header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Klinische biomarkers marktrapport – Uitgebreide dekking van de winstbronnen

Apr 11, 2024 1:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Clinical Biomarkers Market – (Per Aanbod (Product (Efficacy Biomarker (Diagnostische Biomarker, Voorspellende Biomarker, Prognostische Biomarker), Veiligheids Biomarker, Validatie Biomarker), Service (Genomic Biomarker Service, Tissue Biomarker Service, Cell Service, Proteomics Service), Per Klinisch Gebied (Kanker Biomarkers (Borstkanker Biomarker, Longkanker Biomarker, Colorectale Kanker Biomarker, Prostaatkanker Biomarker, Andere), Cardiale Biomarkers, Neurologische Biomarkers, Infectieziekten, Immunologische Biomarkers, Niet-Invasieve Prenatale Testen, Andere Klinische Gebieden), Per Technologie (Next-Generation Sequencing (NGS), Polymerase Chain Reaction (PCR), Immunohistochemie (IHC), Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA), Andere technologieën), per eindgebruiker (Contract Research Organizations (CRO’s), onderzoeks- en academische laboratoria, biofarmaceutische en biotechbedrijven, diagnostische centra, andere eindgebruikers)), trends, analyse van de industriële concurrentie, inkomsten en prognose tot 2031.”

Volgens het meest recente onderzoek van InsightAce Analytic wordt de wereldwijde markt voor klinische biomarkers in 2023 gewaardeerd op 25,02 miljard dollar en zal deze in 2031 naar verwachting 47,25 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 8,54% tijdens de prognoseperiode van 2024-2031.

Gratis sample aanvragen: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2324

Klinische biomarkers zijn meetbare biologische parameters die helpen de ontwikkeling van een ziekte te begrijpen en een vroege diagnose te stellen. Fabrikanten en dienstverleners in de wereldwijde markt voor klinische biomarkers bieden eigen biomarkertestproducten en -diensten aan voor onderzoek en klinische diagnostiek. Het onderzoek beschouwt tests die vertrouwen op diverse technologieën voor uiteenlopende onderliggende toepassingen bij kanker- en niet-kankeraandoeningen om biomarkers te identificeren.

Zorgaanbieders steken middelen in klinische biomarkers om aan de vraag van de industrie te voldoen, en het stijgende aantal toepassingen in sectoren zoals medicijnontwikkeling en ziekterisicobeoordeling is de drijvende kracht achter de marktexpansie – veel verschillende soorten testen en methodologieën om biomarkers voor diverse ziekten te helpen creëren. Het ontbreken van betalingsvoorschriften in zowel ontwikkelingslanden als ontwikkelde landen draagt echter bij aan de wereldwijde beperking van de markt voor deze biomarkers. Dit draagt bij aan de groeiende kankerepidemie en het aantal patiënten dat diagnostische tests nodig heeft.

Lijst van prominente spelers op de markt voor klinische biomarkers:

 • F. Hoffmann-La Roche AG
 • Epigenomics AG
 • Abbott
 • Thermo Scientific Inc
 • General Electric
 • Eurofins Wetenschappelijk
 • Johnson & Johnson Services, Inc.
 • QIAGEN
 • Bio-Rad Laboratories, Inc.
 • Siemens Healthineers AG
 • Merck KGaA
 • PerkinElmer Inc.
 • Agilent Technologies, Inc.
 • DiaMetra
 • Anderen

Marktdynamiek:

Drivers-

De groeiende vraag naar klinische biomarkers wordt gevoed door de behoefte aan verbeterde producten als antwoord op het voortdurend stijgende aantal kankergevallen. Met behulp van anorganische technieken, zoals productlanceringen, passen verschillende grote bedrijven hun technologie aan om te voldoen aan de behoefte van de markt aan technologisch geavanceerde goederen en diensten. Wereldwijd worden steeds meer mensen getroffen door verschillende vormen van kanker. De incidentie van kanker neemt toe, vooral door nauwkeurigere diagnostische instrumenten en screeningsprogramma’s.

Nieuwsgierig naar deze laatste versie van het rapport? Informeer voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2324

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdagingen zijn de hoge kosten, een tekort aan bekwame mensen en een gebrek aan normen en protocollen als gevolg van lockdowns en isolatie in opkomende landen, waarvan wordt voorspeld dat ze de groei van de markt voor klinische biomarkers zullen vertragen. Het klinische nut en de kosteneffectiviteit van de biomarkertests moeten worden bewezen om beslissingen over terugbetaling te kunnen nemen. Het bewijs hiervoor komt van statistieken over de nauwkeurigheid van de test, klinische resultaten, effecten op de behandeling van patiënten en potentiële kostenbesparingen. Het opbouwen van het vereiste bewijs kan een lastige en tijdrovende taak zijn, vooral wanneer het gaat om nieuwe biomarkers. De marktbeschikbaarheid en marktpenetratie van biomarkertests kan worden belemmerd door een beperkte terugbetalingsdekking of vertragingen in terugbetalingsbeslissingen, vooral voor nieuwe of innovatieve biomarkers.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt voor klinische biomarkers zal naar verwachting een groot marktaandeel in inkomsten registreren. Er wordt verwacht dat deze markt in de nabije toekomst met een hoge CAGR zal groeien vanwege het toegenomen gebruik van geavanceerde technologie, zoals sequencing van de volgende generatie, en een toename van onderzoeken die de doeltreffendheid van biomarkers bij kankerdiagnose, medicijnontwikkeling en efficiëntie aantonen. Daarnaast had Europa een aanzienlijk aandeel in de markt omdat laboratoria in dit gebied steeds meer gebruik maken van biomarker-gebaseerde testen voor kankerdetectie en omdat ze ook modernere technologische hulpmiddelen gebruiken.

