header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de behandeling van gynaecomastie groeit omdat de vraag naar minimaal invasieve procedures toeneemt: Allergan plc, Pfizer Inc, Johnson & Johnson, en meer

Apr 15, 2024 11:59 AM ET

Marktoverzicht

Onderzoeksrapport Gynaecomastie Behandeling Marktinformatie Per Type (Geneesmiddelen en Chirurgische Behandeling), Per Toepassing (Ziekenhuisapotheken, Detailhandelsapotheken en Online Apotheken), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032.

Volgens een uitgebreid rapport van MRFR/Market Research Future (MRFR), Gynecomastia Treatment Market Information by Type, Application, and Region – Forecast till 2032″, zal de gynaecomastiebehandelindustrie groeien van USD 0,88 miljard in 2023 tot USD 1,60 miljard in 2032, met een indrukwekkend percentage van 7,80% van 2023 tot 2032.

Marktsamenvatting

Gynaecomastie is een aandoening waarbij mannen extra borstweefsel krijgen. Dit kan worden veroorzaakt door een onevenwichtige hormoonhuishouding, medicijnen of gezondheidsproblemen. Een mannelijker borstbeeld kan worden bereikt door liposuctie, het verwijderen van klierweefsel of beide. De groeiende kennis van cosmetische en esthetische procedures en het verminderde stigma hebben ertoe geleid dat meer mannen kiezen voor gynaecomastiebehandelingen.

De media, de celebritycultuur en de bewustwording van het lichaamsbeeld hebben de vraag naar gynaecomastie verder doen toenemen, vooral onder jongere mensen. Patiënten kunnen een op maat gemaakte gynaecomastiebehandeling van hoge kwaliteit krijgen omdat artsen experts worden. Combinatieoperaties, waarbij liposuctie en klierweefselverwijdering worden gecombineerd voor complete en natuurlijke resultaten, worden steeds populairder. Deze methode is bedoeld voor mensen die een complete oplossing zoeken voor vet- en klierovergroei.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/20666

Concurrentielandschap van de markt:

  • Allergan plc
  • Pfizer Inc.
  • Johnson & Johnson
  • Merck & Co., Inc.
  • Novartis Internationale AG
  • Eli Lilly en Vennootschap
  • AbbVie Inc.
  • Ipsen Pharma
  • Endo Pharmaceuticals Inc.
  • Sandoz International GmbH

Gedekte markt USP:

Markt Drivers:

De marktgroei wordt gedreven door hormonale onevenwichtigheden en obesitasmedicijnen zoals anabole steroïden en antidepressiva. Veranderingen in de levensstijl, zoals een zittend leven en slechte diëten, verhogen ook de prevalentie van gynaecomastie. De introductie van minder invasieve behandelingen zoals liposuctie en excisie van klierweefsel heeft de industrie ook een impuls gegeven. Het hoge succespercentage van 85%-95% maakt liposuctie tot een populaire behandeling.

De laatste jaren is het aantal gevallen van gynaecomastie toegenomen. Het wordt algemeen erkend als een veel voorkomende aandoening. Gynaecomastie komt voor bij 50-60% van de tienerjongens in de puberteit, maar de meeste gevallen zijn klein en genezen zonder therapie. De prevalentie van gynaecomastie varieert per populatie. Ongeveer 65% van de volwassen mannen kan gynaecomastie ontwikkelen. De percentages stijgen met de leeftijd, vooral bij oudere mannen. Volgens een artikel uit april 2022 worden er in India jaarlijks 29.532 gynaecomastieoperaties uitgevoerd, wat wijst op een aanzienlijk aantal patiënten.

Daarnaast zal de toenemende link tussen eigenwaarde en schoonheid de ontwikkeling van de markt stimuleren. Volgens een artikel in de Journal of Education and Health Promotion van augustus 2022 was er een negatief verband tussen zelfvertrouwen en ongezond gewicht bij jonge mensen. De groeiende oudere bevolking in geïndustrialiseerde landen stimuleert ook de marktontwikkeling. De American Academy of Dermatology Association rapporteerde ook geen ernstige problemen bij oudere cosmetische chirurgiepatiënten. Door een gezondere levensstijl hadden lichaamscontourende operaties zoals gynaecomastie betere effecten dan bij jongere leeftijdsgroepen. Een ontoereikend terugbetalingsbeleid en een beperkte kennis van de procedures belemmeren echter de ontwikkeling van de markt.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=20666

Beperkingen van de markt:

In de markt voor gynaecomastieprocedures is de veiligheid van de patiënt een punt van grote zorg. In wezen zijn er risico’s verbonden aan invasieve procedures die door niet-professionals worden uitgevoerd; dit onderstreept het belang van strenge veiligheidsmaatregelen. Dit vormt een uitdaging op het gebied van betaalbaarheid en toegankelijkheid, vooral in regio’s waar cosmetische ingrepen niet verzekerd zijn. Hierdoor zou het wereldwijde bereik van de markt voor gynaecomastieprocedures beperkt kunnen zijn tot een bepaalde doelgroep die te maken heeft met de beperkingen van de geografische locatie.

