header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De DNA-polymerasemarkt is wereldwijd sterk in opkomst: aandeel, groeigrootte, belangrijkste segmenten en prognose tot 2032

Apr 12, 2024 6:00 PM ET

MRFR_Logo

Informatie over het marktonderzoeksrapport DNA-polymerase per type (Taq-polymerase, Pfu-polymerase, eigen enzymmengsels), per toepassing (polymerasekettingreactie, DNA-sequencing, DNA-klonering, SNP-analyse, Next Generation Sequencing), per eindgebruiker (biofarmaceutische bedrijven, academische en onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en diagnostische centra, moleculaire diagnostische bedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De DNA-polymerasemarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,4 miljard in 2023 tot USD 0,6 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,80% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Marktsamenvatting

Een set enzymen, DNA polymerase, vergemakkelijkt het replicatieproces. Dit is een proces waarvan het hoofddoel is om het DNA van de cel te dupliceren wanneer deze zich deelt. De toevoeging van voedingsstoffen aan de 3’OH-groep zorgt ervoor dat DNA langer wordt en in lengte toeneemt met elke nieuwe nucleotide die wordt toegevoegd. Deze eigenschap is belangrijk voor de erfelijkheid omdat al het genetisch materiaal probleemloos wordt doorgegeven aan een volgende generatie.

De marketingtrends zetten ook aan tot verdere ontwikkeling van polymerasekettingreactie- en desoxyribonucleïnezuursequentietechnologieën in zowel onderzoeks- als klinische toepassingen. Er zal meer vraag zijn naar gepersonaliseerde gezondheidszorg, gedreven door de vooruitgang in genetisch onderzoek. Daarom is deze markt gegroeid door de toename van infectieziekten en genetische aandoeningen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21332

Trends in de DNA-polymerasemarkt

Marktdrivers:

De DNA-polymerasemarkt is aanzienlijk gegroeid door de introductie van geavanceerde CRISPR-Cas9-genbewerkingstechnieken. Hoewel het niet direct wordt gebruikt in CRISPR-Cas9, is DNA-polymerase belangrijk bij DNA-reparatie nadat Cas9 is doorgesneden. HDR (Homology Directed Repair) gebruikt DNA-polymerase om de DNA-sjabloonmolecule te kopiëren, wat resulteert in exacte wijzigingen van de genetische code. Andere vormen van genbewerking gebruiken DNA-polymerasen voor het invoegen, verwijderen of veranderen van nucleotidesequenties.

Een belangrijk diagnostisch hulpmiddel in de moleculaire biologie is DNA-polymerase, dat wordt gebruikt om doel-DNA’s op te sporen en te amplificeren. Dit zal de vraag naar dergelijke enzymen en daarop gebaseerde tests doen toenemen naarmate infectieziekten en genetische aandoeningen vaker voorkomen, wat zal leiden tot de groei van deze markt als geheel vanwege het stijgende aantal patiënten dat aan deze aandoeningen lijdt. Sinds de opkomst van DNA-sequentietechnologieën is er een grote behoefte aan enzymen zoals DNA-polymerase in grote hoeveelheden. Dit betekent dat ze in de biotechnologie belangrijk zijn voor zowel amplificatie- als sequencingreacties tijdens DNA-analyse.

Met de toename van chronische ziekten zoals kanker en hartziekten zijn er nieuwe hulpmiddelen nodig voor diagnose en behandeling. Voor het kopiëren van DNA is PCR (Polymerase Chain Reaction) sterk afhankelijk van DNA-polymerasen. Na de Covid-19 pandemie was er een grote vraag naar DNA-polymerases. Als gevolg hiervan worden high-fidelity DNA polymerases nu mainstream bij de behandeling van kankercellen.

Beperkingen van de markt:

De groei van de DNA-polymerasemarkt wordt belemmerd door de escalerende prijzen van DNA-polymerasen, waardoor het moeilijk is om nieuwe technologieën te introduceren die dure enzymen vereisen. De markt voor DNA-polymerase wordt sterk beïnvloed door ontwikkelingen in de biotechnologie, waardoor de prijzen sterk stijgen omdat deze vrij duur kunnen zijn, zodat sommige onderzoekslaboratoria of medische instellingen ze zich niet kunnen veroorloven.

Marktsegmentatie DNA-polymerase

De verdeling van de DNA polymerasemarkt naar type omvat Taq, Pfu en eigen enzymmengsels.

De marktindeling van DNA-polymerase naar toepassing omvat PCR, DNA-sequencing, DNA-klonering, SNP-analyse en Next Generation Sequencing.

Eindgebruikers van DNA-polymerase zijn onder andere biofarmaceutische bedrijven, academische en onderzoeksinstellingen, ziekenhuizen en diagnostische centra en bedrijven voor moleculaire diagnostiek.

Concurrentielandschap van de markt:

  • Merck KGaA
  • Danaher
  • Thermo Scientific, Inc.
  • Agilent Technologies
  • QIAGEN
  • Hoffmann-La Roche Ltd
  • Promega Corporation
  • New England Biolabs
  • Bio-Rad Laboratories, Inc.
  • Takara Bio, Inc.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over de DNA-polymerasemarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/dna-polymerase-market-21332

Regionaal inzicht

De Noord-Amerikaanse DNA-polymerasemarkt loopt voorop, gezien de groei in de biotechnologiesector voor replicaties van DNA en daarmee uitbreidingen als gevolg van een toename van chronische problemen zoals kanker, diabetes enz.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Dental Insurance Market Research Report Information By Coverage (Dental Preferred Provider Organizations (DPPO), Dental Health Maintenance Organizations (DHMO), Dental Indemnity Plans, and Others), By Procedure (Major, Basic, and Preventive), By Demographics (Senior Citizens, Adults, and Minors), By End User (Individuals and Corporates), By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

Informatie uit hetmarktonderzoeksrapport overatherosclerose per stadium (endotheelschade en immuunrespons, vetstreep, plaaggroei en plaquebreuk), per diagnose (enkel-brachiale index (ABI), dopplerechografie, echocardiogram, elektrocardiogram (ECG), bloedtesten en andere), op behandeling (medicatie en chirurgie), op eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde klinieken, thuiszorg en andere), op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Glucagen Injection Market Research Report Information Per Toepassing (Therapeutisch doel en Diagnostisch doel), Per Leeftijdsgroep (Pediatrie en Volwassenen), Per Toedieningsweg (Subcutaan, Intramusculair en Intraveneus), Per Distributiekanaal (Ziekenhuisapotheken, Detailhandelsapotheken en Online Apotheken), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Botox Market Research Report Information Per Toepassing (Therapeutica (Chronische Migraine, Spasticiteit, Overactieve Blaas, Cervicale Dystonie, Blefarospasme, Anderen) en Esthetica), Per Type (Botulinum Toxine Type A en Botulinum Toxine Type B), per eindgebruiker (gespecialiseerde & dermatologieklinieken, ziekenhuizen & en andere), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  DNA Polymerase Market,DNA Polymerase Market Size,DNA Polymerase Market Share,DNA Polymerase Market Analysis,DNA Polymerase Market Growth