header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van Plantaire Fasciitis Behandeling zal tegen 2032 naar verwachting een gezonde waarde bereiken van USD 8,20 miljard met een CAGR van 23,50%.

Apr 11, 2024 12:50 PM ET

Plantaire fasciitis behandeling marktonderzoeksrapport informatie per type (medicatietherapie, oraal, parenteraal, orthesen, schokgolftherapie, chirurgie, intracorporale pneumatische schokgolftherapie en anderen), behandelingstype (farmacologische behandeling, orthesen, schokgolftherapie, chirurgie en andere behandelingstypes), eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Volgens een uitgebreid rapport van Market Research Future (MRFR) zal de markt voor de behandeling van fasciitis plantaris tussen 2023 en 2032 spectaculair groeien van 1,5 miljard dollar in 2023 tot 8,20 miljard dollar in 2032, met een spectaculair tempo van 23,50% tussen 2023 en 2032.

Hielpijn wordt veroorzaakt door fasciitis plantaris. Fascia plantaris is bindweefsel dat de voetspieren en voetboog ondersteunt en dat van de hiel naar de tenen loopt. Wanneer het ontstoken of geblesseerd raakt, kan het fasciitis plantaris veroorzaken. Mensen met overgewicht en atleten hebben echter een hogere incidentie van 40 – 60 jaar. Volgens rapporten van het NCHS (National Center for Health Statistics) lijden wereldwijd jaarlijks meer dan een miljoen mensen aan deze aandoening.

Ontvang gratis voorbeeldbrochure in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21327

Enkele van de mogelijke behandelingsopties zijn orthopedische schoenen, schokgolftherapie en medicijnen die ontstekingen verminderen, naast andere keuzes in het geval van fasciitis planter. Vanwege de wereldwijde obesitas is het voor alle inwoners van de wereld belangrijk om kennis te vergaren over hoe ze hun fasciitis plantaris het beste kunnen behandelen. Alleen al in 2016 telde de WHO zeshonderdvijftig miljoen mensen met obesitas; bovendien zal dit blijven toenemen, waardoor er de komende dagen ook meer zakelijke kansen voor de markt van fasciitis plantaris zullen ontstaan.

Concurrentielandschap van de markt:

Enkele van de prominente bedrijven op de markt voor de behandeling van fasciitis plantaris zijn-

 • Bayer AG (Duitsland)
 • SUPERFEET WORLDWIDE, LLC (V.S.)
 • Bauerfeind USA Inc.
 • Ottobock (Duitsland)
 • Recover Sports Medicine (Australië)
 • Shapecrunch (India)
 • 3M (V.S.)
 • OrthoBethesda (VS)
 • Apothecary Products, LLC (VS)
 • Ellis & Badenhausen (V.S.)
 • SYNXSOLE PTY LTD. (Australië)
 • Revance Therapeutics (VS)

Marktsegmentatie

De markt voor Plantaire Fasciitis behandeling wordt op basis van type gesegmenteerd in oraal, parenteraal, orthesen, schokgolftherapie, chirurgie, intracorporale pneumatische schokgolftherapie enz.

Farmacologische behandeling; Orthopedische hulpmiddelen; Schokgolftherapie; Chirurgie; Andere behandelingstypes – gebaseerd op het type behandeling.

Ziekenhuizen, klinieken en andere – afhankelijk van het eindgebruik behandeling.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Plantaire Fasciitis Behandeling: https://www.marketresearchfuture.com/reports/plantar-fasciitis-treatment-market-21327

Plantaire fasciitis behandeling markttrends:

Marktdrivers:

Toename van hielklachten en gebruik van inlegzolen stimuleren de markt. Omdat er meer oplossingen beschikbaar zijn voor ernstige plantaire fasciitis hielpijn, kan iedereen deze ontwikkelen. Omdat meer mensen overgewicht hebben en hielfasciitis krijgen, groeit de markt. Onderzoek in The Journal of Pain van het National Center for Integrative and Complementary Health (NCCIH) identificeerde een sterk verband tussen hielfasciitis en BMI.

Fasciitis plantaris komt vaker voor bij oudere mensen en naarmate de bevolking ouder wordt, kunnen meer mensen voetproblemen krijgen, waardoor extra behandelingsopties nodig zijn. Door toegenomen activiteit, obesitas en veranderingen in levensstijl komt fasciitis plantaris steeds vaker voor. Dit motiveert meer mensen om het te laten behandelen. Nieuwe behandelingen voor fasciitis plantaris worden steeds gemakkelijker en effectiever naarmate de medische technologie voortschrijdt. Het aantal mensen dat lijdt aan fasciitis plantaris en andere voetaandoeningen neemt toe naarmate meer mensen aan sport doen of naar buiten gaan. Dit stimuleert de marktontwikkeling voor efficiënte behandeloplossingen voor sporters en drukbezette mensen.

Orthesen zijn braces die zwakke spieren ondersteunen tijdens het lopen of rennen. Ze zorgen er ook voor dat patiënten zich comfortabel voelen door contracturen, die na verloop van tijd korter worden door strakke spieren of pezen, uit te stellen. Orthesen kunnen overdag worden gebruikt of ‘s nachts tijdens het slapen. De toestand van de patiënt bepaalt de keuze van de orthese.

Beperkingen in de markt:

De belangrijkste beperking op de groei van de markt voor fasciitis plantaris is de geringe bekendheid van deze aandoening en de hoge kosten die gepaard gaan met de behandeling.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21327

Regionaal inzicht in de markt

De markt voor Plantaire Fasciitis behandeling in Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de snelste CAGR van 4,9% in de periode 2023-2032 als gevolg van een toename van sportactiviteiten en de beschikbaarheid van gezondheidszorg, wat resulteert in meer toegang tot betere gezondheidszorgfaciliteiten, terwijl China een groot deel van het marktaandeel in handen heeft, terwijl India in de onderzoeksperiode de hoogste groei heeft laten zien in de regio Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:Top of Form

Marktonderzoeksrapport over het Rett-syndroom – Marktvoorspelling tot 2032

Marktonderzoeksrapport over hematopoëtische stamceltransplantatie – Marktvoorspelling tot 2032

Microplate scanner marktonderzoeksrapport – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Plantar Fasciitis Treatment Market,Plantar Fasciitis Treatment Market Size,Plantar Fasciitis Treatment Market Share,Plantar Fasciitis Treatment Market Growth,Plantar Fasciitis Treatment Market Trends,Plantar Fasciitis Treatment Market Analysis,Plantar Fasciitis Treatment Market Research,Plantar Fasciitis Treatment Market Report