header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Amerikaanse markt voor Business Intelligence (BI) leveranciers zal naar verwachting USD 20,590 miljard bereiken, met een groei van 7,00% van 2024 tot 2032.

Apr 15, 2024 10:25 AM ET

Een recent rapport gepubliceerd door Market Research Future met de titel “US Business Intelligence (BI) Vendors Market Research Report: Information By Type (Traditional, Cloud, Mobile, and Social), By Deployment (Cloud and On-Premises), By Function (Reporting, Data Mining, Data Analytics, OLAP, Process and Text Mining, CPM, DSS, Complex Event Processing, and Others), By Organization Size (Small, Medium, and Large)” onthult dat de wereldwijde markt in 2023 werd gewaardeerd op $11,98 miljard. Naar verwachting zal de markt van 2024 tot 2032 groeien met een Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 7,00% en in 2032 een waarde bereiken van $8,90 miljard.

Marktoverzicht:

De markt voor Business Intelligence-leveranciers in de Verenigde Staten kent een robuuste groei, gedreven door de toenemende toepassing van BI-oplossingen in verschillende sectoren. Met de toename van gegevens en de behoefte aan bruikbare inzichten zijn bedrijven op zoek naar geavanceerde BI-tools om besluitvormingsprocessen te stroomlijnen. De markt wordt gekenmerkt door een divers aanbod van BI-leveranciers die innovatieve oplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende bedrijven.

Belangrijkste spelers:

Verschillende prominente spelers domineren de markt van BI-leveranciers in de Verenigde Staten, elk met hun eigen unieke sterke punten en aanbod. Tot de marktleiders behoren gevestigde bedrijven als Microsoft, Tableau (nu onderdeel van Salesforce), IBM, SAP, Oracle en MicroStrategy. Deze giganten hebben hun positie verstevigd door uitgebreide BI-platforms aan te bieden die organisaties in staat stellen gegevens te analyseren, inzichten te verkrijgen en weloverwogen beslissingen te nemen. Daarnaast maken opkomende spelers zoals Qlik, Sisense en Looker (nu onderdeel van Google Cloud) grote vooruitgang met hun geavanceerde BI-oplossingen, die de status-quo uitdagen en innovatie in de markt stimuleren.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21312

Markttrends:

De markt voor Business Intelligence-leveranciers in de Verenigde Staten is getuige van verschillende opmerkelijke trends die het industriële landschap opnieuw vormgeven. Een prominente trend is de verschuiving naar augmented analytics, waarbij BI-tools worden geïntegreerd met kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) mogelijkheden om datavoorbereiding, inzichtgeneratie en natuurlijke taalverwerking te automatiseren, waardoor gebruikers op meer intuïtieve manieren met gegevens kunnen omgaan. Een andere belangrijke trend is de toenemende focus op embedded BI, waarbij organisaties analyses direct in hun applicaties en workflows integreren, waardoor datagestuurde inzichten toegankelijker worden voor eindgebruikers.

Inzichten in marktsegmentatie:

In termen van marktsegmentatie kan de markt voor BI-leveranciers in de Verenigde Staten worden gecategoriseerd op basis van het type implementatie (cloud-gebaseerd en on-premises), de grootte van de organisatie (kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen) en de industriële sectoren (financiën, gezondheidszorg, detailhandel, productie en andere). Cloud-gebaseerde BI-oplossingen winnen aan populariteit vanwege hun schaalbaarheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit, waardoor ze voldoen aan de veranderende behoeften van bedrijven. Bovendien is er vraag naar BI-tools bij organisaties van alle groottes, waarbij kleine en middelgrote ondernemingen steeds meer investeren in BI-oplossingen om groei en concurrentievermogen te stimuleren. Verschillende sectoren hebben verschillende BI-behoeften, wat leidt tot een gevarieerd landschap van BI-adoptie in de verschillende sectoren.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=21312

Regionaal inzicht:

De markt van BI-leveranciers in de Verenigde Staten vertoont regionale nuances, waarbij bepaalde geografische gebieden een hogere adoptiegraad en specifieke voorkeuren voor BI-oplossingen laten zien. De westkust, met name Silicon Valley en de San Francisco Bay Area, is een broeinest van technologische innovatie en de thuisbasis van een overvloed aan BI-leveranciers en startups. De oostkust, met inbegrip van de metropool New York, heeft ook een sterke aanwezigheid van BI-leveranciers, die tegemoet komen aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven in de financiële sector, de media en andere industrieën. Daarnaast zien we in het Middenwesten en het Zuiden een groeiende vraag naar BI-oplossingen omdat bedrijven in verschillende sectoren de waarde van datagestuurde besluitvorming inzien.

De markt voor Business Intelligence-leveranciers in de Verenigde Staten maakt een dynamische groei door, aangewakkerd door de toenemende afhankelijkheid van datagestuurde inzichten om zakelijk succes te stimuleren. Met een divers aanbod van belangrijke spelers, opmerkelijke trends en regionale variaties biedt de markt een landschap dat rijp is voor innovatie en expansie. Omdat bedrijven prioriteit blijven geven aan data-analyse en BI-mogelijkheden, is de markt voor BI-leveranciers in de Verenigde Staten klaar voor verdere evolutie en transformatie, en zal deze de toekomst van business intelligence in het land vormgeven.

Blader door het volledige rapport: (inclusief volledig TOC, lijst met tabellen, & afbeeldingen en grafieken) –
https:// www.marketresearchfuture.com/reports/united-states-business-intelligence-vendors-market-21312

Toonaangevende rapporten:

Algorithm Trading Market Survey Report met gedetailleerde analyse en prognose tot 2032

Uitstekende groei van de markt voor Open Source Intelligence (OSINT) 2024 tot 2032

Video Streaming Markt 2022 Fabrikanten, Regio’s, Toepassing & Prognose tot 2032

Voorspelde omzetgroei vande Insurtech-markt in 2023-2032

Internet of Things Markt Fabrikanten, Type, Toepassing, Regio’s en Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contactgegevens: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  US Business Intelligence (BI) Vendors Market,United States BI Vendors Market,Business Intelligence (BI) Vendors Market,BI Vendors Market