header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor chirurgische simulatie zal exponentieel groeien door investeringen in onderzoek en ontwikkeling: Simulab Corporation (VS), Surgical Science (Zweden), Stratasys (Israël), en meer

Apr 12, 2024 10:12 AM ET

Marktoverzicht

Onderzoeksrapport Chirurgische Simulatie Markt Informatie per Modeltype (Realiteit {Synthetische Bench, Kadaver, Dier, Volledige Onderdompeling}, Virtueel {Augmented Reality, Computer Aided, Anderen}), per Functie (Medische Training, Ontwikkeling van Medische Apparaten), per Toepassing (Laparoscopische Chirurgie, Hartchirurgie, Gynaecologische Chirurgie, Neurologische Chirurgie, Endoscopische Chirurgie, Anderen), per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Academische & Onderzoeksinstituten, Chirurgische Centra, Militaire Organisaties, Medische Apparatenbedrijven) en per Regio.

De markt voor chirurgische simulatie zal naar verwachting groeien van USD 0,3873 miljard in 2023 tot USD 1,5 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,23% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21462

Dynamiek van de markt

De dynamiek die de versnellende groei van de wereldwijde markt aanwakkert, is onder andere de noodzakelijkerwijs veiligere klinische praktijk in de omgang met patiënten, aangezien de meerderheid van hen ouderen zijn, en technologisch geavanceerde apparatuur. De markt voor chirurgische simulatie heeft een zeer goed vooruitzicht om nieuwe hoogten te bereiken dankzij verschillende belangrijke elementen die momenteel de groei ondersteunen. Chirurgische simulatie creëert een veilige en gecontroleerde omgeving voor zowel instructeurs als deelnemers. Het is dit aspect van het trainingsmiddel dat artsen en patiënten veilig houdt. Geneeskundestudenten, co-assistenten en senior chirurgen kunnen hun chirurgische operaties enorm verbeteren met een echt veiligheidsnet dat niet te vinden is in situaties die de gezondheid van patiënten in gevaar brengen. Met deze simulatoren kunnen stagiairs de cruciale elementen in het kielzog van werkelijke processen meerdere keren herhalen om hun vaardigheden en technieken met de tijd te perfectioneren.

Daarnaast zijn chirurgische simulatoren vaak voorzien van haptische feedback, waardoor cursisten tot op zekere hoogte de mogelijkheid hebben om tactiele feedback te ervaren zoals tijdens echte operaties. Dit is een superieure manier om les te geven, omdat het inzicht geeft in wat de chirurg fysiek voelt en de weerstand die hij/zij ondervindt tijdens het werken aan de tafel. Het geeft beginners de vaardigheden om voorzichtig en behendig te zijn, vaardigheden die erg belangrijk zijn voor het vak van chirurg. De veiligheid van patiënten kan daadwerkelijk verbeteren door de toevoeging van chirurgische simulatie. Alleen in training zijn we niet beperkt. Onderzoek en ontwikkeling is een ander belangrijk aspect dat door deze sector wordt beheerd. Chirurgen kunnen leren hoe ze simulatoren kunnen gebruiken om een nieuwe chirurgische techniek, apparatuur en procedure te testen en zo hun methoden kunnen verbeteren voordat ze deze in hun klinische praktijk implementeren. Deze variabelen leiden tot een toename van de uitgaven.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21462

Markt segmentatie

Op basis van modeltype wordt de markt voor chirurgische simulatie onderverdeeld in realiteit en virtueel.

Op basis van functie is de markt voor chirurgische simulatie onderverdeeld in medische training en ontwikkeling van medische apparatuur.

Op basis van toepassing is de markt voor chirurgische simulatie onderverdeeld in laparoscopische chirurgie, hartchirurgie, gynaecologische chirurgie, neurologische chirurgie, endoscopische chirurgie en overige.

Op basis van eindgebruiker is de markt voor chirurgische simulatie onderverdeeld in ziekenhuizen, chirurgische centra, academische & onderzoeksinstituten, militaire organisaties en bedrijven voor medische apparatuur.

Regionale analyse

Noord-Amerika vormt het grootste marktaandeel dat wordt geschat op meer dan 39,49% in 2022 dankzij het feit dat deze geografische gebieden een vroege adoptie van geavanceerde technologieën en innovatie van het product aangeboden door marktspelers hadden.