Segmentanalyse:

De wereldwijde markt voor gynaecomastiebehandelingen is gesegmenteerd op basis van type en toepassing.

Wat het type betreft, is de markt onderverdeeld in geneesmiddelen en chirurgische behandeling. Het segment Geneesmiddelen domineerde de markt voor Gynaecomastiebehandeling in 2022, voornamelijk vanwege de niet-invasieve aard en de effectiviteit bij het aanpakken van hormonale onevenwichtigheden.

Wat de toepassing betreft, is de wereldwijde markt voor Gynaecomastiebehandeling onderverdeeld in ziekenhuisapotheken, kleinhandelsapotheken en online apotheken. Het segment ziekenhuisapotheken had het grootste marktaandeel in 2022, vanwege de essentiële rol binnen zorginstellingen.

Regionale analyse:

De wereldwijde Gynaecomastiebehandelingsmarkt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika, bestaande uit de VS en Canada, heeft het grootste marktaandeel in de markt voor Gynaecomastiebehandeling. Deze dominantie wordt toegeschreven aan de geavanceerde infrastructuur van de gezondheidszorg, de hoge mate van bewustwording en de toenemende acceptatie van esthetische procedures. Het robuuste gezondheidszorgsysteem van de regio en de culturele nadruk op fysieke verschijning en welzijn stimuleren de vraag naar gynaecomastiebehandelingen.

Europa heeft een consistente groei laten zien in de markt voor gynaecomastiebehandelingen vanwege de geavanceerde gezondheidszorg en de culturele acceptatie van cosmetische procedures. De gevestigde medische infrastructuur en regelgevende ondersteuning in de regio dragen bij aan de groei van de markt, samen met een toenemend bewustzijn van gynaecomastiebehandelingsopties.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Gynaecomastiebehandeling: https://www.marketresearchfuture.com/reports/gynecomastia-treatment-market-20666

Azië-Pacific vertoont de hoogste Compound Annual Growth Rate (CAGR) in de Gynecomastia Treatment markt, gedreven door een stijgend bewustzijn van esthetische procedures en een zich ontwikkelende infrastructuur in de gezondheidszorg. Factoren zoals hogere besteedbare inkomens, veranderende schoonheidsnormen en de overname van westerse schoonheidsidealen dragen bij aan de groei van de markt in de regio.

In de rest van de wereld, waaronder het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, groeit de markt voor Gynaecomastiebehandelingen als gevolg van een toenemend bewustzijn van cosmetische procedures en veranderende culturele opvattingen. Het stijgende besteedbare inkomen en de acceptatie van gynaecomastiebehandelingen dragen bij aan de expansie van de markt in deze regio’s.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Life Science Analytics Market Research Report Information By Type of Analytics (Descriptive Analytics, Predictive Analytics, and Prescriptive Analytics), By Application (Pharmacovigilance, Regulatory Compliance, Research & Development, Sales & Marketing, en Supply Chain Optimization), per component (software, diensten en hardware), per implementatiemodel (op locatie en in de cloud), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en andere) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Anti-Venom Market Research Report Information per type (polyvalent, monovalent en anderen), per soort (slang, spin, schorpioen en anderen), per werkingsmechanisme (cytotoxisch, neurotoxisch, hemotoxisch, cardiotoxisch, myotoxisch en anderen), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Verslag van hetmarktonderzoek borstimplantaten per product (siliconenimplantaten, zoutwaterimplantaten, gladde borstimplantaten, ronde implantaten), per vorm (anatomisch, rond), per toepassing (borstreconstructie, borstvergroting), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen, cosmetische centra, ambulante chirurgische centra en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Human Genetics Market Research Report Informatie per toepassing (wellness & e-commerce, preventieve geneeskunde, diagnostische & behandeling), per test (NIPT, dragerschapstesten, farmacogenomische testen, karyotypetesten, trombofilie testen, Septine 9 biomarker testen, NGS, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Automated Cell Culture Market Research Report Information By Type (Whole Lab Automation, Modular Automation), By Application (Diagnostics, Biopharmaceutical Production, Toxicity Testing, Drug Screening & Development, Tissue Engineering & Regenerative Medicine, en stamcelonderzoek), per eindgebruiker (ziekenhuizen & diagnostische laboratoria, farmaceutische & biotechnologiebedrijven, celbanken en onderzoeksinstituten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Gynecomastia Treatment Market,Gynecomastia Treatment Market Trends,Gynecomastia Treatment Market Insights,Gynecomastia Treatment Market Demand,Gynecomastia Treatment Market Size,Gynecomastia Treatment Market Share,Gynecomastia Treatment Market Research,Gynecomastia Treatment Market Outlook,Gynecomastia Treatment Market Analysis