatie van de exoskeletmarkt op basis van lichaamsdeel omvat de onderste extremiteiten, de bovenste extremiteiten en het volledige lichaam.

De segmentatie van de exoskeletmarkt op basis van mobiliteit omvat stationair, mobiel.

De marktsegmentatie van exoskeletten op basis van structuur omvat stijve exoskeletten en zachte exoskeletten.

De marktsegmentatie van exoskeletten op basis van verticale marktsegmenten omvat gezondheidszorg, defensie, industrie en andere.

Concurrentiedynamiek

Grote spelers in de exoskeletmarkt, waaronder Ekso Bionics, Hocoma, Lockheed Martin Corporation, Suit X, Rex Bionics Plc, RB3D, ReWalk Robotics Ltd, Cyberdyne, Inc en ActiveLink, proberen de marktvraag te vergroten door te investeren in onderzoek en ontwikkeling.

Regionaal overzicht

Het Noord-Amerikaanse marktaandeel van exoskeletten zal de markt domineren vanwege de immense hoeveelheid technologische innovatie en R & D die een rol spelen bij de ontwikkeling van high-end exoskelettechnologieën. Bijgevolg zal de omvang van de markt alleen krimpen in de regio’s in de wereld die deze technologie benutten.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de markt voor exoskeletten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/exoskeleton-market-20683

Van alle andere markten neemt de Europese markt de tweede plaats in, omdat deze apparaten patiënten met ruggenmergletsel in staat stelden opnieuw deel te nemen aan programma’s voor medische revalidatie en gezondheidszorg, die het meest werden toegepast. Bovendien had de Duitse exoskeletmarkt het grootste marktaandeel, terwijl de Britse exoskeletmarkt de grootste groei van de Europese markt voor zijn rekening nam.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

De skeletmarkt van Azië-Pacific verwacht de hoogste CAGR van 2023 tot 2032. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door de snelle toename naast verstedelijking die een markt creëert van dezelfde oplossingen gericht op de verbetering van de efficiëntie van werknemers. Bovendien heeft China het grootste marktaandeel in de regio Azië-Pacific, terwijl de Indiase markt voor exoskeletten het hoogste groeipercentage laat zien.

Informatie overhet marktonderzoeksrapport DNA-polymerase per type (Taq-polymerase, Pfu-polymerase, eigen enzymmengsels), per toepassing (polymerasekettingreactie, DNA-sequencing, DNA-klonering, SNP-analyse, Next Generation Sequencing), per eindgebruiker (biofarmaceutische bedrijven, academische en onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en diagnostische centra, moleculaire diagnostische bedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

United States Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase 1, Fase 2, Fase 3 en Fase 4), Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel en Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Vaccin, Cel& Gentherapie, Kleine Moleculen, en andere toepassingen), op indicatie (autoimmuun/ontsteking (reumatoïde artritis, multiple sclerose, osteoartritis, prikkelbare darm syndroom (IBS), andere), pijnbestrijding (chronische pijn, acute pijn), oncologie (bloedkanker, vaste tumoren, andere), aandoeningen van het CZS

CRISPR Technology Market Research Report Information By Product & Services (Producten, [CRISPR-kits & enzymen, CRISPR-bibliotheken, EN andere producten (ontwerphulpmiddelen, antilichamen, andere reagentia)] en Service [gRNA-ontwerp & vectorconstructie, cellijnengineering, screeningdiensten, en andere diensten (Epigenoombewerking en transcriptionele activering)]), per toepassing (Ontdekken van geneesmiddelen & Ontwikkeling, Landbouw en andere toepassingen (Biobrandstoffen, Diergeneeskunde)), per eindgebruiker (Farmaceutische & Biotechnologiebedrijven, Academische & Onderzoeksinstituten

European Clinical Trials Market Research Report Information Per Fase (Fase II, Fase III, Fase IV) , Per Studieopzet (Observationeel, Interventioneel, Uitgebreide Toegang), Per Toepassing (Farmaceutisch, Medische Hulpmiddelen, Voeding, Overige), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Thuiszorg, Ambulante Chirurgie Centra), Per Type Dienst (Protocolontwerp, Locatie-identificatie, Patiëntenwerving, Laboratoriumdiensten, Bio-analytische Testdiensten, Klinische Proef , Data Management Diensten), Per Land (Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Rest van Europa)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Exoskeleton Market,Exoskeleton Market Size,Exoskeleton Market Share,Exoskeleton Market Analysis,Exoskeleton Market Trends