header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grootte, aandeel, segmentatie, regionale analyse en groeivoorspellingen van de Maleisische bouwmarkt tegen 2030 YTL Corporation Berhad, IJM Corporation Berhad, Gamuda Berhad, UEM Group Berhad

Apr 11, 2024 7:00 PM ET

De bouwsector zal naar verwachting groeien van USD 41,63 miljard in 2023 tot USD 82,96 miljard in 2032, met een CAGR van 9,00% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Concurrentielandschap

Grote spelers in de bouwmarkt proberen de marktvraag te vergroten door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, waaronder YTL Corporation Berhad, IJM Corporation Berhad, Gamuda Berhad, UEM Group Berhad, Malaysian Resources Corporation Berhad, WCT Holdings Berhad, WCE Holdings Berhad, Hock Seng Lee Berhad, Mudajaya Group Berhad, Muhibbah Engineering (M) Bhd.

Ontvang een gratis proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21317

Markt Dynamiek

Bouwactiviteit als gevolg van grootschalige infrastructuurprojecten en stijgende lokale en buitenlandse investeringen in Maleisië CAGR van de bouwmarkt. De marktgroei zal naar verwachting aanhouden met 4,4% in 2024. Bevolkingsexpansie, verstedelijking en een stijgend besteedbaar inkomen hebben de vraag naar woningen en woningbouwprojecten doen toenemen. Als reactie op de toenemende vraag bouwen grote ontwikkelaars op grote schaal appartementen, appartementencomplexen en grondprojecten om aan de woningbehoefte te voldoen. De bouwactiviteit stimuleert de vraag naar cement, staal en baksteen en komt ten goede aan engineering, architectuur en interieurontwerp. De bouw genereert ook geld en banen. De Maleisische bouwsector is afhankelijk van investeringen in woningbouwprojecten, wat de groei van de markt stimuleert.

De marktgroei wordt ook gestimuleerd door overheidsinitiatieven zoals de aanleg van snelwegen, bruggen, luchthavens, spoorwegen en havens en de uitbreiding en wederopbouw van bestaande infrastructuur om van Maleisië een natie met een hoog inkomen en een regionale economische grootmacht te maken. De economie van Maleisië heeft betere infrastructuur nodig om industriële expansie te bevorderen, investeringen aan te trekken en te concurreren. Daarom zijn de voortdurende investeringen van de overheid in de ontwikkeling van de infrastructuur de drijvende kracht achter de bouwsector, als aanvulling op de groeiende woningbouw en als aanjager van inkomsten.

Naarmate de infrastructuur en de groene bouw toenemen, zal de Maleisische bouwmarkt naar verwachting groeien. Er is bouwmaterieel nodig voor verschillende transport-, telecommunicatie- en energieprojecten. Groene bouw gebruikt minder grondstoffen, produceert minder afval en zorgt voor gezonde leefruimtes.

De bouwsector in Maleisië had te lijden onder COVID-19. Zonder belangrijke of vereiste diensten werden de meeste bouwwerkzaamheden stilgelegd tijdens het Movement Control Order. Aannemers moesten nog steeds strikte gezondheids- en veiligheidsnormen (“SOP’s”) toepassen op bouwplaatsen nadat het MCO was ingetrokken. Door de verstoring konden ze hun werk niet afmaken.

Segmentale analyse

De segmentatie van de bouwmarkt in Maleisië, op basis van sector, omvat infrastructuurbouw, woningbouw, energie- en utiliteitsbouw, commerciële bouw en industriële bouw.

De Maleisische Bouwmarkt segmentatie, gebaseerd op type, omvat Toevoegingen, Sloop en Reconstructie, en Nieuwbouw.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21317

Belangrijkste spelers:

  • YTL Corporation Berhad

  • IJM Maatschappij Berhad

  • Gamuda Berhad

  • UEM Groep Berhad

  • Maleisische Hulpbronnen

  • WCT Holdings Berhad

  • WCE Holdings Berhad

  • Hock Seng Lee Berhad

  • Mudajaya Groep Berhad

  • Muhibbah Engineering (M) Bhd

Regionaal overzicht

De bouwsector in Maleisië is een belangrijk segment dat bijdraagt aan economische groei en ontwikkeling door middel van een verscheidenheid aan projecten, waaronder commerciële, residentiële, industriële en infrastructuurprojecten. Met een snel verstedelijkende bevolking en lopende stadsvernieuwingsprojecten blijft de bouwsector groeien, waardoor investeringen worden aangetrokken en innovatie in bouwtechnieken en materialen wordt gestimuleerd. Bovendien heeft de overheid verschillende maatregelen en beleidslijnen uitgevaardigd om milieuvriendelijk bouwen te bevorderen, waaronder de verplichte naleving van groene bouwnormen voor bepaalde soorten constructies. De overheid heeft geïnvesteerd in infrastructuurprojecten om transportnetwerken, communicatie en openbare diensten te verbeteren. De bouwsector in Maleisië omarmt digitale technologie en Building Information Modeling (BIM)-oplossingen om het projectbeheer te verbeteren, bouwprocessen te optimaliseren en de participatie van belanghebbenden te stimuleren.

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/malaysia-construction-market-21317

Gerelateerde rapporten:

Construction Composites Market Grootte, Aandeel & Prognose 2032

Marktomvang pijpleidingbouw, marktaandeel & Prognose 2032

Constructie Reparatie Composieten Marktomvang, Aandeel & Prognose Rapport 2032

Bouwnagels Marktgrootte, Aandeel & Prognoserapport 2032

Bouwstoffen Marktgrootte, Aandeel, Groei | Rapport, 2030

Omvang, aandeel, groei van de modulaire bouw voor hoogbouwmarkt| Rapport, 2032

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Malaysia Construction Market,Malaysia Construction Market size,Malaysia Construction Market trends,Malaysia Construction Market Growth,Malaysia Construction Market Demand,Malaysia Construction Market Analysis,Malaysia Construction Market Price