Recente ontwikkelingen:

 • In Feb 2024 heeft Johnson & Johnson de primaire bevindingen vrijgegeven van twee belangrijke onderzoeken waarbij nipocalimab wordt gebruikt: het VIVACITY-onderzoek, dat momenteel loopt bij volwassenen met gMG, en het DAHLIAS-onderzoek, dat momenteel loopt bij mensen met de ziekte van Sjögren (SjD).
 • In februari 2024 werken Abbott en Fujirebio samen om een test voor neurofilament-lichtketen (NfL) aan te bieden die alleen voor onderzoek kan worden gebruikt. De neurologische biomarkertest zal toegankelijk zijn op Abbott’s Alinity I instrument en zal worden verstrekt aan onderzoekers die studies uitvoeren om het nut van de NfL biomarker aan te tonen, zoals de bedrijven hebben verklaard. De bedrijven zijn van plan om de test in 2025 uit te brengen, waardoor het de eerste RUO-test voor het Alinity I-systeem wordt. De bedrijven vermeldden dat NfL wordt onderzocht als biomarker voor veel neurologische aandoeningen zoals multiple sclerose, de ziekte van Alzheimer en traumatisch hersenletsel.
 • In juni 2023 verklaarde Roche dat zijn Elecsys® beta-Amyloid (1-42) CSF II (Abeta42) en Elecsys® Total-Tau CSF-tests (tTau) goedkeuring hadden gekregen van de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) in het kader van het 510(k)-proces. De Elecsys AD CSF Abeta42- en tTau-tests kwantificeren beta-amyloïde en tau-eiwitten, twee indicatoren van de pathologie van Alzheimer, bij personen van 55 jaar en ouder die een evaluatie voor de ziekte ondergaan.

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2324

Segmentatie van de markt voor klinische biomarkers-

Per aanbod

 • Product
  • Biomarker werkzaamheid
   • Diagnostische Biomarker
   • Voorspellende Biomarker
   • Prognostische Biomarker
  • Veiligheid Biomarker
  • Validatie Biomarker
 • Dienst
  • Genomische biomarker
  • Biomarker voor weefsels
  • Celdienst
  • Proteomica

Per klinisch gebied

 • Biomarkers voor kanker
  • Biomarker Borstkanker
  • Biomarker Longkanker
  • Biomarker colorectale kanker
  • Prostaatkanker Biomarker
  • Andere
 • Biomarkers hart
 • Neurologische Biomarkers
 • Infectieziekte
 • Immunologische Biomarkers
 • Niet-invasieve prenatale testen
 • Andere klinische gebieden

Per technologie

 • Volgende generatie sequentiebepaling (NGS)
 • Polymerase Kettingreactie (PCR)
 • Immunohistochemie (IHC)
 • Enzymgekoppelde Immunosorbent Assay (ELISA)
 • Andere technologieën

Per eindgebruiker

 • Contractonderzoeksorganisaties (CRO’s)
 • Onderzoeks- en academische laboratoria
 • Biofarmaceutische en Biotech bedrijven
 • Diagnostische centra
 • Andere eindgebruikers

Per regio-

Noord-Amerika

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/clinical-biomarkers-market/2324

Waarom zou u dit rapport moeten kopen?

 • Om een uitgebreide analyse van de vooruitzichten voor de wereldwijde Clinical Biomarkers markt te ontvangen
 • Om een overzicht van de industrie en toekomstige trends van de wereldwijde Klinische Biomarkers markt te ontvangen
 • Om de drijvende krachten en uitdagingen van de Clinical Biomarkers markt te analyseren
 • Om informatie te krijgen over de waarde van de Klinische Biomarkers markt (US$ Mn) voorspeld tot 2031
 • Belangrijke investeringen, fusies & overnames in de wereldwijde Clinical Biomarkers marktindustrie

Andere gerelateerde rapporten gepubliceerd door InsightAce Analytic:

Voorspellende Biomarkers Markt

Biomarkermarkt op basis van bloed

Markt van digitale biomarkers

Markt voor biomarker ontdekkingsdiensten

Over ons:

InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Neem contact met ons op:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: 1 718 593 4405
E-mail: [email protected]
Bezoek website: www.insightaceanalytic.com
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,market,sales,trend,growth,forecast,scope,research,report,2024,pharma