header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Enterprise Medical Image Viewers-markt zal naar verwachting een enorme inkomstengroei vertonen tot 2031

Apr 15, 2024 7:00 PM ET

InsightAce Analytic Pvt. Ltd. kondigt de publicatie aan van een marktbeoordelingsrapport over de “Global Enterprise Medical Image Viewers Market- (Per Type (Apparaten en Software), Per Eindgebruiker (Artsen, Chirurgen en Andere Medische Professionals)) Trends, Industry Competition Analysis, Revenue and Forecast To 2031.”

Volgens het meest recente onderzoek van InsightAce Analytic, wordt de wereldwijde Enterprise Medical Image Viewers Market in 2023 gewaardeerd op US$ 3,09 miljard en zal deze naar verwachting US$ 4,41 miljard bereiken in 2031, met een CAGR van 4,53% tijdens de voorspellingsperiode van 2024-2031.

Gratis sample aanvragen: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/2436

Medische beeldvorming wordt gebruikt door artsen, chirurgen en andere medische professionals om beelden te verkrijgen van de kwaal die wordt behandeld. Beeldvorming helpt artsen om de maturiteit van een ziekte te begrijpen, de oorsprong ervan te bepalen en maatregelen vast te stellen voor de behandeling ervan. Met de enterprise medical image viewers kunnen medische professionals aandoeningen begrijpen en chirurgische procedures afleiden om ze te genezen. De markt voor medische beeldkijkers voor ondernemingen is aanzienlijk gegroeid en de prognoses wijzen op aanhoudende groei. Factoren zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de toenemende geriatrische bevolking en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg hebben bijgedragen aan het groeitraject van de markt.

Het gebruik van cloud-gebaseerde viewers voor medische beelden is toegenomen vanwege hun schaalbaarheid, toegankelijkheid en kosteneffectiviteit. Cloud-gebaseerde oplossingen bieden zorgverleners de flexibiliteit om toegang te krijgen tot medische beelden vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat, waardoor diagnose op afstand en telegeneeskunde mogelijk worden. De toename in de productie van apparatuur voor het bekijken van medische beelden, de toepassing van apparaten en software voor het bekijken van medische beelden door artsen en chirurgen, interpretatiefaciliteiten voor rookie viewers en de integratie van diagnostische beeldmanipulatie voor professionals.

Lijst van prominente spelers op de markt voor Enterprise medische beeldweergaveapparatuur:

 • McKesson Corporation
 • GE Healthcare
 • Merge Healthcare Inc.
 • Agfa-Gevaert Groep
 • Philips Gezondheidszorg
 • Siemens Gezondheidszorg
 • Cerner Corporation
 • Kofax
 • Novarad Corporation
 • Mach7 Technologies Ltd.
 • Andere prominente spelers

Marktdynamiek:

Drivers –

De toenemende prevalentie van chronische ziekten en de stijgende geriatrische bevolking stimuleren de groei van de markt. Overheidsinitiatieven om de langlevenrevolutie te versnellen hebben geleid tot een snelle vergrijzing van de wereldbevolking. In de meeste ontwikkelde landen stijgt het aantal senioren. In 2019 waren er 703 miljoen mensen van 65 jaar of ouder en de VN voorspelt dat dit aantal zal stijgen tot 1,5 miljard in 2050. Over de hele wereld neemt de prevalentie van chronische ziekten toe, vooral op het gebied van hypertensie, diabetes en ademhalingsproblemen. Tijdens de voorspellingsperiode zal de markt voor enterprise imaging oplossingen groeien als gevolg van de vergrijzing en de toename van chronische ziekten.