Europa Chirurgische Simulatie markt toont de exponentiële groeitrends wanneer in de prognoseperiode 2023 – 2032 als gevolg van de stijging in het gebruik van medische simulatie. Duitsland Chirurgische Simulatie had een groter marktaandeel in 2022 en Italië had het hoogste groeipercentage in de Europese regio in hetzelfde gebied.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (208 pagina’s) over Chirurgische Simulatie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/surgical-simulation-market-21462

De markt voor chirurgische simulatie in Azië-Pacific zal tijdens de voorspelde periode het snelst groeien dankzij de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg in Aziatische landen. Het inheems maken van curricula omvat verdere richtlijnen van de overheid dat simulatiegebaseerde training moet worden opgenomen in alle bacheloropleidingen. Dit is inderdaad een strategie voor de overheid van de regionale markt om de groei te versnellen. Ook belangrijk is het feit dat de Chinese markt momenteel het grootste marktaandeel heeft op dit gebied, terwijl opkomende markten in de regio Azië-Stille Oceaan, zoals India, de snelst groeiende sectoren zijn.

Concurrentiedynamiek

De belangrijkste spelers op de markt zijn Simulab Corporation (VS), Surgical Science (Zweden), Mentice (Zweden), VirtaMed AG (Zwitserland), 3-Dmed Learning Through Simulation (VS), Laerdal Medical (Noorwegen), Gaumard Scientific (VS), Materialise (België), Stratasys (Israël), CAE Inc. (Canada) Simulab Corporation (VS), Surgical Science (Zweden), Mentice (Zweden), VirtaMed AG (Zwitserland), 3-Dmed Learning Through Simulation (VS), Laerdal Medical (Noorwegen), Gaumard Scientific (VS), Materialise (België), Stratasys (Israël), CAE Inc. (Canada).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Medical Billing Market Share, Trends and Growth Analysis By Type (Professional Billing, Institutional Billing), Application (Database Management, Financial, Infrastructure, Operational) Process (Electronic Billing, Payment And Medical Billing Services) – Forecast Till 2030.

Healthcare BPO Market Research Report Information Per Paymenter Service (Claims Management, Integrated Front-end Services & Back-office Operations, Member Management, Billing & Accounts Management, Analytics & Fraud Management, en HR), Per Provider Service (Revenue Cycle Management, Patient Care, en Patient Enrollment), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030.

Cord Blood Banking Services Market Research Report Information per opslagdienst (publieke navelstrengbloedbanken, private navelstrengbloedbanken en hybride navelstrengbloedbanken), per bestanddeel (navelstrengbloed en navelstrengweefsel), per toepassing (kanker, bloedziekten, stofwisselingsziekten, immuunstoornissen en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, farmaceutisch onderzoek en onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030.

Life Science & Analytical Instruments Market Research Report Information Per Type (Microscopie, Chromatografie, Celtelling, Spectroscopie, PCR, Elektroforese, Flow Cytometrie, Centrifuges, Next-Generation Sequencing, Anderen), Per Toepassing (Klinische en Diagnostische Toepassingen, Onderzoekstoepassingen, Anderen), Per Eindgebruiker (Farmaceutische en Biotechnologische Bedrijven, Ziekenhuizen en Diagnostische Laboratoria, Anderen) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032.

In Vitro Fertilisatie Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Intra-uteriene Inseminatie, Intracytoplasmatische Sperma Injectie, Ivf met behulp van donoreieren), per Apparatuur (Beeldvormingssystemen, Sperma Scheidings Systeem, Ovum Aspiratie Pomp, Micromanipulator, Cryosysteem), op reagentia (Embryokweekmedia, Cryopreservatiemedia, Spermverwerkingsmedia, Ovumverwerkingsmedia), op eindgebruikers (klinische onderzoeksinstellingen, vruchtbaarheidsklinieken, ziekenhuizen) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Surgical Simulation Market Size,Surgical Simulation Market Share,Surgical Simulation Market Trends,Surgical Simulation Market Insights,Surgical Simulation Market Demand,Surgical Simulation Market Research,Surgical Simulation Market Outlook,Surgical Simulation Market Overview,Surgical Simulation Market Analysis