header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dynamiek van de kooldioxidemarkt: Vraag, aanbod en toekomstprojecties

Apr 12, 2024 9:00 PM ET

Marktoverzicht kooldioxide

De omvang vande kooldioxidemarkt werd in 2022 geschat op USD 7.892,3 miljoen. De kooldioxide-industrie zal naar verwachting groeien van USD 8.142,2 miljoen in 2023 tot USD 11.652,3 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,25% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

Concurrentielandschap

De markt voor kooldioxide biedt aanzienlijke potentiële kansen voor binnenlandse en niet-georganiseerde bedrijven. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Air Liquide (Frankrijk), Linde (Ierland), Air Products and Chemicals (VS), Messer Group (Duitsland), Sicgil India Ltd (India), Acail (Portugal), Taiyyo Nippon Sanso Corporation (Japan), SOL Group (Italië), India Glycols Ltd (India) en Greco Gas (VS).

De belangrijkste spelers op de markt richten zich op overnames en productinnovatie om wereldwijd uit te breiden. Fabrikanten in de wereldwijde kooldioxide-industrie gebruiken allianties en overnames om hun klanten voordeel te bieden en de markt te laten groeien. Nieuwe productlanceringen, contractuele overeenkomsten, fusies en overnames, verhoogde investeringen en samenwerking met andere organisaties helpen marktdeelnemers ook om wereldwijd uit te breiden. In een concurrerende en zich ontwikkelende markt moeten kooldioxideconcurrenten kosteneffectieve producten aanbieden om te groeien en te overleven.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/20689

Marktdynamiek

De kooldioxidemarkt zal in de prognoseperiode waarschijnlijk aanzienlijk groeien naarmate de vraag vanuit verschillende industrieën, zoals de voedingsmiddelen- en drankenindustrie en de gezondheidszorg, toeneemt. De markt zal waarschijnlijk een toename in de toepassingen van kooldioxide ervaren omdat de belangrijkste spelers prioriteit geven aan het uitbreiden van hun marktbereik. Zo wordt carboxytherapie, waarbij CO2 in de huid of onderhuids weefsel wordt geïnjecteerd, steeds populairder. Deze therapie kan de bloedsomloop en oxygenatie bevorderen, waardoor wondgenezing en littekenvermindering worden gestimuleerd.

Gezien de huidige bewustwording van klimaatverandering in de wereld, creëert de toegenomen recycling van koolstof voor hernieuwbare materialen en energievoorziening vooruitzichten voor de industrie tijdens de evaluatieperiode. Kooldioxide wordt ook gebruikt om frisdranken en bier te carboniseren, voedsel te conserveren en voedselverwerkings- en opslagfaciliteiten in de F & B-sector te veranderen. CO2 wordt gebruikt om maaltijden in te vriezen, te koelen en te bakken. Het kan worden gebruikt in vacuümverpakkingen om producten te conserveren door zuurstof te verwijderen.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=20689

Ondanks het uitgebreide toepassingsgebied beperken de negatieve effecten van kooldioxide op de mens en het milieu de expansie van de markt. Met meer investeringen in onderzoek naar duurzame oplossingen en bredere toepassingen zal de kooldioxidemarkt in de onderzoeksperiode naar verwachting echter aanzienlijk groeien.

Analyse per segment

De segmentatie van de kooldioxidemarkt op basis van bron is onderverdeeld in ethylalcohol, ethyleenoxide, waterstof, aardgasvervangers en andere.

De kooldioxidemarkt is gesegmenteerd op basis van vorm; de markt is onderverdeeld in vast, vloeibaar en gas.

De segmentatie van de kooldioxidemarkt op basis van toepassing is onderverdeeld in voedsel, drank, olie, gas, medisch, chemisch, landbouw, brandbestrijding en andere.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/carbon-dioxide-market-20689

Regionaal overzicht

Noord-Amerika is de belangrijkste regio op de kooldioxidemarkt. De groei in de regio wordt ook toegeschreven aan de uitbreiding van de industriële sector. Bovendien zal de groeiende gezondheidszorg in de Noord-Amerikaanse landen het gebruik van CO2 waarschijnlijk bevorderen voor verschillende doeleinden, zoals bij operaties om lichaamsholten te stabiliseren en het operatieoppervlak te vergroten.

Azië-Pacific wordt beschouwd als een van de snelst groeiende regio’s van de markt. Veel landen in de regio Azië-Pacific zijn voor hun energieproductie sterk afhankelijk van steenkool, waarbij bij verbranding aanzienlijke hoeveelheden kooldioxide vrijkomen. De mate van industrialisatie in een land is ook van invloed op het gebruik van kooldioxide. Industriële processen zoals cementproductie, staalproductie en chemische industrie dragen bij aan de uitstoot van CO2. Landen als China, Japan en Zuid-Korea hebben grote industriële sectoren, wat resulteert in een aanzienlijke uitstoot van kooldioxide.

Bladeren door gerelateerd rapport

Groene verpakkingsmarkt

Markt voor parfumverpakkingen

Markt voor vernet polyethyleen

Markt voor mijnbouwboren

Europese markt voor biochar

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Neem contact met ons op: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Carbon dioxide Market Size,Carbon dioxide Market Share,Carbon dioxide Market Trends