Informeer voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/2436

Uitdagingen:

Beveiligingsrisico’s belemmeren de groei van de markt. De veiligheid van patiëntgegevens en de bescherming van patiëntinformatie zijn twee van de meest urgente IT-kwesties in de sector. Medewerkers in de gezondheidszorg zijn belangrijke doelwitten voor cyberaanvallers. Bedreigingen voor digitale veiligheid duiken voortdurend op vanuit onverwachte bronnen. Een gecentraliseerd netwerk biedt weliswaar aanzienlijke efficiëntiewinst en kostenbesparingen op opslagoplossingen, maar is gevoeliger voor cyberbeveiligingsbedreigingen dan netwerken die onafhankelijk werken. Dit is een potentieel nadeel van een enterprise imaging oplossing. Er wordt dan ook verwacht dat het beveiligingsprobleem de groei van de sector van enterprise imaging solutions zal belemmeren.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse Enterprise Medical Image Viewers Market zal naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel in termen van inkomsten registreren en zal in de nabije toekomst naar verwachting groeien met een hoge CAGR. Onderzoek en ontwikkeling zijn toegenomen door de verbeterde infrastructuur van de gezondheidszorg en de hoge uitgaven voor gezondheidszorg in de regio. Daarnaast groeit het marktaandeel van medische beeldkijkers voor bedrijven in deze regio als gevolg van snelle vooruitgang in onderzoek en ontwikkeling, toegenomen investeringen door grote marktdeelnemers en ondersteunende overheidsvoorschriften. Bovendien zorgen de strenge regelgevende normen in de regio voor naleving, wat het vertrouwen in oplossingen voor medische beeldvorming bevordert. Ondanks interoperabiliteitsproblemen en zorgen over gegevensbeveiliging blijft Noord-Amerika voorop lopen met technologische ontwikkelingen, wat de aanhoudende groei en dominantie van de markt voor medische beeldweergave voor bedrijven stimuleert.

Recente ontwikkelingen:

 • In maart 2022 lanceerde Koninklijke Philips, een pionier op het gebied van gezondheidstechnologie, Philips HealthSuite Interoperability, een volledig geïntegreerd cloud-enabled health IT-platform om te voldoen aan verschillende workflowvereisten binnen de imaging business. Dit platform zal de productiviteit verhogen en een grotere efficiëntie op de plaats van zorg ondersteunen.
 • In september 2022 werd Life Image, een van de grootste beelduitwisselingsnetwerken voor gecureerde klinische en beeldvormingsgegevens, overgenomen door Intelerad Medical Systems, een leverancier van enterprise imaging-oplossingen.
 • In januari 2023 nam Bayer Blackford Analysis over, een leverancier van op kunstmatige intelligentie gebaseerde gezondheidszorgtechnologie. Door de toepassing en voordelen van AI voor medische beeldvorming mogelijk te maken, wil het bedrijf “het leven van patiënten en bevolkingsgroepen verbeteren.”

Specifieke hoofdstukken/informatie uit het rapport: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/2436

Segmentatie van de markt voor medische beeldweergave voor ondernemingen-

Op Type –

 • Apparaten
 • Software

Per eindgebruiker-

 • Artsen
 • Chirurgen
 • Andere medische professionals

Per regio-

Noord-Amerika-

 • De VS
 • Canada
 • Mexico

Europa-

 • Duitsland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Frankrijk
 • Italië
 • Spanje
 • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

 • China
 • Japan
 • India
 • Zuid-Korea
 • Zuidoost-Azië
 • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

 • Brazilië
 • Argentinië
 • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

 • GCC-landen
 • Zuid-Afrika
 • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Details over deze markt: https://www.insightaceanalytic.com/report/enterprise-medical-image-viewers-market/2436

Neem contact met ons op:
[email protected]
InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Bezoek: www.insightaceanalytic.com
Tel : 1 551 226 6109
Azië: 91 79 72967118
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Twitter: https://twitter.com/InsightaceA

Over ons:
InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

E-mail: [email protected] Noord-Amerika: 1 551 226 6109 Azië: 91 79 72967118 InsightAce

Contactgegevens:

Email: [email protected]
North America:
+1 551 226 6109
Asia:
+91 79 72967118
InsightAce
Keywords:  business,growth,forecast,trend,2024,industry,scope,research,report